Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Ярослава2791 писав:Здравствуйте, при оформлении платежных пороучеий в программе PM возникли такие ошибки.
К платежным поручениям прикрепились неправильные юридические обязательства, а именно юрики по кредиторской задолженности прошлого года. Финансовые обязательства, которые прикрепились к платежкам -  правильные, и юрики в реестрах этих финансовых обязательств правильные.
В платежке я не могу выбирать юрик, поэтому как исправить эту ошибку -  не знаю. Я думала что в финанасовых обязательствах неправильные юрики. Но нет, правильные. Подскажите пожалуйста, вопрос срочный нужно месяц закрывать :(.
Вы в начале года базу чистили?

Ярослава2791
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 12 грудня 2013, 15:43
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Ярослава2791 »

EVGENIY » 51 хвилин тому
Ярослава2791 написав:Здравствуйте, при оформлении платежных пороучеий в программе PM возникли такие ошибки.
К платежным поручениям прикрепились неправильные юридические обязательства, а именно юрики по кредиторской задолженности прошлого года. Финансовые обязательства, которые прикрепились к платежкам -  правильные, и юрики в реестрах этих финансовых обязательств правильные.
В платежке я не могу выбирать юрик, поэтому как исправить эту ошибку -  не знаю. Я думала что в финанасовых обязательствах неправильные юрики. Но нет, правильные. Подскажите пожалуйста, вопрос срочный нужно месяц закрывать :(.
Вы в начале года базу чистили?

Да, чистила. Но потом вводила прошлогодние юридические обязательства, т.к. по ним на конец года была кредиторка, которую платили в 2019 году.

Ярослава2791
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 12 грудня 2013, 15:43
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Ярослава2791 »

Re: Програма Payments
EVGENIY » Сьогодні, 15:12
Ярослава2791 написав:Здравствуйте, при оформлении платежных пороучеий в программе PM возникли такие ошибки.
К платежным поручениям прикрепились неправильные юридические обязательства, а именно юрики по кредиторской задолженности прошлого года. Финансовые обязательства, которые прикрепились к платежкам -  правильные, и юрики в реестрах этих финансовых обязательств правильные.
В платежке я не могу выбирать юрик, поэтому как исправить эту ошибку -  не знаю. Я думала что в финанасовых обязательствах неправильные юрики. Но нет, правильные. Подскажите пожалуйста, вопрос срочный нужно месяц закрывать :(.
Вы в начале года базу чистили?

Проблема не в прошлом году.

Удалила юидические обязательства по кредиторке прошлого года, которые подтягивались в платежки этого года, также удалила соответствующие финансовые обязательства и платежки по кредиторке. Переделала платежки этого года заново.

Так вот, если в этом году уже был договор по контрагенту, то платежка цепляется именно на этот первый по прядку договор. неважно что сумма договора уже полностью закрыта актами и оплачена. :(

PanasenkoS
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 29 листопада 2013, 09:11
Регіон: Запорожская Область
Звідки: Запорожье
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення PanasenkoS »

При манипуляции с бюджетом сменой ПКВМБ на ТКВМБ  и при просмотре изменения кошторыса по довидкам Минфина "пропали" довидки набраные в ПКВМБ. Как их можно вернуть? Кто сталкивался с проблемой?

БухгалтерМоквин
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 березня 2018, 11:53
Регіон: Ровенская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення БухгалтерМоквин »

Доброго дня. В програмі Payments Фіндокументи при друку розпорядження зміщує колонки (в колонку 4 КВК ставить і КВК і КПКВК, а колонка 5 лишається порожньою). Що можна зробити?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

qwir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Регіон: Киевская Область
Звідки: Яготин
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення qwir »

Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

qwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
Ось папка НДИ зі всіма поновленнями 
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!

qwir
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 20 січня 2015, 12:43
Регіон: Киевская Область
Звідки: Яготин
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення qwir »

