Програма Payments

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Козаченко Марина писав:
yaoleg писав:Тоді завантажте програму на файлообмінник, подивлюсь, що не так.
Дякую, спробую, щоб сьогодні набрати так як бачить казна, я змушена була через DBFNavigator змушена в ручному режимі виправляти Budget.dbf  ККВК  з правильного 01 на 00, тільки після того мене пустила програма набирати ПРограми(МБ), але все рівно після того як набирались такі КПКВ видавало 6 цифр, і знову я вручному режимі через DBFNavigator вже виправляла їх на 4 значні, 0170,1010 і т.д. При друці звичайно їх видає як 6 цифр 001010 і т.д.
В "Довідники"-"Бюджети" тип должен быть ПКВМБ, даже если Вы не перешли на ПЦМ. В таком случае Вы сможете без проблем заполнить справочник "Програми МБ", и значения оттуда правильно привяжутся к счетам. КВК должно быть 01, ничего в ДБФ исправлять вручную не нужно, ни КВК, ни КПК. Программа сама поймет, что Ваша организация на ПЦМ не перешла, поэтому в ДБФ скинет код КПК 0100170 (или 100170), а на печать во все документы пустит 0170. И Казначейство без проблем обработает Ваш файл.

Nata2107
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 17 січня 2017, 15:50
Регіон: Киевская область

Повідомлення Nata2107 »

я щось вже нічого не розумію, по правильному має видруковувати 4 цифри чи 6, бо в нас в казначействі кажуть що  6, а тут бачу пишуть що 4. Де правда?????????? можливо то наші казначеї щось туплять.

Аватар користувача
Козаченко Марина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 08 серпня 2016, 15:59
Звідки: Украина, Обухов

Повідомлення Козаченко Марина »

Sneman писав:
Козаченко Марина писав:
yaoleg писав:Тоді завантажте програму на файлообмінник, подивлюсь, що не так.
Дякую, спробую, щоб сьогодні набрати так як бачить казна, я змушена була через DBFNavigator змушена в ручному режимі виправляти Budget.dbf  ККВК  з правильного 01 на 00, тільки після того мене пустила програма набирати ПРограми(МБ), але все рівно після того як набирались такі КПКВ видавало 6 цифр, і знову я вручному режимі через DBFNavigator вже виправляла їх на 4 значні, 0170,1010 і т.д. При друці звичайно їх видає як 6 цифр 001010 і т.д.
В "Довідники"-"Бюджети" тип должен быть ПКВМБ, даже если Вы не перешли на ПЦМ. В таком случае Вы сможете без проблем заполнить справочник "Програми МБ", и значения оттуда правильно привяжутся к счетам. КВК должно быть 01, ничего в ДБФ исправлять вручную не нужно, ни КВК, ни КПК. Программа сама поймет, что Ваша организация на ПЦМ не перешла, поэтому в ДБФ скинет код КПК 0100170 (или 100170), а на печать во все документы пустит 0170. И Казначейство без проблем обработает Ваш файл.
Дякую за відповідь, але вони сказали, що повинно бути ТКВМБ зараз спробую

Аватар користувача
Козаченко Марина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 08 серпня 2016, 15:59
Звідки: Украина, Обухов

Повідомлення Козаченко Марина »

Nata2107 писав:я щось вже нічого не розумію, по правильному має видруковувати 4 цифри чи 6, бо в нас в казначействі кажуть що  6, а тут бачу пишуть що 4. Де правда?????????? можливо то наші казначеї щось туплять.
мені сказали, що 4 , навіть приклад показали

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Так дійсно Sneman Ви маєте рацію. 
Тільки Марино Вам потрібно із "старої" програми скопіювати файл довідника мережі FPO.DBF.

