Програма Payments

LoraSofija
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 10 січня 2014, 10:04
Регіон: Полтавская Область
Звідки: Кременчуг

Повідомлення LoraSofija »

Не знаю про всех, мы финансовое управление. так вот все счета по державе (заг. и спец) меняются, и обслуживание ДКСУ в м.Київ МФО 820172, код банка соответственно 2800...Областное казначейство сказало, мережу не исправлять, а только изменить данные банка в настройках программы...Странно как-то всё...

svetlana1961062012
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 09 січня 2014, 19:50
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення svetlana1961062012 »

EVGENIY писав:
ygkx писав:Допоможіть необхідно роздрукувати розподіл показників зведених кошторисів на 2016р., але з виникає проблема зібражена на мвлюнку. Пробував на іншому компьютері теж саме. Що робити????
Мне кажется это проблема в вашем довиднике МЕРЕЖИ видать файл в ручную заполняли, а не подкидывали оригинальный из проги по составлению мережи. о чём мы общались выше!
а где можно почитать переписку и как исправить???

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

svetlana1961062012 писав:
EVGENIY писав:
ygkx писав:Допоможіть необхідно роздрукувати розподіл показників зведених кошторисів на 2016р., але з виникає проблема зібражена на мвлюнку. Пробував на іншому компьютері теж саме. Що робити????
Мне кажется это проблема в вашем довиднике МЕРЕЖИ видать файл в ручную заполняли, а не подкидывали оригинальный из проги по составлению мережи. о чём мы общались выше!
а где можно почитать переписку и как исправить???
Возьмите у главного распорядителя или в казне нормальній файл мережи!

svetlana1961062012
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 09 січня 2014, 19:50
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення svetlana1961062012 »

svetlana1961062012 писав:
EVGENIY писав:
ygkx писав:Допоможіть необхідно роздрукувати розподіл показників зведених кошторисів на 2016р., але з виникає проблема зібражена на мвлюнку. Пробував на іншому компьютері теж саме. Що робити????
Мне кажется это проблема в вашем довиднике МЕРЕЖИ видать файл в ручную заполняли, а не подкидывали оригинальный из проги по составлению мережи. о чём мы общались выше!
а где можно почитать переписку и как исправить???
уже исправила

Македонский
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 135
З нами з: 16 березня 2015, 16:06
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 68 разів

Повідомлення Македонский »

:)
Все счета ДБ просто переоткрылись на новое МФО 820172 под ДКСУ.
В Мережи в "налаштуваннях" поменять только на это МФО. (При этом не забывать, что платежи 371* проплачиваются по старому МФО и нужно не забывать менять постоянно в налаштуваннях старое/новое МФО. И если платег по 371* очень много, я ставлю всем своим оранизациям по 2 Мережи. При этом сегодня было озвучено, что все таки скоро переведут 371* на новое МФО.)
Код УДКСУ менять не нужно. Потому как даже старое МФО было областное и все счета на районном уровне были открыты на областном уровне. Теперь счета открыты на уровне ДКСУ. Только и всего.

svetlana1961062012
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 09 січня 2014, 19:50
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення svetlana1961062012 »

як приєднати файл

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

svetlana1961062012 писав:як приєднати файл
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Македонский писав::)
Все счета ДБ просто переоткрылись на новое МФО 820172 под ДКСУ.
В Мережи в "налаштуваннях" поменять только на это МФО. (При этом не забывать, что платежи 371* проплачиваются по старому МФО и нужно не забывать менять постоянно в налаштуваннях старое/новое МФО. И если платег по 371* очень много, я ставлю всем своим оранизациям по 2 Мережи. При этом сегодня было озвучено, что все таки скоро переведут 371* на новое МФО.)
Код УДКСУ менять не нужно. Потому как даже старое МФО было областное и все счета на районном уровне были открыты на областном уровне. Теперь счета открыты на уровне ДКСУ. Только и всего.
Рахунки групи 3711 ми відкриваємо на рівні ЦА ДКСУ 820172, а рахунки ДБ, які були на обласних МФО закриваються.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

LoraSofija писав:Не знаю про всех, мы финансовое управление. так вот все счета по державе (заг. и спец) меняются, и обслуживание ДКСУ в м.Київ МФО 820172, код банка соответственно 2800...Областное казначейство сказало, мережу не исправлять, а только изменить данные банка в настройках программы...Странно как-то всё...
На відрядження багато заплановано? Адже муситиме всі папери возити нарочно аж в столицю!?
Якщо серйозно, Ви як обслуговувались в своєму районному казначействі так і будете обслуговуватись, але МФО зміниться. І все, ніяка мережа в програмі "Фіндокументи" змінюватись не буде.

Македонский
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 135
З нами з: 16 березня 2015, 16:06
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 68 разів

Повідомлення Македонский »

yaoleg писав: Рахунки групи 3711 ми відкриваємо на рівні ЦА ДКСУ 820172, а рахунки ДБ, які були на обласних МФО закриваються.
В нашем районном казначействе счета 3711*, 3719* остались еще в старой Е-Казне на МФО 821018 (Киевское областное). И проплаты уже идут во всю. В новой Казне-ДБ открыты исключительно счета загальные и спец. Команды переотрывать счета в новой Казне-ДБ на текущий день не было.

Котёнок05
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 69
З нами з: 22 березня 2012, 10:14
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Котёнок05 »

Добрий день! після перевстановлення виндоус не запускається файл BDE. повідомлення зявляється : "версія цього файла не сумісна з використовуємой версієй виндоус". Допоможіть будь-ласка! де скачати файл BDE для 64 розрядної системи.??????????

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Спробуйте перший або другий файли.

