Програма Payments

Vombat
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Vombat »

Копія є. Це замінить РМ.ехе та замінити dbf з архіву?

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 150 разів
Подякували: 1400 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Vombat писав:Копія є. Це замінить РМ.ехе та замінити dbf з архіву?
так і всі ДБФ, взагалі краще все без винятку

rednaksionix
Новачок
Новачок

Повідомлення rednaksionix »

Підкажіть будь ласка у  мережі 1,3,6,3 b.4 пише: "не повністю заданий рахунок", така помилка лише для 12 значного рахунку, а 14 значний проковтує повністю.

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Белов Александр писав:Підкажіть будь ласка у  мережі 1,3,6,3 b.4 пише: "не повністю заданий рахунок", така помилка лише для 12 значного рахунку, а 14 значний проковтує повністю.
в ДКСУ не буває 12 значних рахунків

rednaksionix
Новачок
Новачок

Повідомлення rednaksionix »

EVGENIY писав:
Белов Александр писав:Підкажіть будь ласка у  мережі 1,3,6,3 b.4 пише: "не повністю заданий рахунок", така помилка лише для 12 значного рахунку, а 14 значний проковтує повністю.
в ДКСУ не буває 12 значних рахунків
я з бухгалтерією на Ви, це наша бухгалтер щось в пенсійний фонд робила там 12 значний

Arci87
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Черновицкая область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Arci87 »

Добрий день!!!Після останнього обновлення програма перестала принімати рахунки, які мають менше 14 цифир!!!Як бути в даній ситуанії????

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Arci87 писав:Добрий день!!!Після останнього обновлення програма перестала принімати рахунки, які мають менше 14 цифир!!!Як бути в даній ситуанії????
Це баг! Чекати оновлення або відкачуватись назад!

Arci87
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Черновицкая область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Arci87 »

EVGENIY писав:
Arci87 писав:Добрий день!!!Після останнього обновлення програма перестала принімати рахунки, які мають менше 14 цифир!!!Як бути в даній ситуанії????
Це баг! Чекати оновлення або відкачуватись назад!
Дякую!!!

tanitusic
Новачок
Новачок
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення tanitusic »

Подскажите, пожалуйста, не отображается полностью год при печати обязательства.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

tanitusic писав:Подскажите, пожалуйста, не отображается полностью год при печати обязательства.
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 874#p83874

tanitusic
Новачок
Новачок
Дякував (ла): 6 разів

Повідомлення tanitusic »

EVGENIY писав:
tanitusic писав:Подскажите, пожалуйста, не отображается полностью год при печати обязательства.
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 874#p83874
Спасибо

PolinaK
Новачок
Новачок
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення PolinaK »

Доброе утро! Я вчера только с трудом установила ПЗ Финдокументооборот, теперь пытаюсь заполнить Довідники и Налаштування. Номер счета, открытый в Казначействе, есть, но когда я его пишу в Довідник Рахунок, программа отвечает, что номер счета неверный( может я неправильно заполняю строки Код кошториса та КПК/КФК?( что это такое вообще и где их брать). У нашего предприятия договор с сельской радой на строительные работы, нужно будет сделать платежное поручение и заплатить подрядчику, а я застряла на Довідник Рахунки( Спасибо заранее!

Подробиці: https://buhgalter.com.ua/news/other/onovlennya-ppz-findokumenti-vid-25052019-r/

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

PolinaK писав:Доброе утро! Я вчера только с трудом установила ПЗ Финдокументооборот, теперь пытаюсь заполнить Довідники и Налаштування. Номер счета, открытый в Казначействе, есть, но когда я его пишу в Довідник Рахунок, программа отвечает, что номер счета неверный( может я неправильно заполняю строки Код кошториса та КПК/КФК?( что это такое вообще и где их брать). У нашего предприятия договор с сельской радой на строительные работы, нужно будет сделать платежное поручение и заплатить подрядчику, а я застряла на Довідник Рахунки( Спасибо заранее!

