Програма Payments

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Оксана Колесник писав:
Оксана Колесник писав:
Оксана Колесник писав:
EVGENIY писав:
Оксана Колесник писав:Всі поля заповнені. Інші платіжні документи втягуються без проблем, а трансферти ні.
Вам пише що поля NDOC, NDOCU не заповнені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! поставте в них букви mt

Я ж вам дав посилання там написано чому так
Дякую! Але Я не комп'ютерщик, а бухгалтер. Де потрібно поставити mt? Відкриваю платіжку, все є,  і номер і реквізити, всі поля заповнені.
Будь ласка, допоможіть!!!!!!!!!!!
Help!!!
вишліть мені на емейл ваш дбф файл budgetglavred@gmail.com

oliynuk1991@i.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 березня 2020, 15:32
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення oliynuk1991@i.ua »

допоможіть будь ласка не можу встановити програму на компютер

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

oliynuk1991@i.ua писав:допоможіть будь ласка не можу встановити програму на компютер
Що заважає?

oliynuk1991@i.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 березня 2020, 15:32
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення oliynuk1991@i.ua »

Коли копіюю через тотал на диск с папка рм20  застосунок pm exe  відкривається але  бюджет не заповнений і не заповняються

oliynuk1991@i.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 березня 2020, 15:32
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення oliynuk1991@i.ua »

пише файл budget.dbf не знайдено перевірте його існування в папці

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 69 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

oliynuk1991@i.ua писав:пише файл budget.dbf не знайдено перевірте його існування в папці
Якщо це "встановлення" на новий комп'ютер, то потрібно встановити бібліотеки Visual FoxPro.

oliynuk1991@i.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 березня 2020, 15:32
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення oliynuk1991@i.ua »

Щиро вдячна допомогло....

Anna_N
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 23
З нами з: 23 січня 2018, 15:06
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Anna_N »

Доброго дня!
у мене в програмі не вибирається 2020 рік ( коли я намагаюсь вибрати всі документи за рік), пропонує обрати роки з 2008 по 2019.
І ще збита нумерація юридичних ( починається з №58) та фінансових (з №62) зобов"язань.

При установці програми мені всі довідники скопіювали з минулої версії.
В яких довідниках треба внести зміни щоб виправити ці помилки?
Дуже дякую

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Anna_N писав:Доброго дня!
у мене в програмі не вибирається 2020 рік ( коли я намагаюсь вибрати всі документи за рік), пропонує обрати роки з 2008 по 2019.
І ще збита нумерація юридичних ( починається з №58) та фінансових (з №62) зобов"язань.

При установці програми мені всі довідники скопіювали з минулої версії.
В яких довідниках треба внести зміни щоб виправити ці помилки?
Дуже дякую
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Anna_N
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 23
З нами з: 23 січня 2018, 15:06
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 2 рази

Повідомлення Anna_N »

Ми встановили нову версію, все працює, крім зазначених помилок.
В якому довіднику знаходиться рік? може мені його треба замінити?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Anna_N писав:Ми встановили нову версію, все працює, крім зазначених помилок.
В якому довіднику знаходиться рік? може мені його треба замінити?
тільки чекати оновлень наступних, самі ви не змінити рік!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Anna_N писав:Ми встановили нову версію, все працює, крім зазначених помилок.
В якому довіднику знаходиться рік? може мені його треба замінити?
якщо ви кажет що збилась нумерація ЮЗ та ФЗ, то ви зробили те що не треба було робити!! Неможна старі ФЗ ЮЗ та платіжки переносити зі строї в нову!! Як треба було оновлюватись тут на форумі написано було, ви перенесли зайве!!!

Аватар користувача
Марина86
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 04 квітня 2012, 20:45
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Марина86 »

При імпорті в СДО  платіжне доручення по міжбюджетних трансфертів видає помилку: Системна помилка (0): Input string was not in a correct format. 
У полях NDOC,NDOCU проставила mt. Допоможіть будь-ласка....