EVGENIY писав:
qwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
Ось папка НДИ зі всіма поновленнями 
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!
Дякую. Бо я не витримала і морочилась сама, але ніяк не можу нормальну програму для дбф файликів знайти, щоб відразу можна було їх там правити (раніше така у мене була. Чи може це якась утіліта була?). Та, що в мене зараз, відкриває файли тільки через програму і якщо назва з укр. літерами "і", то ніяк не можу скопіювати білоруську літеру (у з хвостиком) для того, щоб підтягувало правильну назву((((  Так що величезне ДЯКУЮ, Вам ще раз)))

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

qwir писав:
EVGENIY писав:
qwir писав:Доброго дня. Така проблемка. По інклюзивних центрах фінансування проводилось по ТПКВКМБ 1161, а тепер наказом МінФінУ від 21.02.2019 № 78 вводиться ТПКВКМБ 1170 з 01.01.2019. В програмі такого коду немає. Чи не переведу я програмку, якщо введу в файл з розширенням .dbf код 1170?
Ось папка НДИ зі всіма поновленнями 
можете прям всі файли в свою папку НДІ скопіювати і той КПК у вас з'явиться!
Дякую. Бо я не витримала і морочилась сама, але ніяк не можу нормальну програму для дбф файликів знайти, щоб відразу можна було їх там правити (раніше така у мене була. Чи може це якась утіліта була?). Та, що в мене зараз, відкриває файли тільки через програму і якщо назва з укр. літерами "і", то ніяк не можу скопіювати білоруську літеру (у з хвостиком) для того, щоб підтягувало правильну назву((((  Так що величезне ДЯКУЮ, Вам ще раз)))
в мене DBFNavigator

0107Sveta
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 26 березня 2019, 09:23
Регіон: Полтавская область

Повідомлення 0107Sveta »

Доброе утро! а у всех такое происходит - при внесении платежек, а потом при их корректировке(если была ошибка) в итоге получаются 2 платежки под одним номером. Удаляешь ту что неправильная, удаляются обе. И вносишь заново платёжку......

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

Доброго дня! Підскажіть чому при друку кошторисів заповнюється рядок ЄДРПОУ та назва  установи, а при друку довідок змін до кошторисів ці рядки пусті.

FoxxAl
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 08 лютого 2017, 11:17
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення FoxxAl »

Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

FoxxAl писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
Заповніть поле "КПОЛ" в довіднику "Бюджети", і потім наберіть документи заново.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

FoxxAl писав:Доброго дня! Допоможіть, будь ласка. Зламався комп'ютер, повністю втратились дані по мережі. Встановила, заповнила всі довідники начебто вірно, але зараз при друкуванні юридичних та фінансових зобов'язань у рядку "код розпорядника (одержувача) бюджетних коштів відповідно до Єдиного реєстру" перед кодом ставить 0. Тобто мій код розпорядника 12345, та друкує програма 012345. В довідниках код вірний, в dbf файлі також вірний (п'ятизначний). Звідки цей 0 з'являється та як його прибрати не можу зрозуміти. Програму вже перевстановлювала.
все вірно! пару тижнів тому казначейство змінило цей код на шестизначний про що написано в оновленні!!!!! Тому у вас все вірно!!!!!!!!!

FoxxAl
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 08 лютого 2017, 11:17
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення FoxxAl »

yaoleg писав:Заповніть поле "КПОЛ" в довіднику "Бюджети", і потім наберіть документи заново.
Заповнено воно в мене.
EVGENIY писав:все вірно! пару тижнів тому казначейство змінило цей код на шестизначний про що написано в оновленні!!!!! Тому у вас все вірно!!!!!!!!!
а казначейство не приймає, бо в них видає помилку "не відповідає типу або розміру полей шаблону"
Спробую старішу версію встановити, може приймуть у казні))

PS Так, передостання версія не видає "0". Дякую, EVGENIY

Johnny
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 02 липня 2018, 11:13
Регіон: Ивано-Франковская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Johnny »

Почему нет кода? 

