Програма Payments

Вика
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 14 лютого 2011, 14:29
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Вика »

Yaoleg Справа в тому, що коли встановили програму "з нуля" у налаштуваннях немає навіть "Головний орган казначейства" де ми відмічали крапкою "ГОК" чи "ОК". А це оновлення було ще у 2016 році. Виходить що потрібно встановити спочатку всі попередні оновлення а потім чекати оновлення 2017 року?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Завантаження оновлення від 28.11.2016 і налаштовують. А коли з'явиться оновлення у 2017 році ще раз оновитесь.

Ilyan
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 10 січня 2017, 10:48
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Ilyan »

Зробив все за рецептом від Цверг і все запрацювало:

[font="Noto Sans", sans-serif]---------------------------------------------[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Опишу свої дії по порядку:[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]1. Інсталював останню версію з сайту Держказначейства.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]2. Поставив тестову версію №3 (з цього форуму) (версія 1.3.5.51)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]3. Заповнив довідник Бюджети (для місцевого з ПЦМ - ПКВМБ)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]4. Замінив файл Мережі (fpo.dbn)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]5. Заповнив довідник Програми (МБ)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]6. Вніс правку в довідник Відомства (МБ) (якщо комусь необхідно)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]7.  Заповнив довідник Програми (ДБ)[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Дані вносяться і в річний кошторис, і в помісячний план.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]В першу чергу, мені було необхідно подати ці документи до казначейства для здачі кошторисів.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Помітив, також, що в помісячному плані не всі назви КПК співпадають з кодами, які вносив. Буду чекати доки вийде офіційне оновлення програми.[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Бажаю всім успіхів в роботі![/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]----------------------------------------------[/font]

Вика
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 14 лютого 2011, 14:29
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Вика »

Yaoleg, велике ДЯКУЮ ВАМ!!!

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg писав:Код програми = КВК(2 символи)+Виконавець(1 символ)+Типова класифікація(4 символи)
Готового довідника немає. Потрібні коди вводите самостійно.
Дякую. Після внесення КФК можна уже створювати кошторис?Як саме це зробити?

marina_16
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2017, 09:51
Регіон: Донецкая область

Повідомлення marina_16 »

Добрый день!Подскажите пожалуйста, пытаюсь перенести программу с одного компьютера на другой и на втором она не открывается, выглядит как пустая.Возможно дело в системе? На старом 32-разрядная, а на новом 64-разрядная.

pooh
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 15 січня 2012, 11:47
Подякували: 2 рази

Повідомлення pooh »

marina_16 писав:Добрый день!Подскажите пожалуйста, пытаюсь перенести программу с одного компьютера на другой и на втором она не открывается, выглядит как пустая.Возможно дело в системе? На старом 32-разрядная, а на новом 64-разрядная.
Треба встановити бібліотека FoxPro.

marina_16
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2017, 09:51
Регіон: Донецкая область

Повідомлення marina_16 »

pooh писав:Треба встановити бібліотека FoxPro.
 А не могли бы поделиться ссылочкой?

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

Помогите пожалуйста, я уже и все подобавляла, что на сайте писали. но у меня все равно не сохраняет в справочниках - программы МБ, почему????, може кто знает, я уже и файлы те что заменить нужно было, позаменяла

Yna
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 10 січня 2017, 15:05
Регіон: Одесская область

Повідомлення Yna »

Подскажите я все набрала все вроде работает, но годовые кошторысы печатает, помесячные нет и еще не печатает плажежки

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

Yna писав:Подскажите я все набрала все вроде работает, но годовые кошторысы печатает, помесячные нет и еще не печатает плажежки
Вы можете мне пожалуйста написать ваши действия, что вы делали?

opastu
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2017, 16:44
Регіон: Ивано-Франковская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення opastu »

Македонский писав:Итак. ...

Если зайти в "рахунки (видатки)", то счета остались прописанные под старые КФК.
Чтобы изменить КФК, нужно правильное КФК выбрать из Довідника, а там всего пару строчек :)
Для этого вводятся данные в "Довідники" - "Програми (МБ)".
Процесс наполнения этого довідника идентичен наполнению как в программе "Meregam" :)
Только тут надо указывать "відповидального виконавця" (дает ввести от цифры 1 о цифры 9) и "код типової програмної класифікації". После этого выбора автоматически формируется 7-ный код код "програмної класифікації", и так же автоматом заполняется короткое и полное название этой бюджетной программы.
И уже после того, как вы повносили все свои бюджетные программы, вы можете снова зайти в "рахунки (видатки) и изменить старое КФК на новое.
 При спробі додати запис в довідник записується порожній рядок :(   Візуально все коректно
Правити попередньо внесений дозволяє
BDE  і RunTime VFP  стоїть
:(

P.S.

