Програма Payments

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

Добрий день, пройшла весь форум все перепробувала. але відповіді не знайшла, скачала останнє оновлення, але я не можу набрати кошториси, вибираю в довіднику бюджет ПКВМБ, і там де кпк в мене все пусто, я додаю запис, все заповнюється, але не зберігається, що робити? Ось у когось така ситуація була, по картинці але рішення я не зрозуміла де знайти?Зображення

Ilyan
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 10 січня 2017, 10:48
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Ilyan »

yaoleg писав:Саме під КВК 15 програма від 2017 року не додає помісячні плани. Спробував версію від 28.11.2016 додає нормально. Отже, користуємося останнім офіційним оновленням. Доти доки не зроблять так як має бути.
Файл від 28.11.2016 тут
Подкинул PM.exe из ссылки - все равно в "Помісячних планах" ошибка "Invalid variant type conversion". Можно кинуть весь каталог MeregaM, на котром работает? Спасибо.

Козакевич Ольга
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 03 червня 2015, 16:07
Звідки: Украина, Житомир

Повідомлення Козакевич Ольга »

anely_ubr писав:Добрий день, пройшла весь форум все перепробувала. але відповіді не знайшла, скачала останнє оновлення, але я не можу набрати кошториси, вибираю в довіднику бюджет ПКВМБ, і там де кпк в мене все пусто, я додаю запис, все заповнюється, але не зберігається, що робити? Ось у когось така ситуація була, по картинці але рішення я не зрозуміла де знайти?
Это у меня было. Проблему решила тем что нашла на компьютере старую программу Meregam, по моему за 2014 год, перекинула оттуда папку NDI,обновила довідники,  в разделе Довідники МБ теперь так . То есть я  код все таки внесла, программа добавилась, но при печати названия так и нет. Только наш код 2013111

Зображення

Зображення
Звонила в казначейство, сказали что обновления к мереже есть, но они еще "корявые", сказали подойти и взять не ранее чем 12 числа

Цверг
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 січня 2017, 13:27
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення Цверг »

Опишу свої дії по порядку:
1. Інсталював останню версію з сайту Держказначейства.
2. Поставив тестову версію №3 (з цього форуму) (версія 1.3.5.51)
3. Заповнив довідник Бюджети (для місцевого з ПЦМ - ПКВМБ)
4. Замінив файл Мережі (fpo.dbn)
5. Заповнив довідник Програми (МБ)
6. Вніс правку в довідник Відомства (МБ) (якщо комусь необхідно)
7.  Заповнив довідник Програми (ДБ)
Дані вносяться і в річний кошторис, і в помісячний план.
В першу чергу, мені було необхідно подати ці документи до казначейства для здачі кошторисів.
Помітив, також, що в помісячному плані не всі назви КПК співпадають з кодами, які вносив. Буду чекати доки вийде офіційне оновлення програми.
Бажаю всім успіхів в роботі!

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/%D0%A2%D0%BE%D0%BD%D1%8F/%D0%A0%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%B8%D0%B9%20%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB/%D0%91%D0%B5%D0%B7%D1%8B%D0%BC%D1%8F%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B9.bmp[/img]блин. а у меня все равно не сохраняет, я работаю с льготами, и мне просто в мереже нужно только кошториси набрать, а я не могу это сделать, потому что делаю обновление. захожу в кошторысы, добавляю кпк там естественно моего кода нету я все заполняю, нажимаю ок и ничего не происходит, а оно почему то не сохраняет, я уже все перепробовала :61:

default1988
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 29 жовтня 2015, 09:56
Регіон: Винницкая область

Повідомлення default1988 »

yaoleg, Вы не могли бы на електронную почту скинуть или на другой источник тестовое обновление, потому что с rgho.st не скачивает???

Yna
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 10 січня 2017, 15:05
Регіон: Одесская область

Повідомлення Yna »

У меня сохранилось, но при наборе кошториса выдает ошибку

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

Yna писав:У меня сохранилось, но при наборе кошториса выдает ошибку
А подскажите, Вы просто в старой версии заменили обновленные файлы?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

default1988 писав:yaoleg, Вы не могли бы на електронную почту скинуть или на другой источник тестовое обновление, потому что с rgho.st не скачивает???
http://dropmefiles.com/Z4q5S

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Ilyan писав:
yaoleg писав:Саме під КВК 15 програма від 2017 року не додає помісячні плани. Спробував версію від 28.11.2016 додає нормально. Отже, користуємося останнім офіційним оновленням. Доти доки не зроблять так як має бути.
Файл від 28.11.2016 тут
Подкинул PM.exe из ссылки - все равно в "Помісячних планах" ошибка "Invalid variant type conversion". Можно кинуть весь каталог MeregaM, на котром работает? Спасибо.
Для устранения этой ошибки необходимо заполнить справочник "Програми ДБ" теми же кодами, которые прописаны в справочнике "Програми МБ". Тогда наберете помесячную разбивку

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg, Здравствуйте. Извините что беспокою вечером в нерабочее время, но очень уж нужна консультация опытного человека. Дело в том что наша школа столкнулась с проблемой обновления программы по новым КФК (работаем в PM), нам из казны уже дали оф. последнее обновление за 2017 год, программа обновилась успешно до 51 версии, загрузилась, однако новые кфк так и не выбираються . Я с этой программой работаю недавно, может какой нюанс не знаю, или может в справочнике где-то что-то нужно прописать, подскажи пожалуйста, программисты из казны говорят что ничем помочь не могут. Спасибо

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Ваша установа перейшла на ПЦМ?

