Програма Payments

Alex_81
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 січня 2017, 08:41
Регіон: Луганская область

Повідомлення Alex_81 »

Як  вносити нові КФК , якщо місцевий бюджет  ТКВМБ  опіщіть подробно ?Будь-ласка

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Вже немає ТКВМБ та КФК, забуваємо

Для тих бюджеті які не перейшли на ПЦМ у довідник бюджетних програм (МБ) заводите програму тільки відповідальний виконавець проставляєте "0". І використувуєте при наборі бюджетну програму

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

svetlana@@@ писав:в мене теж пише помилка значення рахунка, хто як вирішив дану проблему??
Скопировала из старой мережи в новую файл со счетами, получилось, набрала реестра юр. и финанс. обязательств.

reharomny
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 05 січня 2016, 12:06
Регіон: Сумская область

Повідомлення reharomny »

Подскажите. пожалуйста, кто уже набирал платежки в обновленной программе. У нас одни непонятные значки и какие-то иероглифы. Как это исправить???

Julia_
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 12 січня 2017, 11:28
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Julia_ »

Krinevaelena, підскажіть будь-ласка, як називається той файл з рахунками (щоб його скопіювати в нову версію програми)

Krinevaelena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 144
З нами з: 09 вересня 2015, 08:47
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Krinevaelena »

Julia_ писав:Krinevaelena, підскажіть будь-ласка, як називається той файл з рахунками (щоб його скопіювати в нову версію програми)
замените со старой версии пм файл из папки-NDI файл Accounts.dbf, в новую пм с заменой .У нас пошло. Потом в новой мереже отредактировали КФК

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

Македонский, подскажите,пожалуйста ,читаю, что Вы пишитеПросмотрел, что и другие баги исправлены, как, например,  наконец-то правильный по имени и структуре файл klvid.dbf. А так же правильный и чистый по структуре Pklvidmb.dbf (правильный Pklvidmb.dbf решает проблему невозможности добавить строчку в Довідники - програми (мб), как многие тут писали).
Так что в целом работать можно.
Меняем ТКВМБ на ПКВМБ, вносим данные в "Довідники - програми (мб)", подтягиваем все счета под новые ПКВКМБ, набираем кошторыс, ЮЗ, ФЗ и ПД и несем к нам в казначейство)    и не могу понять что же делать у меня в NDI klvid.dbf. и Pklvidmb.db старые остались, где взять новые и что значит Меняем ТКВМБ на ПКВМБ, вносим данные в "Довідники - програми (мб),как это сделать

Олена Кушнір
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 65
З нами з: 13 квітня 2016, 09:10
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Олена Кушнір »

Подскажите, а какие файлы нужно перенести со старой ПМ в новую, чтобы не вводить заново отримувачів коштів, призначення платежу? Спасибо!

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

yaoleg,поскажите,я пока пробовала сделала 2 лишних записи, а удалить не могу и не могу скачать вашу оф.обновление через ссылку,как сделать,оно посылает на drobox

Lanfir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 17 квітня 2013, 16:43
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lanfir »

Доброго дня! В мене також вибиває помилку S204. Запускала[font="Noto Sans", sans-serif] на исполнение файлы Mdsturzb.exe, mFinZB.exe, mZvDb.exe, mZm.exe, mVDD.exe и mZvZm.exe.. Нічого не допомогло.:((((( Де взять програму з нуля?[/font]

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 69 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

buhg писав:yaoleg,поскажите,я пока пробовала сделала 2 лишних записи, а удалить не могу и не могу скачать вашу оф.обновление через ссылку,как сделать,оно  посылает на drobox
Два однакових оновлення в різних архивах. Чомусь так виложили на сайті казначейства. Мабуть кому який архіватор подобається :52:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 69 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

