Програма Payments

gradmin
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 15 лютого 2016, 15:02
Регіон: Запорожская область

Повідомлення gradmin »

На ПК де друк можливий не встановлював нічого, просто зкопіював мережу з машини де видає помилку і все ОК..., на ПК не видає помилку встановлений VFP8, мабуть і БДЕ присутній, раніше кажуть друк працював...

Olga Subirsjka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 15 лютого 2016, 16:26
Регіон: Ивано-Франковская область

Повідомлення Olga Subirsjka »

Доброго дня. У мене працювала програма до сьогоднішнього дня нормально. Сьогодні не можу відкрити, пише що нема постачальника. Як я можу відновити програму?

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

Olga Subirsjka писав:Доброго дня. У мене працювала програма до сьогоднішнього дня нормально. Сьогодні не можу відкрити, пише що нема постачальника. Як я можу відновити програму?
Можливо злетіло щось. Встановіть бібліотеки і провайдера : http://www.treasury.gov.ua/main/uk/doccatalog/list?currDir=160187
Там дивіться файли від 01.08.2014 року

gradmin
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 15 лютого 2016, 15:02
Регіон: Запорожская область

Повідомлення gradmin »

Дякую за допомогу! Після інсталяції ОлєДБ провайдеру все запрацювало!!!

galanet
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 48
З нами з: 10 квітня 2013, 15:57
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення galanet »

допоможіть ... після оновлення видає помилку   рахунок 352111111111 не відповідає МФО

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

В налаштуваннях програми перевірте, чи вірно вказано МФО - 820172.

mamochka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 355
З нами з: 29 січня 2014, 14:18
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення mamochka »

При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mamochka писав:При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).
Вышлите мне вашу прогу! И напишите МФО! Я посмотрю! Однозначно вы что то с МФО напутали!

mamochka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 355
З нами з: 29 січня 2014, 14:18
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення mamochka »

куди і як? (який файл)

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

EVGENIY писав:
mamochka писав:При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).
Вышлите мне вашу прогу! И напишите МФО! Я посмотрю! Однозначно вы что то с МФО напутали!
Євгеній, у Вас працюють довідки в PM про зміни до помісячного?

mamochka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 355
З нами з: 29 січня 2014, 14:18
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення mamochka »

нові рахунки додавала - все нормально. а от з цим щось не те

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mamochka писав:куди і як? (який файл)
Папку МережаМ повністю заархивуйте та вишліть на e.tokarev@id.factor.ua

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Slavker писав:
EVGENIY писав:
mamochka писав:При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).
Вышлите мне вашу прогу! И напишите МФО! Я посмотрю! Однозначно вы что то с МФО напутали!
Євгеній, у Вас працюють довідки в PM про зміни до помісячного?
Довідки повинні працювати! Якщо все вірно налаштоване і все вірно поновлена не минуючи жодного поновлення з моменту встановлення програми! Багато хто встановлює поновлення з початку року і не стеже на протязі року або ж не встановлюють наступні. а потім на наступний рік встановлюють наступне, а які були протягом року пропускають! От і виникають помилки! Краще кожного року встановлювати з нуля!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Во первых поменял файл ПМ.ЕХЕ в вашей программе на файл из последнего обновления! И смотрите скрин изменил в настройках! И счёт нормально добавился!! Пишу сюда чтоб и остальные видели!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

mamochka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 355
З нами з: 29 січня 2014, 14:18
Дякував (ла): 7 разів

Повідомлення mamochka »

дякую, все пішло

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

EVGENIY писав:
Slavker писав:
EVGENIY писав:
mamochka писав:При додаванні рахунка в довідник рахунків, видає - Помилка значення рахунка . Рахунок по КЕКВ 0 (на соцстраховські кошти).
Вышлите мне вашу прогу! И напишите МФО! Я посмотрю! Однозначно вы что то с МФО напутали!
Євгеній, у Вас працюють довідки в PM про зміни до помісячного?
Довідки повинні працювати! Якщо все вірно налаштоване і все вірно поновлена не минуючи жодного поновлення з моменту встановлення програми! Багато хто встановлює поновлення з початку року і не стеже на протязі року або ж не встановлюють наступні. а потім на наступний рік встановлюють наступне, а які були протягом року пропускають! От і виникають помилки! Краще кожного року встановлювати з нуля!
Та не пропускав ні одного оновлення. Та все рівно не йде.
Євгеній, який вихід із ситуації. Як правильніше реінсталювати програму?

