Програма Payments

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

swetlanatchokowa писав:Спробувала,але всеодно помилки((((((((((((((((((((((((((
Ставьте с нуля последнюю версию программы. Наверное вы пропустили какое-то обновление в прошлом году, поэтому проще установить все по новой.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Елена Геннадиевна писав:Підкажіть, будь ласка, в місцевому бюджеті КФК повинні бути 4-ьох значні чи 6-ти значні??? наприклад 0170 чи  100170??? бо кошториси набираються за 4-..а платіжки за 6 знаками ?????і який має бути бюджет в місцевому бе використання ПЦМ... ТКВМБ чи ПКВМБ????ДЯКУЮ...
Для тих хто перейшов на ПЦМ коди по 7 знаків, а для інших 4 знаки.

Аватар користувача
Савчук Виктория
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 28
З нами з: 11 жовтня 2016, 15:53
Звідки: Украина, Житомир

Повідомлення Савчук Виктория »

Дякую за оновлення!!! Але чому електронний варіант кошторисів формує з шестизначним КПК? Казкачейству підійде такий варіант?

Аватар користувача
VOV
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1114
З нами з: 11 січня 2016, 18:51
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 207 разів

Повідомлення VOV »

Савчук Виктория писав:Дякую за оновлення!!! Але чому електронний варіант кошторисів формує з шестизначним КПК? Казкачейству підійде такий варіант?
Конешно ж підійде, так як перший нуль у всіх кодах не відображається. Так було завжди і раніше 010116 відображався як 10116 і все було нормально.

Аватар користувача
Савчук Виктория
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 28
З нами з: 11 жовтня 2016, 15:53
Звідки: Украина, Житомир

Повідомлення Савчук Виктория »

VOV писав:
Савчук Виктория писав:Дякую за оновлення!!! Але чому електронний варіант кошторисів формує з шестизначним КПК? Казкачейству підійде такий варіант?
Конешно ж підійде, так як перший нуль у всіх кодах не відображається. Так було завжди і раніше 010116 відображався як 10116 і все було нормально.
перший не нуль, а 10 відповідно кпк 100170

Македонский
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 136
З нами з: 16 березня 2015, 16:06
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 69 разів

Повідомлення Македонский »

Работающая текущая 52 версия (на 19.01.2017)
http://dropmefiles.com/BJhga
Ссылка на сайт ДКСУ:
http://www.treasury.gov.ua/main/uk/docc ... Dir=160188
Архив необходимых файликов Ndi, прикреплен ниже (Ndi.zip). Будьте осторожны с файлом Pklvidmb.dbf, (это чистая база Довідники - програми (мб))

52 версия (и дальнейшая ее модификация, начиная с 13.01.2017) исправляет ошибку с помесячным кошторисом организаций, у которых КВК был 15.
Уже хорошо :) (у организаций у которых КВК не 15, таких проблем не было)

Просмотрел, что и другие баги исправлены, как, например,  наконец-то правильный по имени и структуре файл klvid.dbf. А так же правильный и чистый по структуре Pklvidmb.dbf (правильный Pklvidmb.dbf решает проблему невозможности добавить строчку в Довідники - програми (мб), как многие тут писали).
Так что в целом работать можно.
Меняем ТКВМБ на ПКВМБ, вносим данные в "Довідники - програми (мб)", подтягиваем все счета под новые ПКВКМБ, набираем кошторыс, ЮЗ, ФЗ и ПД и несем к нам в казначейство)

Тем, у кого выбивает ошибку "S 204" (а также тем у кого выскакивает ошибка "Flag", при сохранении набранного ФЗ), то им стоит поочередно позапускать на исполнение файлы Mdsturzb.exe, mFinZB.exe, mZvDb.exe, mZm.exe, mVDD.exe и mZvZm.exe.
Запуск этих файлов решает множество проблем организаций.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Востаннє редагувалось 19 січня 2017, 20:32 користувачем Македонский, всього редагувалось 3 разів.

Аватар користувача
VOV
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1114
З нами з: 11 січня 2016, 18:51
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 26 разів
Подякували: 207 разів

Повідомлення VOV »

Савчук Виктория писав:
VOV писав:
Савчук Виктория писав:Дякую за оновлення!!! Але чому електронний варіант кошторисів формує з шестизначним КПК? Казкачейству підійде такий варіант?
Конешно ж підійде, так як перший нуль у всіх кодах не відображається. Так було завжди і раніше 010116 відображався як 10116 і все було нормально.
перший не нуль, а 10 відповідно кпк 100170
А, в цьому випадку так. Тому що так рахунки відображаються в казні. Сьогодні пробували вносити 100170 і просто 170 то вносило однаково. По факту добавляння 10 ніяк не вплинуло на внесення, хоча хтозна, можливо це залежить від Казни, яку постійно міняють.

buh-11
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 01 липня 2016, 23:23
Регіон: Донецкая область

Повідомлення buh-11 »

Щодо даної чудо-програми.Як завжди зміни до ПЦМ, початок року,реєстрація кошторису,  здійснення фінансування і все це на голови бухгалтерів. Сьогодні сіла за доблесну програму бо у казні відповіли,що вона не працює, 2 години мого життя і чудо з"явилися юридичні та фінансові зобов"язання,кошториси. Проблема у тому, що необхідно скачати виключно нову версію програми Payments, заповнити програми мб, що є у довідниках і тільки потім разунки видатків, ще коли будете проставляти види бюджету в довідниках вибрати не кт....,а пм......для відображення кошторису не треба забути заповнити fro файл у самій програмі. завтра віддамо до казначейства, сподіваюсь все буде гаразд.
http://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=2834

Alex_81
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 січня 2017, 08:41
Регіон: Луганская область

Повідомлення Alex_81 »

Підкажіть будь ласка нові КФК потрібно самим вносити в Программи (МБ) ? І як їх вносити , опіщіть подробно ?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Ось так
Зображення

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Під час встановлення повної останньої версії пише, що інсталятор створений за допомогою незареєстрованої версії програми smart install maker. Що зробити?

