Програма Payments
-
- Мандрівник
- Регіон: Львовская Область
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
компютера із старішим Віндом нема.... допоможіть оновити я вже змучилася від моїх спроб оновити... а казна ще до 22.12.14р брала у стр=арій версіїї.. а сьогодні вже ні
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Мандрівник
- Регіон: Львовская Область
* 86 galanet (Сегодня 19:10)Допоможіть .. не зберігаються юридичні зобовязання , перечитала весь форум... і бачу що в мене не зявляється нове поле у файлі Urzb.dbf
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 453 рази
galanet, Казна брала "старі" юридичні, тому що не було встановлено оновлення в АС "Є-Казна", як тільки оновили АС "Є-Казна" вона перестала імпортувати "старі" юриличні зобов'язання. Завантажте файл MDSTURZB.EXE у папку MeregaM і запустіть його, після чого відбудеться оновлення бази даних юридичних зобов'язань.
-
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая Область
Добрый день! У нас после обновлений вообще не сохраняются юридические обязательства, из-за этого не можем набрать ни финансовые , ни платежки. Файл MDSTURZB загрузили и запустили, новое поле появилось, но само обязательство набирается, но не сохраняется. Что это может быть?
Як роздрукувати тимчасові кошториси на 1 квартал 2015р. відсутне слово тимчасовий. Треба дуже терміново. Допоможіть.
- yaoleg
- Коронована особа
Ikar, це дійсно так, тому що немає тимчасового кошторису - кошторис завжди постійний, просто якщо ДБ не приймають вчасно його подають лише перший квартал.
-
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая Область
ПОМОГИТЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!! Добрый день! У нас после последних обновлений вообще не сохраняются ни юридические обязательства, ни финансовые , ни платежки. Файл MDSTURZB загрузили и запустили, новое поле появилось.Но ничего не сохраняется. Что это может быть? Кто знает и подскажет в чем причина? СПАСИБО
-
- Новачок
- Контактна інформація:
Помогите, после установки обновления программа не запускается, пишет "Не удается найти указанный поставщик. возможно он установлен неправильно". Уже и обновление делала, и новую установку. Ничего не помогает. В чем может быть причина?
-
- Новачок
- Контактна інформація:
подскажите, где можно скачать Visual FoxPro для видновс 7. Та, что на сайте, 8-я версия, не подходит.
-
- Новачок
- Контактна інформація:
-
- Мандрівник
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 11 разів
- Подякували: 1 раз
Допоможіть, після останнього оновлення не можливо створити фінансові зобов*язання на підставі юридичних пише "Не можливо загрузити файл пПомилкова структура". Юридичні створюються нормально
Добавлено (08.01.2015, 14:56)
---------------------------------------------
Якщо встановлю нову програму, які файли потрібно скопіювати, щоб збереглася попередня база даних?
Добавлено (08.01.2015, 14:56)
Якщо встановлю нову програму, які файли потрібно скопіювати, щоб збереглася попередня база даних?
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 4 рази
Здравствуйте, подскажите почему при формировании финанс. и юр. обязательств и выборе "1 - кошти загального фонду" на печать выдает всё равно "0", но прописывает "кошти загального фонду". Наших бухгалтеров смущает "0", должна быть "1".
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
- yaoleg
- Коронована особа
elena_glad, 0 - ЗФ і 1 - СФ
Наказ Державної казначейської служби України від 27.12.2013 № 217 "Про затвердження Порядку відкриття аналітичних рахунків для обліку операцій в системі Державної казначейської служби України"
Наказ Державної казначейської служби України від 27.12.2013 № 217 "Про затвердження Порядку відкриття аналітичних рахунків для обліку операцій в системі Державної казначейської служби України"
- Sanyek
- Новачок
- Регіон: Винницкая Область
Доброго дня, при збереженні кошторису видає наступну помилку, хоча по спеціальному фонду кошторис не створюється, тільки річний і помісячний загального фонду. Що робити в такому випадку, зберігати ігноруючи помилку чи щось потрібно виправити?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Новачок
- Контактна інформація:
Sanyek, У мене з Вами аналогічна проблема. Все ніяк не можу розібратись як виправити. Надіюсь на допомогу, адже вже заново набирала кошторис і все ніяк...
-
- Новачок
- Контактна інформація:
yaoleg, Справа в тому, що при натисканні "Так" програма не хоче зберігати дані. а викидає нове вікно із помилкою "відсутній файл 15 148 fzdb" (пишу по пам'яті). Можливо це щось не так із програмою (невірно налаштована і тд). Не знаю звідки починати шукати(((
-
- Новачок
- Контактна інформація:
Ось посиланняyaoleg писав:завантажте програму на файлообмінник, подивлюся що не так
пароль 1234
Вибачайте, якщо щось не так, я початківець
Добавлено (19.01.2015, 10:41)
yaoleg, Доброго дня!
Щось можете підказати? Чи як і я зайшли в глухий кут)