Подробиці: https://buhgalter.com.ua/news/other/onovlennya-ppz-findokumenti-vid-25052019-r/
в налаштуваннях МФО заполните

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

PolinaK писав:Доброе утро! Я вчера только с трудом установила ПЗ Финдокументооборот, теперь пытаюсь заполнить Довідники и Налаштування. Номер счета, открытый в Казначействе, есть, но когда я его пишу в Довідник Рахунок, программа отвечает, что номер счета неверный( может я неправильно заполняю строки Код кошториса та КПК/КФК?( что это такое вообще и где их брать). У нашего предприятия договор с сельской радой на строительные работы, нужно будет сделать платежное поручение и заплатить подрядчику, а я застряла на Довідник Рахунки( Спасибо заранее!

і для вас є ж тема окрема 
https://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=9933

PolinaK
Новачок
Новачок
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення PolinaK »

Добрый вечер! Подскажите пжл, как платежное поручение сохранить так, чтобы потом с другого компьютера распечатать? Я сформировала платежное поручение и сохранила в папку, файл с расширением QRP, но когда я его пытаюсь открыть, все в квадратиках и буквах( второй файл для экспорта с расширением dbf это ведь только для казначейства на флешку?

yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Регіон: Вінницька область
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 452 рази

Повідомлення yaoleg »

PolinaK писав:Добрый вечер! Подскажите пжл, как платежное поручение сохранить так, чтобы потом с другого компьютера распечатать? Я сформировала платежное поручение и сохранила в папку, файл с расширением QRP, но когда я его пытаюсь открыть, все в квадратиках и буквах( второй файл для экспорта с расширением dbf это ведь только для казначейства на флешку?
Встановіть віртуальний принтер, наприклад PDF24 і надрукуйте/збережіть через нього платіжне доручення у форматі PDF. На сьогоднішній день файли формату PDF відкриваються і друкуються на будь-яких пристроях.

oklaster
Новачок
Новачок
Регіон: Львовская область

Повідомлення oklaster »

Доброго ранку. Виникла проблема з Фіндокументами, наразі версія 2019.3 (Windows 7, x64). У платіжних дорученнях за видатками вибиває помилку "Неможливо загрузити файл, помилкова структура". При оновленні до версії 2019.4 злітають всі дані.

Фокспро встановлено, це не допомагає https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 922#p94863 

Дякую.

Boiprav
Новачок
Новачок

Повідомлення Boiprav »

Доброго дня. Допоможіть розібратись, під час  внесення реквізітів отримувача коштів (за номером банківського рахунку ІBAN) в фінансових зобов'язаннях програма "Фінансові документи" зберігає всі поля реквізитів отримувача, а в платіжному дорученні не підтягує повні реквізити і цим самим видає помилку "помилка значення рахунку".

Зображення

osvita47
Новачок
Новачок
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення osvita47 »

Подскажите пожалуйста, установил все обновления и после набора финансовых со счетом IBAN в платежке подтягивается не весь счет хотя в финансовых отображается весь.

zvencrl
Новачок
Новачок
Регіон: Черкасская область

Повідомлення zvencrl »

При спробі ввести IBAN рахунок в Довідник Отримувачів, отримую помилку "помилка значення рахунку"

Поновлення ставив з OnovPaym_2019.0.zip до OnovPaym_2019.5.zip
В кожному поновленні обовязково запускав файли upd****

Зараз версія програми стоїть v.1.3.6.3 build 2019.4

Підскажіть, будь-ласка в чому може бути проблема.

EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

zvencrl писав:При спробі ввести IBAN рахунок в Довідник Отримувачів, отримую помилку "помилка значення рахунку"

не вірний рахунок, перепровірте його

whiteoleg
Новачок
Новачок
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення whiteoleg »

zvencrl писав:При спробі ввести IBAN рахунок в Довідник Отримувачів, отримую помилку "помилка значення рахунку"

Схожа проблема
При спробі ввести IBAN рахунок в Довідник Отримувачів, отримую помилку "помилка значення рахунку"

Оновлення ставив з OnovPaym_2019.0.zip до OnovPaym_2019.5.zip

TzaR
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення TzaR »

Після останнього оновлення(версія програми оновлювалась з початку 2018) при редагуванні платіжних доручень "Неможливо загрузити файл помилкова структура", але після повідомлення платіжні доручення редагуються, також виявилось що при друці рахунку IBAN він повністю не влазить.