Аватар користувача
Козаченко Марина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 08 серпня 2016, 15:59
Звідки: Украина, Обухов

Повідомлення Козаченко Марина »

yaoleg писав:Так дійсно Sneman Ви маєте рацію.
Так, і я вже переконалась, всім-всім ДЯКУЮ, хто чім зміг допомогти, я вже другий день, з нею дуже мучилась(

Аватар користувача
Козаченко Марина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 08 серпня 2016, 15:59
Звідки: Украина, Обухов

Повідомлення Козаченко Марина »

yaoleg писав:Так дійсно Sneman Ви маєте рацію. 
Тільки Марино Вам потрібно із "старої" програми скопіювати файл довідника мережі FPO.DBF.
Зробила ще зразу, дякую)

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

В мене нічого не виходить (((((((((((

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Козаченко Марина писав:
yaoleg писав:Так дійсно Sneman Ви маєте рацію.
Так, і я вже переконалась, всім-всім ДЯКУЮ, хто чім зміг допомогти, я вже другий день, з нею дуже мучилась(
В мене не виходить ( , змінювала ПКВМБ .

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

Наталья2016 писав:В мене нічого не виходить (((((((((((
Что именно не получается?

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Козаченко Марина писав:
yaoleg писав:На скріншоті все правильно. Має вводитись сім знаків, а при друці документів повинно бути 4 знаки.

P.S. Також раджу ставити останні оновлення, там деякі питання вирішили.
як раз то ні, при друці видає шість цифр , а повинно 4 до цього зауваження в казні
Марина , помогите !!!! Как Вы решили свою проблему ???

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Sheman писав:
"В "Довідники"-"Бюджети" тип должен быть ПКВМБ, даже если Вы не перешли на ПЦМ. В таком случае Вы сможете без проблем заполнить справочник "Програми МБ", и значения оттуда правильно привяжутся к счетам. КВК должно быть 01, ничего в ДБФ исправлять вручную не нужно, ни КВК, ни КПК. Программа сама поймет, что Ваша организация на ПЦМ не перешла, поэтому в ДБФ скинет код КПК 0100170 (или 100170), а на печать во все документы пустит 0170. И Казначейство без проблем обработает Ваш файл."

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

Sneman писав:
Наталья2016 писав:В мене нічого не виходить (((((((((((
Что именно не получается?
Меняла на ПКВМБ(( все ровно выдает на печать 6 цифр вместо 4

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

В довідниках "Бюджети" вид бюджету має бути "ПКВМБ", "Програми МБ" виконавець не 1, а 0(третій символ), "Рахунки-видатки" вказуємо правильний код з нулем! І звісно ж, набираємо НОВИЙ документ, з НОВИМИ параметрами!!!

Наталья2016
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 20
З нами з: 26 липня 2016, 13:55
Регіон: Луганская область

Повідомлення Наталья2016 »

yaoleg писав:В довідниках "Бюджети" вид бюджету має бути "ПКВМБ", "Програми МБ" виконавець не 1, а 0(третій символ), "Рахунки-видатки" вказуємо правильний код з нулем! І звісно ж, набираємо НОВИЙ документ, з НОВИМИ параметрами!!!
УРАА!!! Дякую все вишло !!!!

Аватар користувача
Козаченко Марина
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 08 серпня 2016, 15:59
Звідки: Украина, Обухов

Повідомлення Козаченко Марина »

Наталья2016 писав:
Козаченко Марина писав:
yaoleg писав:На скріншоті все правильно. Має вводитись сім знаків, а при друці документів повинно бути 4 знаки.

P.S. Також раджу ставити останні оновлення, там деякі питання вирішили.
як раз то ні, при друці видає шість цифр , а повинно 4 до цього зауваження в казні
Марина , помогите !!!! Как Вы решили свою проблему ???
набирала по такому принципу , на друк видає лише 4 цифри
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Дрон76
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 вересня 2015, 10:11
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Дрон76 »

Підкажіть будь-ласка. к внести дані в поле довідники мережі. Таяк в новуц програму підтянути найменування банків контрагентів та все іншещо було внесено на протязі користування даною програмою раніше
Востаннє редагувалось 17 січня 2017, 23:04 користувачем Дрон76, всього редагувалось 1 раз.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Через програму "Фіндокументи" це зробити неможливо. Для цього потрібно встановити іншу програму https://buhgalter.com.ua/dovidnik/progr ... pechennya/

Дрон76
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 вересня 2015, 10:11
Регіон: Харьковская область

Повідомлення Дрон76 »

так яку з тих програм потрібно скачати

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Перша для платіжних документів, а друга для створення мережі!

irushka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 16 листопада 2016, 09:03
Регіон: Харьковская область

Повідомлення irushka »

Огромное спасибо всем за подсказки.Они очень пригодились! С вашими подсказками сделали все сами, без помощи казны!