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg писав:Ваша установа перейшла на ПЦМ?
так, як я розумію

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

В довідниках "Бюджети" виберіть ПКВМБ. Потім в довідниках "Програми МБ" додайте свої коди програм.

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg писав:В довідниках "Бюджети" виберіть ПКВМБ. Потім в довідниках "Програми МБ" додайте свої коди програм.
В довідниках "Бюджети" у мене тільки ТКВМБ. Що я не так роблю?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Ось так
Зображення

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg писав:Ось так
Зображення
Дякую, а в програмній клсифікації, як обрати вірний кфк, там тільки 3-х значні коди, а нові кфк з 7 цифр? Чи це якісь різні КФК?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Вика
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 14 лютого 2011, 14:29
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Вика »

Доброго ранку!!! Підкажіть будь-ласка якщо програму встановлено "з нуля" чи необхідно завантажувати оновлення, якщо так то в хронологічному порядку чи останнє!!! Заздалегідь вдячна за відповідь.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Код програми = КВК(2 символи)+Виконавець(1 символ)+Типова класифікація(4 символи)
Готового довідника немає. Потрібні коди вводите самостійно.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Вика писав:Доброго ранку!!! Підкажіть будь-ласка якщо програму встановлено "з нуля" чи необхідно завантажувати оновлення, якщо так то в хронологічному порядку чи останнє!!! Заздалегідь вдячна за відповідь.
Поки що офіційних оновлень у 2017 році не було.

Вика
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 14 лютого 2011, 14:29
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Вика »

Yaoleg Справа в тому, що коли встановили програму "з нуля" у налаштуваннях немає навіть "Головний орган казначейства" де ми відмічали крапкою "ГОК" чи "ОК". А це оновлення було ще у 2016 році. Виходить що потрібно встановити спочатку всі попередні оновлення а потім чекати оновлення 2017 року?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Завантаження оновлення від 28.11.2016 і налаштовують. А коли з'явиться оновлення у 2017 році ще раз оновитесь.

Ilyan
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 10 січня 2017, 10:48
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Ilyan »

Зробив все за рецептом від Цверг і все запрацювало:

[font="Noto Sans", sans-serif]---------------------------------------------[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Опишу свої дії по порядку:[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]1. Інсталював останню версію з сайту Держказначейства.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]2. Поставив тестову версію №3 (з цього форуму) (версія 1.3.5.51)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]3. Заповнив довідник Бюджети (для місцевого з ПЦМ - ПКВМБ)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]4. Замінив файл Мережі (fpo.dbn)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]5. Заповнив довідник Програми (МБ)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]6. Вніс правку в довідник Відомства (МБ) (якщо комусь необхідно)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]7.  Заповнив довідник Програми (ДБ)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Дані вносяться і в річний кошторис, і в помісячний план.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]В першу чергу, мені було необхідно подати ці документи до казначейства для здачі кошторисів.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Помітив, також, що в помісячному плані не всі назви КПК співпадають з кодами, які вносив. Буду чекати доки вийде офіційне оновлення програми.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Бажаю всім успіхів в роботі![/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]----------------------------------------------[/font]

Вика
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 14 лютого 2011, 14:29
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Вика »

Yaoleg, велике ДЯКУЮ ВАМ!!!

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg писав:Код програми = КВК(2 символи)+Виконавець(1 символ)+Типова класифікація(4 символи)
Готового довідника немає. Потрібні коди вводите самостійно.
Дякую. Після внесення КФК можна уже створювати кошторис?Як саме це зробити?

marina_16
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2017, 09:51
Регіон: Донецкая область

Повідомлення marina_16 »

Добрый день!Подскажите пожалуйста, пытаюсь перенести программу с одного компьютера на другой и на втором она не открывается, выглядит как пустая.Возможно дело в системе? На старом 32-разрядная, а на новом 64-разрядная.

pooh
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 15 січня 2012, 11:47
Подякували: 2 рази

Повідомлення pooh »

marina_16 писав:Добрый день!Подскажите пожалуйста, пытаюсь перенести программу с одного компьютера на другой и на втором она не открывается, выглядит как пустая.Возможно дело в системе? На старом 32-разрядная, а на новом 64-разрядная.
Треба встановити бібліотека FoxPro.

marina_16
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2017, 09:51
Регіон: Донецкая область

Повідомлення marina_16 »

pooh писав:Треба встановити бібліотека FoxPro.
 А не могли бы поделиться ссылочкой?

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

Помогите пожалуйста, я уже и все подобавляла, что на сайте писали. но у меня все равно не сохраняет в справочниках - программы МБ, почему????, може кто знает, я уже и файлы те что заменить нужно было, позаменяла

Yna
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 10 січня 2017, 15:05
Регіон: Одесская область

Повідомлення Yna »

Подскажите я все набрала все вроде работает, но годовые кошторысы печатает, помесячные нет и еще не печатает плажежки

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”