Зараз тимчасово допомогла фіча з експортом на МД, та відкриттям документу з МД тоді друкується коректно.

Встановив всі оновлення за 19 рік, нічого не змінилось.
Вводив 0 у МФО, але отримав помилку http://prntscr.com/pg1zlo з послідуючим access violation, хоч і з'явилось місце під IBAN.
Встановив чисту останню версію, скопіював основні dbf файли але помилки ті самі.

Що ще можна спробувати?
Або як коректно перенести інформацію у свіжоінстальовану програму?

Рішення:
Tanchik52 писав:OnovPaym_2019.6   https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... &start=120 У меня получилось. P.S. 0 в МФО нужно проставлять в довидныках отримувача.
Дякую Танчіку.
Востаннє редагувалось 08 жовтня 2019, 09:51 користувачем TzaR, всього редагувалось 2 разів.

Tanchik52
Мандрівник
Мандрівник
Регіон: Закарпатская Область
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення Tanchik52 »

TzaR писав: Що ще можна спробувати?
Або як коректно перенести інформацію у свіжоінстальовану програму?
Попробуй обновление OnovPaym_2019.5.1 https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... &start=160, а затем OnovPaym_2019.6   https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... &start=120 У меня получилось. P.S. 0 в МФО нужно проставлять в довидныках отримувача.
https://budget.factor.ua/viewtopic.php? ... 500#p31397 - перенос инфы.

Nataliia111
Новачок
Новачок

Повідомлення Nataliia111 »

Потрібна допомога! При формуванні юридичних зобов'язань обираю рахунок загального фонду та створюю їх без проблем. Експортувавши в DBF виявила, що в колонку рахунок розпорядника становить "код КПК+код організації по мережі".

Котёнок05
Квартирант
Квартирант
Регіон: Луганская область

Повідомлення Котёнок05 »

[font="Noto Sans", sans-serif]В мене такаж проблема. При формуванні фінансових зобов'язань обираю рахунок загального фонду та набираю. Експортувавши в DBF - в колонку рахунок розпорядника становить "код КПК+код організації по мережі". Більш того казна це фінансове зареєструвала  без проблем. Платіжіні доручення набрані вірно, але на флешці знову  замість мого рахунку [font="Noto Sans", sans-serif]"код КПК+код організації по мережі"-[/font] рахунок не той!   в казначейстів не роз'яснили.  [font="Noto Sans", sans-serif]Так повинно бути? [/font][/font]

yaoleg
Коронована особа
Коронована особа

Повідомлення yaoleg »

Завантажте архів із програмою на файлообмінник, подивлюсь, що не так.

yaoleg
Коронована особа
Коронована особа

Повідомлення yaoleg »

Котёнок05 писав:[font="Noto Sans", sans-serif]В мене такаж проблема. При формуванні фінансових зобов'язань обираю рахунок загального фонду та набираю. Експортувавши в DBF - в колонку рахунок розпорядника становить "код КПК+код організації по мережі". Більш того казна це фінансове зареєструвала  без проблем. Платіжіні доручення набрані вірно, але на флешці знову  замість мого рахунку [font="Noto Sans", sans-serif]"код КПК+код організації по мережі"-[/font] рахунок не той!   в казначейстів не роз'яснили.  [font="Noto Sans", sans-serif]Так повинно бути? [/font][/font]
Якщо казначейство втягує в Казну нормально, то проблем я не бачу. Адже, це новвоведення якимось чином пов'язане із запровадження рахунків у міжнародному форматі.

Котёнок05
Квартирант
Квартирант
Регіон: Луганская область

Повідомлення Котёнок05 »

дякую. ще в 2 установах теж так. Сподіваюсь що так повинно бути.

yaoleg
Коронована особа
Коронована особа

Повідомлення yaoleg »

Котёнок05 писав:дякую. ще в 2 установах теж так. Сподіваюсь що так повинно бути.
Спробуйте встановити 6-те оновлення, здається там вже виправили формування транспортного файлу.

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”