Елена Геннадиевна
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 03 листопада 2016, 15:33
Регіон: Волынская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Елена Геннадиевна »

Скажіть будь ласка, якщо ми місцевий бюджет БЕЗ ПЦМ працюємо, то бюджет ставити ПКВМБ чи ТКВМБ????? в мене поставлено ПКВМБ при цьому в реєстрі юр . і фін. видроковує чотири цифри, що є правильно, а на розпорядженні чомусь друкує шість тобото 100170.. і казна не хоче приймати , яка причини може хтось знає що зробити щоб на друк було 4-ьох значне КФК****?????

yaolka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 11
З нами з: 18 травня 2015, 15:25
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення yaolka »

yaoleg, Доброе утро! У меня к Вам огромная просьба! я не программист,а обычный бухгалтер и у меня уже третий день ничего не получается. Скачивала новую программу и меняла на старой. Выдает ошибки S 204 или другие, которые присутствуют в обсуждении на форуме. В нашей казне сказали, что они в ней не работают разбирайтесь сами. Можно я тоже Вам на файлообменник кину свою программу, а Вы посмотрите. Помогите пожалуйста!

vikosok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 84
З нами з: 02 червня 2011, 21:08
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vikosok »

Елена Геннадиевна писав:Скажіть будь ласка, якщо ми місцевий бюджет БЕЗ ПЦМ працюємо, то бюджет ставити  ПКВМБ чи ТКВМБ????? в мене поставлено ПКВМБ при цьому в реєстрі юр . і фін. видроковує чотири цифри, що є правильно, а на розпорядженні чомусь друкує шість тобото 100170.. і казна не хоче приймати , яка причини може хтось знає що зробити щоб на друк було 4-ьох значне КФК****?????
Виправте КФК в довіднику рахунки (розподіл-кредит)

Елена Геннадиевна
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 24
З нами з: 03 листопада 2016, 15:33
Регіон: Волынская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Елена Геннадиевна »

і ще таке питання чому після оновлення в мене залишився СТАРИЙ ДОВІДНИК ФУНКЦІОНАЛЬНОЇ КЛАСИФІКАЦІЇ (кфк)??????? МОЖЕ ЩЕ ЯКИЙСЬ ФАЙЛ ПОТРІБНО ПІДТЯНУТИ**

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Елена Геннадиевна писав:Скажіть будь ласка, якщо ми місцевий бюджет БЕЗ ПЦМ працюємо, то бюджет ставити  ПКВМБ чи ТКВМБ????? в мене поставлено ПКВМБ при цьому в реєстрі юр . і фін. видроковує чотири цифри, що є правильно, а на розпорядженні чомусь друкує шість тобото 100170.. і казна не хоче приймати , яка причини може хтось знає що зробити щоб на друк було 4-ьох значне КФК****?????
[font="Noto Sans", sans-serif]В довідниках "Бюджети" вид бюджету має бути "ПКВМБ", "Програми МБ" виконавець не 1, а 0(третій символ), "Рахунки-видатки" вказуємо правильний код з нулем! І звісно ж, набираємо НОВИЙ документ, з НОВИМИ параметрами!!![/font]

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

yaolka писав:yaoleg,  Доброе утро! У меня к Вам огромная просьба! я не программист,а обычный  бухгалтер  и у меня уже третий день ничего не получается. Скачивала новую программу и меняла на старой.  Выдает ошибки S 204  или другие, которые присутствуют в обсуждении на форуме. В нашей казне сказали, что они в ней не работают разбирайтесь сами.  Можно я тоже Вам на файлообменник кину свою программу, а Вы посмотрите. Помогите пожалуйста!
Можете завантажувати, я подивлюся що не так.

tanyanp
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 19 грудня 2016, 14:51
Регіон: Луганская область

Повідомлення tanyanp »

Доброго ранку! Підскажіть будь-ласка виникла така проблема при придруці змін до кошторису реестри та та помісячну довідку друкує нормально, а річну довідку пише, що неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Якийсь файл має неправильну структуру...

Godunivka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 17 січня 2017, 11:54
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення Godunivka »

Підкажіть, де можна скачати програму з нуля?

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”