Остання версія із сайту ДКСУ
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 11 січня 2017, 11:31 користувачем opastu, всього редагувалось 1 раз.

urali
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 02 листопада 2016, 13:51
Регіон: Полтавская область

Повідомлення urali »

yaoleg писав:Код програми = КВК(2 символи)+Виконавець(1 символ)+Типова класифікація(4 символи)
Готового довідника немає. Потрібні коди вводите самостійно.
Дякую, після введення програм потрібні КФК сформувалися. Далі можна робити річний та помісчний кошториси?

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

opastu писав:
Македонский писав:Итак. ...

Если зайти в "рахунки (видатки)", то счета остались прописанные под старые КФК.
Чтобы изменить КФК, нужно правильное КФК выбрать из Довідника, а там всего пару строчек :)
Для этого вводятся данные в "Довідники" - "Програми (МБ)".
Процесс наполнения этого довідника идентичен наполнению как в программе "Meregam" :)
Только тут надо указывать "відповидального виконавця" (дает ввести от цифры 1 о цифры 9) и "код типової програмної класифікації". После этого выбора автоматически формируется 7-ный код код "програмної класифікації", и так же автоматом заполняется короткое и полное название этой бюджетной программы.
И уже после того, как вы повносили все свои бюджетные программы, вы можете снова зайти в "рахунки (видатки) и изменить старое КФК на новое.
 При спробі додати запис в довідник записується порожній рядок :(   Візуально все коректно
Правити попередньо внесений дозволяє
BDE  і RunTime VFP  стоїть
:
Вот и у меня также, из за чего это?????

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8816
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1195 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

marina_16 писав:
pooh писав:Треба встановити бібліотека FoxPro.
 А не могли бы поделиться ссылочкой?
BDE треба, на сайті казначейства все є! Тирк

marina_16
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2017, 09:51
Регіон: Донецкая область

Повідомлення marina_16 »

EVGENIY писав:BDE треба, на сайті казначейства все є! Тирк
Спасибо, все установила, теперь открывается

Вика
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 14 лютого 2011, 14:29
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Вика »

Доброго дня! Допоможіть будь ласка! Не вносяться кошториси - дає помилку "Variable "S204" is not found"!!! Дякую.

opastu
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2017, 16:44
Регіон: Ивано-Франковская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення opastu »

anely_ubr писав:
opastu писав:
Македонский писав:Итак. ...

Если зайти в "рахунки (видатки)", то счета остались прописанные под старые КФК.
Чтобы изменить КФК, нужно правильное КФК выбрать из Довідника, а там всего пару строчек :)
Для этого вводятся данные в "Довідники" - "Програми (МБ)".
Процесс наполнения этого довідника идентичен наполнению как в программе "Meregam" :)
Только тут надо указывать "відповидального виконавця" (дает ввести от цифры 1 о цифры 9) и "код типової програмної класифікації". После этого выбора автоматически формируется 7-ный код код "програмної класифікації", и так же автоматом заполняется короткое и полное название этой бюджетной программы.
И уже после того, как вы повносили все свои бюджетные программы, вы можете снова зайти в "рахунки (видатки) и изменить старое КФК на новое.
 При спробі додати запис в довідник записується порожній рядок :(   Візуально все коректно
Правити попередньо внесений дозволяє
BDE  і RunTime VFP  стоїть
:
Вот и у меня также, из за чего это?????
Тимчасово вийшов із ситуації  змінивши структуру PKLVIDMB.dbf - видалив поле KTKV. Коригування довідника програм МБ запрацювало штатно.

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

Подскажите пожалуйста что делать с  fpo.dbn????

opastu
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 10 січня 2017, 16:44
Регіон: Ивано-Франковская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення opastu »

fpo.dbf - файл мережі або з казначейства, або самому занести дані мережі вручну окремим редактором

anely_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 серпня 2014, 21:56
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення anely_ubr »

opastu писав:
anely_ubr писав:
opastu писав:
Македонский писав:Итак. ...