Lanfir писав:Доброго дня! В мене також вибиває помилку S204. Запускала[font="Noto Sans", sans-serif] на исполнение файлы Mdsturzb.exe, mFinZB.exe, mZvDb.exe, mZm.exe, mVDD.exe и mZvZm.exe.. Нічого не допомогло.:((((( Де взять програму з нуля?[/font]
Програма з "нуля"  v1.3.5.51 від 11.01.2017
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Natalee21
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 06 липня 2016, 09:24
Регіон: Херсонская область

Повідомлення Natalee21 »

Доброго дня, мережу оновили, все вийшло, тільки запитання при внесенні КПКВ формую 7 цифр, а наше Казначейство требує 4 знаки, як поправити? чи до кого звернутись? Дякую

Олена Кушнір
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 65
З нами з: 13 квітня 2016, 09:10
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Олена Кушнір »

Lanfir, Офіційне оновлення версії 51 http://dropmefiles.com/XTFVL
Повна інсталяція версії 51 http://dropmefiles.com/DJwUs (виправлена)

Ірина_Куць
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 січня 2017, 10:46
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Ірина_Куць »

anely_ubr писав:Народ, помогите, не могу понять как обновить  мережу  ( местный бюджет) на 2017 год, казна дала три файла DLL_VFP8.ZIP,OnovPaym_2017.1.7z, Mer_DB.zip что с ними делать, я в папке их распаковала, но в итоге ничего не поменялось, помогите пожалуйста, детские горят, кошторысы набрать не могу(((((((((((((((((((
Треба оновити програму до версії v.1.3.5.50. Після чого, як Вам здасться, нічого в програмі не зміниться.... Але! Далі... Заходите в Довідники-Бюджети-Місцевий і обираєте ПКВМБ, зберігаєте. Повинно змінитися! Удачі Вам!

Lanfir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 17 квітня 2013, 16:43
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Подякували: 1 раз

Повідомлення Lanfir »

eMelya, Дякую. Все вийшло.

Alekso
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 31 травня 2012, 22:04
Регіон: Донецкая область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Alekso »

ПОМОГИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! после обновления (успешного), не можем набрать Кошторис. Пишет файл dxMemZvdb_gg:field 'S204' not found. Файлы S204 поочередно запускали, не помогает, ругается по-ненашему!!! ЧТО ДЕЛАТЬ?! Сегодня нужно сдать Кошторис!!!!

irushka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 16 листопада 2016, 09:03
Регіон: Харьковская область

Повідомлення irushka »

Подскажите,пожалуйста,как распечатать индивидуальные кошториси,у нас печатает только зведений.

vikosok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 84
З нами з: 02 червня 2011, 21:08
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vikosok »

irushka писав:Подскажите,пожалуйста,как распечатать индивидуальные кошториси,у нас печатает только зведений.
Поставте галочку у налаштуваннях параметрів.

LYNA
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 28 листопада 2013, 19:16
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення LYNA »

Помогите!!!! Что с програмой?????? почему все данные(фин.зоб. и платёжки) меняются на карлючки всякие??? Помогите, как это исправить???

Liliya13
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 12 грудня 2016, 16:42
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Liliya13 »

Добрий день. Допоможіть будь-ласка, після оновлення набираємо юр. та фін.зобов’язання, у програмі стоїть КПК, новий код. Коли зберегли і друкуємо, КПКВК стоїть старе, і немає назви. Необхідно ще десь змінити в довідниках? Дякую.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Ariel
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 71
З нами з: 14 липня 2011, 12:51
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 10 разів

Повідомлення Ariel »

Подскажите будь ласка, як довідниках заповнити дани Мережа або скопіювати зі старої версії. Встановили нову програму, а вікно Довідник Мережі не заповнюється

kar1kam1
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 76
З нами з: 09 червня 2016, 11:56
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення kar1kam1 »

Liliya13, попробуйте поставить программу с нуля(чистую установку), потом перенесёте настройки и другие файлы (C:\MeregaM\NDI\Accounts.dbf, C:\MeregaM\NDI\Bnp.dbf, C:\MeregaM\NDI\Otrim.dbf, C:\MeregaM\NDI\Budget.dbf, C:\MeregaM\TT2Svr.ini, C:\MeregaM\fpo.dbf).  У меня только так она заработала нормально.

