Заява на власне майно
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Вы подписывали с ним договор?Lady писав:Підскажіть, а як документально оформити, що працівник забирає своє майно.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
-
- Мешканець
- Регіон: Запорожская Область
- Дякував (ла): 7 разів
- Подякували: 3 рази
Наш руководитель делает себе зону отдыха, завез мягкую мебель, кофе машину...
Подскажите где взять договор зберигання и форму заявления.
И на чье имя руководитель пишет это заявление и кто подписывает договор со стороны учереждения в этом случае?
Подскажите где взять договор зберигання и форму заявления.
И на чье имя руководитель пишет это заявление и кто подписывает договор со стороны учереждения в этом случае?
-
- Квартирант
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 1 раз
Заява працівника обов"язково повина бути це є підставою для видачі власних речей. Заява пишеться на ім"я керівника установи і він має обо"язково її завізувати,а сам текст (Прошу Вашого дозволу для повернення вказуєте чого саме , яке знаходиться на відповідальному зберіганні, дата підпис і ініціали працівника). А в акті приймання- передачі вказуєте на основі якого саме пункту договору забираються речі ( ну якщо такий пункт є обумовлений в договорі) і підписи прийняв Позичкодавець (посада, прізвище ,підпис) і передав Користувач(керівник) і печатка установи.Lady писав:Дякую, бо я десь бачила, що потрібна заява, певної форми, про бажання працівника забрати свої речі, але от зараз шукала і нічого подібного не знайшла.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Я заключаю договора. По оценке - лично я не нашла порядка, ставим примерную рыночную цену - это ведь все равно имущество физлица