Если зайти в "рахунки (видатки)", то счета остались прописанные под старые КФК.
Чтобы изменить КФК, нужно правильное КФК выбрать из Довідника, а там всего пару строчек :)
Для этого вводятся данные в "Довідники" - "Програми (МБ)".
Процесс наполнения этого довідника идентичен наполнению как в программе "Meregam" :)
Только тут надо указывать "відповидального виконавця" (дает ввести от цифры 1 о цифры 9) и "код типової програмної класифікації". После этого выбора автоматически формируется 7-ный код код "програмної класифікації", и так же автоматом заполняется короткое и полное название этой бюджетной программы.
И уже после того, как вы повносили все свои бюджетные программы, вы можете снова зайти в "рахунки (видатки) и изменить старое КФК на новое.
 При спробі додати запис в довідник записується порожній рядок :(   Візуально все коректно
Правити попередньо внесений дозволяє
BDE  і RunTime VFP  стоїть
:
Вот и у меня также, из за чего это?????
Тимчасово вийшов із ситуації  змінивши структуру PKLVIDMB.dbf - видалив поле KTKV. Коригування довідника програм МБ запрацювало штатно.
У меня была изначально такая структура PKLVIDMB.dbf. И все равно не сохраняет справочники

marina_16
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2017, 09:51
Регіон: Донецкая область

Повідомлення marina_16 »

Добрый день! Подскажите пожалуйста, как исправить такую ошибку:при наборе помісячного плану асигнувань назва КПК не відповідає коду, то есть пишет совсем другое название.

swetlanatchokowa
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 43
З нами з: 22 грудня 2014, 13:48
Контактна інформація:

Повідомлення swetlanatchokowa »

А нам Казна зкинула програмку Казначейський звіт- там вже з всіма оновленням-налаштовуй та працюй.Можу поділитися кому потрібно.Як налаштують мережу то будемо працювати і далі в мережі,а поки хоть так.

gayhena
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 19 січня 2016, 10:18
Регіон: Херсонская область

Повідомлення gayhena »

Помогите, пожалуйста!!! Сегодня повезли в казначейство платежки на аванс. У меня версия 1.3.5.50. Там не приняли. Сказали, что те цифры, которые написаны в столбце КФК должны стоять в столбце КПК. Но в довидниках они вместе указаны!!! Я не знаю, что делать. Надеюсь, я понятно описала свою проблему.

Аватар користувача
VOV
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1117
З нами з: 11 січня 2016, 18:51
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 207 разів

Повідомлення VOV »

gayhena писав:Помогите, пожалуйста!!! Сегодня повезли в казначейство платежки на аванс. У меня версия 1.3.5.50. Там не приняли. Сказали, что те цифры, которые написаны в столбце КФК должны стоять в столбце КПК. Но в довидниках они вместе указаны!!! Я не знаю, что делать. Надеюсь, я понятно описала свою проблему.
Відкрийте dbf файл і переенсіть коди з одного стовпця в інший поки програма сама не може це зробити.

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

opastu писав:fpo.dbf  - файл мережі або з казначейства, або самому занести дані мережі вручну окремим редактором
Спасибо.
А вот подскажите 
теперь при создании помісячного плану асігнувань
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

gayhena
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 19 січня 2016, 10:18
Регіон: Херсонская область

Повідомлення gayhena »

VOV писав:
gayhena писав:Помогите, пожалуйста!!! Сегодня повезли в казначейство платежки на аванс. У меня версия 1.3.5.50. Там не приняли. Сказали, что те цифры, которые написаны в столбце КФК должны стоять в столбце КПК. Но в довидниках они вместе указаны!!! Я не знаю, что делать. Надеюсь, я понятно описала свою проблему.
Відкрийте dbf файл і переенсіть коди з одного стовпця в інший поки програма сама не може це зробити.
Тоесть мне скачать програмку по ссылке, установить ее, а потом в ней перетягивать?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Чергове тестове оновлення. Деякі моменти поправили.
http://dropmefiles.com/OqrLd

gayhena
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 19 січня 2016, 10:18
Регіон: Херсонская область

Повідомлення gayhena »

yaoleg, Помогите, пожалуйста!!! Сегодня повезли в казначейство платежки на аванс. У меня версия 1.3.5.51. Там не приняли. Сказали, что те цифры, которые написаны в столбце КФК должны стоять в столбце КПК. Но в довидниках они вместе указаны!!! Я не знаю, что делать. Надеюсь, я понятно описала свою проблему. мне посоветовали такой вариант:
Відкрийте dbf файл і переенсіть коди з одного стовпця в інший поки програма сама не може це зробити.
Програма РБюджет
Скачати версію 13.1.5 можна за посиланням
https://cloud.mail.ru/public/2sSj/KvZDPGpSP.
Я скачала эту программу. Что мне делать дальше?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Щоб чимось міг Вам зарадити потрібно бачити Вашу програму. Скиньте на файлообмінник і я подивлюся що не так.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”