Котёнок05
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 69
З нами з: 22 березня 2012, 10:14
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Котёнок05 »

Дуже дякую за допомогу!

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Македонский писав:
yaoleg писав: Рахунки групи 3711 ми відкриваємо на рівні ЦА ДКСУ 820172, а рахунки ДБ, які були на обласних МФО закриваються.
В нашем районном казначействе счета 3711*, 3719* остались еще в старой Е-Казне на МФО 821018 (Киевское областное). И проплаты уже идут во всю. В новой Казне-ДБ открыты исключительно счета загальные и спец. Команды переотрывать счета в новой Казне-ДБ на текущий день не было.
Ви маєте рацію!
Сьогодні нам обласне казначейство розяснило, що дійсно відкриваємо лише групи 35*, 3125*, 1223, 1241, а 37-групу залишаємо в обласних казначействах. Виходить, що в бюджетних установ ДБ буде два МФО - одне обласне, а інше ЦА ДКСУ. 
А я, ще думав навіщо тестують "Фіндокументи" з підтримкою двох банків.

Ксю
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 133
З нами з: 07 листопада 2012, 09:38
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення Ксю »

Доброго дня!У нас тимчасові кошториси!Допоможіть як набирати тимчасові кошториси і щоб друкувало ТИМЧАСОВИЙ КОШТОРИС?

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

Добрий день! Чи потрібно чекати оновлення Мережі щоб втянути кошториси (в кошторисі нового КЕКВ 2276 немає), чи можна набрати в старій програмі?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

ssvet_ubr писав:Добрий день! Чи потрібно чекати оновлення Мережі щоб втянути кошториси (в кошторисі нового КЕКВ 2276 немає), чи можна набрати в старій програмі?
Може набрати і можна, імпортувати в дбф також! Але для друку форма не підійде!

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

ми друкуємо з ексель, ваші бланки. Але треба нести на дискеті в ДКСУ, так як вручну не набирають там. От і виникло питання - чи втяне

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Ксю писав:Доброго дня!У нас тимчасові кошториси!Допоможіть як набирати тимчасові кошториси і щоб друкувало ТИМЧАСОВИЙ КОШТОРИС?
В програмі "Фіндокументи" ніяк, хіба що в Excel.

Македонский
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 135
З нами з: 16 березня 2015, 16:06
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 68 разів

Повідомлення Македонский »

В срок до 12.02.2016 переоткрыть все счета 3711* и 3731* на МФО 820172.

gayhena
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 19 січня 2016, 10:18
Регіон: Херсонская область

Повідомлення gayhena »

Подскажите пожалуйста, после обновления при попытке записать финансовое обязательство выбивает окно с надписью SQL:Column "FLAGS" is not found. Что делать?!!!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

gayhena писав:Подскажите пожалуйста, после обновления при попытке записать финансовое обязательство выбивает окно с надписью SQL:Column "FLAGS" is not found. Что делать?!!!
Поделитесь обновлением, а то на сайте ДКСУ его нету!

gayhena
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 19 січня 2016, 10:18
Регіон: Херсонская область

Повідомлення gayhena »

EVGENIY писав:
gayhena писав:Подскажите пожалуйста, после обновления при попытке записать финансовое обязательство выбивает окно с надписью SQL:Column "FLAGS" is not found. Что делать?!!!
Поделитесь обновлением, а то на сайте ДКСУ его нету!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Это ж старое обновление :(
Читайте интсрукцию к нему
Порядок оновлення ПЗ Фіндокументи
- скопіювати файл архіва в робочий каталог програми по замовчуванню (c:\MeregaM);
- розархiвувати архів в папку програми;
- після розархівації запустити на виконання файл mFinZB.exe.

gayhena
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 21
З нами з: 19 січня 2016, 10:18
Регіон: Херсонская область

Повідомлення gayhena »

EVGENIY писав:Это ж старое обновление :(
Читайте интсрукцию к нему
Порядок оновлення ПЗ Фіндокументи
- скопіювати файл архіва в робочий каталог програми по замовчуванню (c:\MeregaM);
- розархiвувати архів в папку програми;
- після розархівації запустити на виконання файл mFinZB.exe.
Спасибо. Получилось. :52:

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Оновлення ще в процесі тестування...

Lyudmila716
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 19 січня 2016, 17:24
Регіон: Тернопольская область

Повідомлення Lyudmila716 »

Допоможіть при встановленні прог вискочило " не удаётся найти указаного поставщика..." по подсказкам - для систем WinXP, Win7 (x32) встановити рантайм бібліотеки Visual FoxPro8, використовуючи архів VFP80setup_rt.zip; Файл для запуску Instal\VFP80set up_rt\Express\C ustom\Disklmage s\Disk1\setup.exe. Але після запуску setup.exe вискочило Error reading setup initalszation file . Що робити?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Lyudmila716 писав:Допоможіть при встановленні прог вискочило " не удаётся найти  указаного поставщика..." по подсказкам - для систем WinXP, Win7 (x32) встановити рантайм бібліотеки Visual FoxPro8, використовуючи архів VFP80setup_rt.zip; Файл для запуску Instal\VFP80set up_rt\Express\C ustom\Disklmage s\Disk1\setup.exe. Але після запуску setup.exe вискочило Error reading setup initalszation file . Що робити?
Архив не докачался либо ві запускаете не посредственно из архива, а нужно всё разархивировать!

Lyudmila716
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 19 січня 2016, 17:24
Регіон: Тернопольская область

Повідомлення Lyudmila716 »

Якщо можна детальныше як це зробити

Lyudmila716
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 19 січня 2016, 17:24
Регіон: Тернопольская область

Повідомлення Lyudmila716 »

Дякую вже розібралась, все вийшло

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”