3087

Надання допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях


Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Johnny писав:Почему нет кода? 

3087

Надання допомоги на дітей, які виховуються у багатодітних сім'ях

Оновіть довідник програм і буде Вам щастя.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.

Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

yaoleg писав:
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.

Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

Buhgalter1982 писав:
yaoleg писав:
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.

Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.
Встановіть бібліотеки доступу Visual FoxPro

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Buhgalter1982 писав:
yaoleg писав:
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.

Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.
2 пункт
https://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=9726

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

EVGENIY писав:
Buhgalter1982 писав:
yaoleg писав:
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.

Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.
2 пункт
https://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=9726
Бібліотеки всі стоять, БДЕ стоїть. Стоїть робоча програма v1.3.6.1.,  Скачав з сайту файл інсталяції setup_p_2019.2, хочу поставити з нуля в іншу паппку. Але виникають такі помилки.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Buhgalter1982 писав:
EVGENIY писав:
Buhgalter1982 писав:
yaoleg писав:
Buhgalter1982 писав:Доброго дня! Хочу поставити програму з нуля. Які файли  можна перенести зі старої програми, щоб були заповнені всі довідники,юридичні, фінансові, платіжки, довідки змін поточного року? Дякую.
-із папки NDI: AccDisKr.dbf, AccDistr.dbf, Accounts.dbf, Bnp.dbf, Otrim.dbf, Budget.dbf;
-із кореневої папки: TT2Svr.INI, VDD.dbf, VDDARH.dbf, fpo.dbf, URZB.dbf, FINZB.dbf, PM.dbf, ORDER.dbf.

Але, у будь-якому разі зробіть архів програми.
Все зробив, але виникає Error: Помилка запису налаштувань в файл TT2Svr.INI. І коли закриваю виринає вікно "Файл Pklvid.dbf не знайдено. Навіть коли інсталюю начисто без заміни вище файлів, виникає таке ж саме.
2 пункт
https://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=9726
Бібліотеки всі стоять, БДЕ стоїть. Стоїть робоча програма v1.3.6.1.,  Скачав з сайту файл інсталяції setup_p_2019.2, хочу поставити з нуля в іншу паппку. Але виникають такі помилки.
в назві папки є пробіл або кирилиця?

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

Зміна назви папки на латину все виправила. Дякую.

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 9081
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 121 раз
Подякували: 1241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Buhgalter1982 писав:Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?
Передивитись всі налаштування та файл fpo.dbf

Аватар користувача
Buhgalter1982
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 30 червня 2015, 11:59
Регіон: Львовская область
Звідки: Україна, Львів
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Buhgalter1982 »

EVGENIY писав:
Buhgalter1982 писав:Друга проблема: Чому в довідці змін до кошторису не заповнюється код ЄДРПОУ та назва установи?
Передивитись всі налаштування та файл fpo.dbf
Передевився всі налаштуванн, у файлі fpo.dbf все заповнено. Але у кошторисі друкує ЄДРПОУ і назву установи, а у змінах до кошторису за довідками ГРК не друкує.

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 35
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

yaoleg писав:
almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#
розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.

де в
[ltr]Програма Payments [/ltr]
заповнити цю примітку? якщо можна скрін.
наперед вдячна!

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2477
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 431 раз

Повідомлення yaoleg »

almonds писав:
yaoleg писав:
almonds писав:Хочу перерахувати кошти особі, без ідентифікаційного коду. Ощадбанк пише 0000000000, а казначейству нулі не підходять. Як заповнити в програмі ЄДРПОУ?
В полі ЄДРПОУ - 10 нулів, а в полі PRM1 - #фсеріяпаспорт#
розкажіть як це зробити? бо в нас не виходить, з казначейства дзвонили в головне і сказали що це не можливо, виписуйте чек.

де в
[ltr]Програма Payments [/ltr]

заповнити цю примітку? якщо можна скрін.
наперед вдячна!
В транспортному файлі.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”