yaoleg, програма не моя, запитують по телефону, знаю, що у них тільки перевстановили операційну систему, думала, що може при збереженні програми збився шлях до документів, але мабуть тоді не вийшло б роздрукувати і реєстр фінансових... yaoleg, може ще якісь варіанти виправлення є? на файлообмінник точно не скинуть-для бухгалтерів пенсійного віку це вищі матерії...
P.S. А в платіжних документах юридичні зобов'язання набираються/редагуються нормально?
P.P.S. Роблю висновок, що програму неправильно/не до кінця оновили. Якби була проблема в перевстановленні ОС, то бухгалтер не зміг би взагалі нормально працювати із ПЗ "Фіндокументи"
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка. Під час набору платіжних доручень вимкнулося світло. Тепер не виходить набрати платіжне доручення. Зявляється отаке вікно:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Допоможіть будь ласка коли запускаєш програму Фіндокументи,з'являється помилка "Exception EPrinter in module PM.exe at 000277FAThere is no default printer currently selected"!!!
що це може бути!!??((
Доброго дня. Допоможіть, будь ласка, після оновлення, програма запускаючись пише "Не удается найти указанного поставщика. Вероятно он установлен неправильно.
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
galanet, Казна брала "старі" юридичні, тому що не було встановлено оновлення в АС "Є-Казна", як тільки оновили АС "Є-Казна" вона перестала імпортувати "старі" юриличні зобов'язання. Завантажте файл MDSTURZB.EXE у папку MeregaM і запустіть його, після чого відбудеться оновлення бази даних юридичних зобов'язань.
Добрый день! У нас после обновлений вообще не сохраняются юридические обязательства, из-за этого не можем набрать ни финансовые , ни платежки. Файл MDSTURZB загрузили и запустили, новое поле появилось, но само обязательство набирается, но не сохраняется. Что это может быть?
Доброго дня! ДОПОМОЖІТЬ БУДЬ_ЛАСКА!!! в казначействі коли втягнули довідки про зміни автоматично вискакує код розпорядника 14 підскажіть будь-ласка де його поміняти!!!!