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Марина86 писав:При імпорті в СДО  платіжне доручення по міжбюджетних трансфертів видає помилку: Системна помилка (0): Input string was not in a correct format. 
У полях NDOC,NDOCU проставила mt. Допоможіть будь-ласка....
не подобається формат ви або російські літери поставили або пробіл додали або ще щось не так зробили

Odri
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 березня 2020, 13:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Odri »

Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути? 
Дуже прошу допомоги, потрібно завтра подати платіжки, а я не знаю що робити.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути? 
Дуже прошу допомоги, потрібно завтра подати платіжки, а я не знаю що робити.
Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!

Odri
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 березня 2020, 13:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Odri »

EVGENIY писав:
Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути? 
Дуже прошу допомоги, потрібно завтра подати платіжки, а я не знаю що робити.
Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!
 До цього все робив інший бухгалтер, як мені сьогодні в казначействі сказали, що вона у неї приймала з помилками і сама виправляли їх.
Комп"ютер не чіпали, программу також. Я тільки почала працювати в ній після декрету, тому розумію, що відстала ...
Які саме помилки в наших данних не сказала, тільки що КПК переплутаний з КВК ніби то, але не точно.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Odri писав:
EVGENIY писав:
Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути? 
Дуже прошу допомоги, потрібно завтра подати платіжки, а я не знаю що робити.
Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!
 До цього все робив інший бухгалтер, як мені сьогодні в казначействі сказали, що вона у неї приймала з помилками і сама виправляли їх.
Комп"ютер не чіпали, программу також. Я тільки почала працювати в ній після декрету, тому розумію, що відстала ...
Які саме помилки в наших данних не сказала, тільки що КПК переплутаний з КВК ніби то, але не точно.
Замало інформації щоб вам допогти хоча б суть помилки! Ви вмієте архівувати? Можете заархівувати свою програму і вислати мені budgetglavred@gmail.com  я гляну що там не так, так буде швидше ніж випитувати або ж по тімвьюверу можу підлкючитись і подивитись напишіть на емейл як вам зручніше буде

Odri
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 березня 2020, 13:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Odri »

EVGENIY писав:
Odri писав:
EVGENIY писав:
Odri писав:Добрий день! Прошу вашої допомоги. Я перший раз стикаюся з програмою. Наш казначей сказала, что наші данні введені не вірно, переплутано все місцями. Але до цього вже декілька місяців подавали платіжки і нічого ніхто не казав. Порадьте будь ласка як можно виправити цю помилку? Можли во є якийсь приклад де які дінні повині бути? 
Дуже прошу допомоги, потрібно завтра подати платіжки, а я не знаю що робити.
Кажете перший раз зтикаєетсь з програмою і тут же кажете що декілька місяців було все нормально, отже ви декілька місяців в ній вже працює! Тепер кажіть що ви робили останнім часом з комп'ютером, може ви програму перенесли??? Так не буває що все убло добре а потім стало не добре!! Щось зламали! Або щось не договорюєте!
 До цього все робив інший бухгалтер, як мені сьогодні в казначействі сказали, що вона у неї приймала з помилками і сама виправляли їх.
Комп"ютер не чіпали, программу також. Я тільки почала працювати в ній після декрету, тому розумію, що відстала ...
Які саме помилки в наших данних не сказала, тільки що КПК переплутаний з КВК ніби то, але не точно.
Замало інформації щоб вам допогти хоча б суть помилки! Ви вмієте архівувати? Можете заархівувати свою програму і вислати мені budgetglavred@gmail.com  я гляну що там не так, так буде швидше ніж випитувати або ж по тімвьюверу можу підлкючитись і подивитись напишіть на емейл як вам зручніше буде
Дякую, відправила на пошту

Khomiuk Sergiy
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 грудня 2019, 09:49

Повідомлення Khomiuk Sergiy »

Підскажіть, будь ласка, як можна реалізувати фільтри в Рахунках (розподіл-кредит)? Щоб при Введенні розподілу при вибраному КПК при виборі № рахунку в банку показувало тільки рахунки з вибраним КПК.

