Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Кучерявая Татьяна писав:
EVGENIY писав:
Кучерявая Татьяна писав:Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
МФО перевірте
МФО вірне(
Завантажте куди небудь архів з програмою наприклад сюди http://rgho.st
і дайте посилання
Скажіть МФО та номер рахунку

Кучерявая Татьяна
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 12 січня 2018, 13:11
Звідки: Ukraine, Fastiv
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Кучерявая Татьяна »

EVGENIY писав:
Кучерявая Татьяна писав:
EVGENIY писав:
Кучерявая Татьяна писав:Допоможіть розібратися в чому проблема. Не можу внести нові рахунки. Ми перейшли на державний бюджет.
МФО перевірте
МФО вірне(
Завантажте куди небудь архів з програмою наприклад сюди http://rgho.st
і дайте посилання
Скажіть МФО та номер рахунку
820172  35223201010403

vikosok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 84
З нами з: 02 червня 2011, 21:08
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vikosok »

Добрий день. Після обновлення програми в друкованих формах зобов'язань не прописує назву КВК. Підкажіть, що не так.

TALA6371
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 16
З нами з: 26 листопада 2014, 10:11
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Снятин
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення TALA6371 »

yaoleg, дякую, але я вже сама все виправила

Аватар користувача
UM4
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 15 січня 2014, 22:18

Повідомлення UM4 »

Набрали зміни до кошторису за довідками ГРК. Коли намагаються надрукувати довідку про зміни плану асигнувань ЗФ дає помилку Неможливо загрузити файл помилкова структура або невірні дані

Kylmatitskaja Nata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2018, 12:16
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Kylmatitskaja Nata »

Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 69 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

Kylmatitskaja Nata писав:Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
Якщо не помиляюся, ці поля в таблиці були введені в 2016 році з черговими оновленнями. Скоріше за все Ви не встановили ці оновлення.

Kylmatitskaja Nata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 11 січня 2018, 12:16
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Kylmatitskaja Nata »

eMelya писав:
Kylmatitskaja Nata писав:Добрій день. а если все в мереже вроде хорошо/, работают обновления, но когда делаешь кошторис - при сохрании в проге выдается ошибка field s100 does not accept null values. что еще не хватает?
Якщо не помиляюся, ці поля в таблиці були введені в 2016 році з черговими оновленнями. Скоріше за все Ви не встановили ці оновлення.
Дякую!!!

І.А.
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 11 січня 2018, 12:45
Регіон: Черкасская область

Повідомлення І.А. »

Rodind1 писав:Підкажіть ще будь ласка, заносим кошторис, заносимо до пункта "КПОЛ" пише занести довідник Мережі, заходим в довідник "Мережи" і немає як добавити, пусте поле, відсутній знак додавання

змінили файл FPO і все підтянуло
як змінити файл FPO????допоможіть !!!!!

катюша
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 19 січня 2015, 11:05
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення катюша »

TALA6371 писав:yaoleg, Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу!
Здравствуйте! Разобрались что не так? У меня то же самое(. Подскажите, пожалуйста!

Fin_0809Ch
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 08 вересня 2017, 14:29
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Fin_0809Ch »

І.А. писав:
Rodind1 писав:Підкажіть ще будь ласка, заносим кошторис, заносимо до пункта "КПОЛ" пише занести довідник Мережі, заходим в довідник "Мережи" і немає як добавити, пусте поле, відсутній знак додавання

змінили файл FPO і все підтянуло
як змінити файл FPO????допоможіть !!!!!
dbf navigator встановити або будь-який інший редактор дбф файлів.

катюша
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 19 січня 2015, 11:05
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення катюша »

Здравствуйте, форумчане! Помогите,пожалуйста, кто может. Не могу набрать распоряжение. То же самое -  [font="Noto Sans", sans-serif]TALA6371 написав:[/font][font="Noto Sans", sans-serif]yaoleg, Вже набирала розпорядження раз 10, все одно одна і та сама помилка " Аргументы имеют неверный тип, выходят за пределы допустимого диапазона или вступают в конфликт друг с другом" (помилка виходить при спробі скинути розпорядження на флешку). Буду дуже вдячна за допомогу![/font]

HandsOfTime
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 21 серпня 2014, 10:18
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення HandsOfTime »

Подскажите, пожалуйста, как в программе изменить "Рівень розпорядника коштів" с 3 на 2. Захожу в налаштування, меняю, но в кошторисе выскакивает всё тот же 3, никак не нужный 2.

kar1kam1
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 76
З нами з: 09 червня 2016, 11:56
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 11 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення kar1kam1 »