Аватар користувача
Бухало (Белоус) Даша
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 73
З нами з: 01 лютого 2015, 20:03
Звідки: Украина, Вольногорск

Повідомлення Бухало (Белоус) Даша »

Подскажите пожалуйста кто сталкивался и что делать у меня выдает ошибку S100  при наборе кошториса, но сам кошторис сохраняет

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

gssppvv писав:Під час встановлення повної останньої версії пише, що інсталятор створений за допомогою незареєстрованої версії програми smart install maker. Що зробити?
Спробуйте запустити іншу інсталяцію http://dropmefiles.com/DJwUs
Та що була вчора некорректна.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Бухало (Белоус) Даша писав:Подскажите пожалуйста кто сталкивался и что делать у меня выдает ошибку S100  при наборе кошториса, но сам кошторис сохраняет
Встановіть чисту програму і все буде нормально.

svetlana@@@
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 43
З нами з: 30 січня 2014, 22:49
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення svetlana@@@ »

доброго дня!! підкажіть як заповнити в новій програмі довідник мережі??

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Так само, як і в старій :1:

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

При введенні в довідник розрахункових рахунків пише "Помилка значення рахунку". Хтось брав зобовязання вже?

kar1kam1
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 76
З нами з: 09 червня 2016, 11:56
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення kar1kam1 »

А из старой программы за 2016 довідники нельзя перенести, надо обязательно заполнять вручную? И вообще, если взять старую версию и обновить её нормально будет?

svetlana@@@
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 43
З нами з: 30 січня 2014, 22:49
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення svetlana@@@ »

в мене теж пише помилка значення рахунка, хто як вирішив дану проблему??

aljonchikkir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 05 січня 2016, 13:16
Регіон: Сумская область

Повідомлення aljonchikkir »

Добрий день! Підкажіть, будь-ласка, при введенні в довідник рахунків там залишаються старі КФК. Що робити самім вручну вносити в довідник нові КФК з 7 знаків? Завчасно дякую1

Alex_81
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 січня 2017, 08:41
Регіон: Луганская область

Повідомлення Alex_81 »

Як  вносити нові КФК , якщо місцевий бюджет  ТКВМБ  опіщіть подробно ?Будь-ласка

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Вже немає ТКВМБ та КФК, забуваємо

Для тих бюджеті які не перейшли на ПЦМ у довідник бюджетних програм (МБ) заводите програму тільки відповідальний виконавець проставляєте "0". І використувуєте при наборі бюджетну програму

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

svetlana@@@ писав:в мене теж пише помилка значення рахунка, хто як вирішив дану проблему??
Скопировала из старой мережи в новую файл со счетами, получилось, набрала реестра юр. и финанс. обязательств.

reharomny
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 05 січня 2016, 12:06
Регіон: Сумская область

Повідомлення reharomny »

Подскажите. пожалуйста, кто уже набирал платежки в обновленной программе. У нас одни непонятные значки и какие-то иероглифы. Как это исправить???

Julia_
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 12 січня 2017, 11:28
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Julia_ »

Krinevaelena, підскажіть будь-ласка, як називається той файл з рахунками (щоб його скопіювати в нову версію програми)

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

Julia_ писав:Krinevaelena, підскажіть будь-ласка, як називається той файл з рахунками (щоб його скопіювати в нову версію програми)
замените со старой версии пм файл из папки-NDI файл Accounts.dbf, в новую пм с заменой .У нас пошло. Потом в новой мереже отредактировали КФК

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

Македонский, подскажите,пожалуйста ,читаю, что Вы пишитеПросмотрел, что и другие баги исправлены, как, например,  наконец-то правильный по имени и структуре файл klvid.dbf. А так же правильный и чистый по структуре Pklvidmb.dbf (правильный Pklvidmb.dbf решает проблему невозможности добавить строчку в Довідники - програми (мб), как многие тут писали).
Так что в целом работать можно.
Меняем ТКВМБ на ПКВМБ, вносим данные в "Довідники - програми (мб)", подтягиваем все счета под новые ПКВКМБ, набираем кошторыс, ЮЗ, ФЗ и ПД и несем к нам в казначейство)    и не могу понять что же делать у меня в NDI klvid.dbf. и Pklvidmb.db старые остались, где взять новые и что значит Меняем ТКВМБ на ПКВМБ, вносим данные в "Довідники - програми (мб),как это сделать

Олена Кушнір
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 65
З нами з: 13 квітня 2016, 09:10
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Олена Кушнір »

Подскажите, а какие файлы нужно перенести со старой ПМ в новую, чтобы не вводить заново отримувачів коштів, призначення платежу? Спасибо!

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

yaoleg,поскажите,я пока пробовала сделала 2 лишних записи, а удалить не могу и не могу скачать вашу оф.обновление через ссылку,как сделать,оно посылает на drobox

Lanfir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 17 квітня 2013, 16:43
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lanfir »

Доброго дня! В мене також вибиває помилку S204. Запускала[font="Noto Sans", sans-serif] на исполнение файлы Mdsturzb.exe, mFinZB.exe, mZvDb.exe, mZm.exe, mVDD.exe и mZvZm.exe.. Нічого не допомогло.:((((( Де взять програму з нуля?[/font]

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”