Syrovetska
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 34
З нами з: 11 січня 2016, 09:53
Регіон: Киевская область

Повідомлення Syrovetska »

у фінансовому зоб. завжди один порядковий номер. Підкажіть як це виправити?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Slavker писав:


Та не пропускав ні одного оновлення. Та все рівно не йде.
Євгеній, який вихід із ситуації. Як правильніше реінсталювати програму?
Я ещё как вариант думаю что возможно вы кошторис набирали до обновления а довидки после! Вобщем самый простой выход это сделать архив проги, т.е. папку Мережа куда нибудь перенесите! Потом установите через сетап программу, в папку с новой прогой скопируйте файлы из старой файлы вот описывали http://budget.factor.ua/viewtopic.php?f=114&t=2764&start=500#p31397 + fpo.dbf там в сообщении про него забыли

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

Спробував заново оновити програму. Тобто с 04.02.16 і потім 12.02.16. Після першого оновлення помилку не викидає, а от після другого начинає.
Плюс до всього оновлення від 04.02 відрізняється від оновлення 12.02. тільки одним файлом з іменем Zvdd1.dbf. Якщо його докинуть в корнєвий без розархівування, то помилки не виникає. Тільки обновляєш оновленням від 12.02.2016 відразу така помилка:
http://rghost.ru/7HqDmlQ6T

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Slavker писав:Спробував заново оновити програму. Тобто с 04.02.16 і потім 12.02.16. Після першого оновлення помилку не викидає, а от після другого начинає.
Плюс до всього оновлення від 04.02 відрізняється від оновлення 12.02. тільки одним файлом з іменем  Zvdd1.dbf. Якщо його докинуть в корнєвий без розархівування, то помилки не виникає. Тільки обновляєш оновленням від 12.02.2016 відразу така помилка:
http://rghost.ru/7HqDmlQ6T
mZvDb.exe поменялся ві его запускали? Из нового обновления?

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

Звичайно. Після кожного запускав.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Slavker писав:Звичайно. Після кожного запускав.
Киньте ваш архив программы мне, я поковыряю!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Slavker писав:Звичайно. Після кожного запускав.
Да разработчики что то начудили с полем S204 его вроде как добавили, но оно не везде почему то есть, есть только в кошторисах и планах асигнований! Вечером ещё посмотрю! Наверно не все ещё довидки набирали, поэтому тишина!

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

Вот и я о том же. Спасибо за беспокойство.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Зараз тестують ще одне оновлення по кошторисах, так що чекаємо на зміни...

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Slavker писав:Вот и я о том же. Спасибо за беспокойство.
Вышло обновление, я уже на вашей программе протестировал, теперь работают довидки :)

Аватар користувача
Slavker
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 75
З нами з: 20 травня 2014, 14:43
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення Slavker »

EVGENIY писав:
Slavker писав:Вот и я о том же. Спасибо за беспокойство.
Вышло обновление, я уже на вашей программе протестировал, теперь работают довидки :)
Бачу.Дякую за допомогу!

clerk0007
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 11 січня 2014, 10:03
Регіон: Донецкая Область
Звідки: Селидово

Повідомлення clerk0007 »

После обновления, при сохранении розоділу виділених бюджетних асигнувань выдает ошибку: неправильно определен объект parameter. предоставлены несовместимые или неполные сведения Есть идеи??

buhg
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 698
З нами з: 21 січня 2014, 14:27
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 87 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення buhg »

после обновл 18.02 вместо #  теперь -; в казне говорят,что все что выделяли раньше решетки, теперь должно разделятся ;, но у меня выходит меньше ; чем они говорят когда я формирую призначення платежу, также говорят в конце должна быть .(точка) у меня получилась ;, у кого были такие проблемы и как правильно должно быть,подскажите

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8742
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

buhg писав:после обновл 18.02 вместо #  теперь -; в казне говорят,что все что выделяли раньше решетки, теперь должно разделятся ;, но у меня выходит меньше ; чем они говорят когда я формирую призначення платежу, также говорят в конце должна быть .(точка) у меня получилась ;, у кого были такие проблемы и как правильно должно быть,подскажите
тырк
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Програма Payments (фіндокументи)”