Liliya13
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 12 грудня 2016, 16:42
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Liliya13 »

kar1kam1 писав:Liliya13, попробуйте поставить программу с нуля(чистую установку), потом перенесёте настройки и другие файлы (C:\MeregaM\NDI\Accounts.dbf, C:\MeregaM\NDI\Bnp.dbf, C:\MeregaM\NDI\Otrim.dbf, C:\MeregaM\NDI\Budget.dbf, C:\MeregaM\TT2Svr.ini, C:\MeregaM\fpo.dbf).  У меня только так она заработала нормально.
Спасибо, так и сделала. Установила, скопировала папку NDI и со второго раза уже получилось.

Lumiera
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 13 грудня 2016, 10:49
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Lumiera »

Natalee21 писав:Доброго дня, мережу оновили, все вийшло, тільки запитання при внесенні КПКВ формую 7 цифр, а наше Казначейство требує 4 знаки, як поправити? чи до кого звернутись? Дякую
З мережі потрібно перенести файл Pklvidmb.dbf в NDI. Потім запускаете программу-Довідники-Бюджети. Там де вид бюджету обираете ПКВМБ. Якщо все вірно зробили у вас будуть 7 значні КПКПВ

yulia_drugak
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 24 червня 2016, 09:35
Регіон: Хмельницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення yulia_drugak »

Liliya13, у нас така ж сама проблема, але в реєстрі бюджет.зобовязань КПКВК стоять цифри правильні, а реєстрі фінансових стоять 0000000. Що треба ще поміняти, чи що добавити в довідниках? Дякую за відповідь.

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Alekso писав:ПОМОГИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! после обновления (успешного), не можем набрать Кошторис. Пишет файл dxMemZvdb_gg:field 'S204' not found. Файлы S204 поочередно запускали, не помогает, ругается по-ненашему!!! ЧТО ДЕЛАТЬ?! Сегодня нужно сдать Кошторис!!!!
Нужно не обновлять имеющуюся программу, а ставить новую с нуля.

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Natalee21 писав:Доброго дня, мережу оновили, все вийшло, тільки запитання при внесенні КПКВ формую 7 цифр, а наше Казначейство требує 4 знаки, як поправити? чи до кого звернутись? Дякую
Если Ваша организация не перешла на ПЦМ, то при заполнении справочника Програми МБ в поле "Відповідальний виконавець в системі..." ставите 0, потом выбираете соответствующий 4-хзначный код типовой программной классификации, текстовые поля заполнятся сами. После этого в справочнике коды будут 7-мизначные, например 0100170 (или 100170, первый 0 не отображается), но в юр и фин обязательствах на печать будет выходить только четырехзначный код, в нашем примере 0170. Если четырехзначного нет - скорее всего что-то неправильно сделали при обновлении/установке программы.

Liliya13
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 12 грудня 2016, 16:42
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Liliya13 »

yulia_drugak писав:Liliya13, у нас така ж сама проблема, але в реєстрі бюджет.зобовязань КПКВК стоять цифри правильні, а реєстрі фінансових стоять 0000000. Що треба ще поміняти, чи  що добавити в довідниках? Дякую за відповідь.
Я установила программу с нуля, перебросила в нее папку NDI, все нормально, но.... теперь оказывается пропала папка с кодами УДК, и рахунки (розподіл-кредит). Теперь не могу набрать "Розподіл". Может кто знает что можно сделать?

irushka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 16 листопада 2016, 09:03
Регіон: Харьковская область

Повідомлення irushka »

vikosok, большое спасибо!Вспомнили.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”