Ребята, подскажите. Набрали річний індивідуальний кошторис, а в казне говорят форма неправильная, не должно быть 9000 строки, и кошторис спец фонда тоже неправильная форма. Версия программы вроде последняя 56, в чём может быть проблема?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8738
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

kar1kam1 писав:Ребята, подскажите. Набрали річний індивідуальний кошторис, а в казне говорят форма неправильная, не должно быть 9000 строки, и кошторис спец фонда тоже неправильная форма. Версия программы вроде последняя 56, в чём может быть проблема?
в ваших казначеях
http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/z0086-02/page5

Ludmila365
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 16 січня 2015, 13:29
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Ludmila365 »

yaoleg, Добрий день!
Допоможіть будь ласка. Проблеми з КВК. TPKLVKMB.DBF завантижили. 10 на 06 не змінюється все одно!!!!!!!!

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Ludmila365, в довіднику бюджетів змініть КВК.

maria.rozak
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 14 серпня 2017, 12:59
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення maria.rozak »

Добрий день! Якщо у мене помінявся код та назва відомчої класифікації видатків ,то у програмі фіндокументи якою користувалася у 2017 році потрібно оновити чи з нова встановляти фіндокументи...

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Краще встановити нову програму і все нормально налаштувати. Інструкція тут

Аватар користувача
tata2109
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 44
З нами з: 14 серпня 2012, 15:27
Регіон: Сумская область
Звідки: Сумы
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення tata2109 »

Добрый день! Установила програму Мережа с нуля,при открытии программы требует Klvid.dbf.

Аватар користувача
Melkaya
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2017, 11:40
Регіон: Киевская область

Повідомлення Melkaya »

Доброго вечора. Оновила програму. Намагаюсь внести кошторис. От таке повідомлення видає. Де взяти цей файл? Дякую
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Fin_0809Ch
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 08 вересня 2017, 14:29
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Fin_0809Ch »

tata2109 писав:Добрый день! Установила програму Мережа с нуля,при открытии программы  требует Klvid.dbf.
обновление последнее стоит? От 03.01.18?

Аватар користувача
tata2109
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 44
З нами з: 14 серпня 2012, 15:27
Регіон: Сумская область
Звідки: Сумы
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення tata2109 »

Fin_0809Ch писав:
tata2109 писав:Добрый день! Установила програму Мережа с нуля,при открытии программы  требует Klvid.dbf.
обновление последнее стоит? От 03.01.18?
Да.

Seth
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 19 січня 2018, 10:05
Регіон: Полтавская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Seth »

tata2109 писав:Добрый день! Установила програму Мережа с нуля,при открытии программы  требует Klvid.dbf.
Можливо, не встановлено ODBCDBF. Спробуйте цей або пошукайте в Інтернені для своєї ОС.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Fin_0809Ch
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 08 вересня 2017, 14:29
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Fin_0809Ch »

tata2109 писав:
Fin_0809Ch писав:
tata2109 писав:Добрый день! Установила програму Мережа с нуля,при открытии программы  требует Klvid.dbf.
обновление последнее стоит? От 03.01.18?
Да.
у вас держбюджет или местный?
если местный то вот. файл Klvid

Fin_0809Ch
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 08 вересня 2017, 14:29
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 15 разів

Повідомлення Fin_0809Ch »

Melkaya писав:Доброго вечора. Оновила програму. Намагаюсь внести кошторис. От таке повідомлення видає. Де взяти цей файл? Дякую
Цей файл формується з ваших показників кошторису. Якщо помилка не зникає, встановіть програму "з нуля" та спробуйте ввести ще раз ваші показники.

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 69 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

tata2109 писав:Добрый день! Установила програму Мережа с нуля,при открытии программы  требует Klvid.dbf.
Установите библиотеки Visual FoxPro для 32-х разрядной версии Windows 7-10, для 64-х разрядной может понадобиться провайдер

olka5
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 19 лютого 2012, 19:07
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення olka5 »

vikosok писав:Добрий день. Після обновлення програми в друкованих формах зобов'язань не прописує назву КВК. Підкажіть, що не так.
Доброго дня! В мене така сама біда. Не можу второпати чому не витягує.
P.S. нарешті дочиталася -  в довіднику "Бюджети" потрібно прописати назву КВК, а не розпорядника.
Востаннє редагувалось 22 січня 2018, 12:57 користувачем olka5, всього редагувалось 1 раз.

Аліна Байтала
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 22 січня 2018, 15:00
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Аліна Байтала »

Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, дата в фин и юр обязательствах не полностью печатается. Что делать?

Олена Кушнір
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 63
З нами з: 13 квітня 2016, 09:10
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Олена Кушнір »

Аліна Байтала, свойство экрана-параметры=дополнительно-вкладка "общие" и выставить Масштаб (количество точек на дюйм). Обычный размер (96 точек/дюйм)

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”