Пробував створити вручну, зберігав файл в форматі .flt - але змін ніяких.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Khomiuk Sergiy писав:Підскажіть, будь ласка, як можна реалізувати фільтри в Рахунках (розподіл-кредит)? Щоб при Введенні розподілу при вибраному КПК при виборі № рахунку в банку показувало тільки рахунки з вибраним КПК.

Пробував створити вручну, зберігав файл в форматі .flt - але змін ніяких.
ви програміст???

Khomiuk Sergiy
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 10 грудня 2019, 09:49

Повідомлення Khomiuk Sergiy »

EVGENIY писав:
Khomiuk Sergiy писав:Підскажіть, будь ласка, як можна реалізувати фільтри в Рахунках (розподіл-кредит)? Щоб при Введенні розподілу при вибраному КПК при виборі № рахунку в банку показувало тільки рахунки з вибраним КПК.

Пробував створити вручну, зберігав файл в форматі .flt - але змін ніяких.
ви програміст???
Ні. Бухгалтер попросила зробити. В більш ранніх версіях це працювало, але як і хто це налаштував - не знайшов кінці.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ви це самі ніяк не налаштуєте тільки автор програми може додати таке!! Спробуйте останнє оновлення може там це зробили!

Dairy
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 листопада 2019, 19:58
Регіон: Запорожская область

Повідомлення Dairy »

Здравствуйте. Поделитесь ссылкой на программу РМ20. Казна не принимает, я не знаю, где ее взять... И в инструкции по установке, пожалуйста, "ткните" носом..

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Dairy писав:Здравствуйте. Поделитесь ссылкой на программу РМ20. Казна не принимает, я не знаю, где ее взять... И в инструкции по установке, пожалуйста, "ткните" носом..
https://www.treasury.gov.ua/ua/file-sto ... oruchennya

grek
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 62
З нами з: 28 березня 2013, 08:22
Регіон: Донецкая область
Звідки: Донецкая область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення grek »

Dairy писав:Здравствуйте. Поделитесь ссылкой на программу РМ20. Казна не принимает, я не знаю, где ее взять... И в инструкции по установке, пожалуйста, "ткните" носом..
На сайте Державної казначейської служби в разделе Програмне забезпечення!

Irynashi
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 29 квітня 2020, 12:32
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Irynashi »

добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Irynashi писав:добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.
треба ще встановити БДЕ і ФОКСПРО там же на сайті казни вони є

Irynashi
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 29 квітня 2020, 12:32
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Irynashi »

EVGENIY писав:
Irynashi писав:добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.
треба ще встановити БДЕ і ФОКСПРО там же на сайті казни вони є
ткніть, будь ласка, пальцем (лінком) на них... Дякую!

grek
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 62
З нами з: 28 березня 2013, 08:22
Регіон: Донецкая область
Звідки: Донецкая область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення grek »

Irynashi писав:
EVGENIY писав:
Irynashi писав:добрий день! Встановили з 0 Фіндокументи. Файл fpo взяли в казначействі. В довідниках довелося вручну вводити бюджет (ДБ). Намагаюся в довідник внести рахунки (видатки) - пише, що внесено. Закриваю вікно, відкриваю - ідеальна пустота. Через редактор файлів відкриваю файл accounts - є запис з рахунком. В довідниках пусто, при спробі створити платіжний документ - пусто у вікні рахунків. Якщо допоможе - Віндовз10.
треба ще встановити БДЕ і ФОКСПРО там же на сайті казни вони є
ткніть, будь ласка, пальцем (лінком) на них... Дякую!
Там же где файл инсталяции только на 2 странице

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”