Билеты заполненые вручную
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская Область
Мы принимаем такие билеты, но слышала, что с недавнего времени стоимость должна быть только пропечатана . То же интересует этот вопрос. Как правильно поступать в таких случаях. Очень часто ездим в командировки и не всегда есть возможность ехать поездом.
-
- Квартирант
- Регіон: Черниговская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 8 разів
В журналі "Бюджетна бухгалтерія" №37 від 05.10.2015 є роз"яснення фахівця Державної фінансової інспекції. В цьому роз"ясненні сказано,що квиток на приміський маршрут може вважатися розрахунковим документом, якщо він містить обов"язкові реквізити, передбачені наказом №503, тобто серія, номер і номінальна вартість, нанесені друкованим способом. Якщо вартість написано від руки, то квиток не являється розрахунковим документом, і відшкодувати його не можна.
- dov902
- Мандрівник
- Регіон: Киев
- Подякували: 1 раз
Постанова - нормативний документ, а глупа думка, якогось харківського фіскала перевіряючих цікавити не буде... Відповідно до Закону про РРО, розрахунковий документ – документ встановленої форми та змісту (касовий чек, товарний чек, розрахункова квитанція, проїзний документ тощо), яким підтверджується факт продажу (повернення) товарів, надання послуг, отримання (повернення) коштів; купівлі-продажу іноземної валюти, надрукований у випадках, передбачених чинним законодавством, і зареєстрований у встановленому порядку реєстратором розрахункових операцій або заповнений вручну.
-
- Мешканець
- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 16 разів
- Подякували: 8 разів
Добрый день! очень срочно нужна помощь.на билете типа ПА-1 (пригородный автобус) должна ли быть дата?
- dov902
- Мандрівник
- Регіон: Киев
По логике - должна, а приказом от 25.05.2006 N 503, в типовых формах - не предусмотрена...Анна весна писав:Добрый день! очень срочно нужна помощь.на билете типа ПА-1 (пригородный автобус) должна ли быть дата?
-
- Квартирант
- Регіон: Николаевская Область
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Регіон: Харків
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Додаткову інформацію з вашого запитання можете почитати в газеті "Місцеве самоврядування" за червень 2016 року на с. 14Luda_66 писав:то я не зрозуміла: так можна використовувати відривні білети із заповненням ціни та дат? бо статті не можна, а як захистити себе від перевірок?
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Напишіть, будь ласка, свою електронну адресу мені у приватне повідомлення, я надішлю вам матеріал.Luda_66 писав:дякую за відповідь, але я виписую бюджетну бухгалтерію- на жаль "місцевого самоврядування" не маю , якщо можна, коротко- дайте відповідь!!!
-
- Мандрівник
- Регіон: Закарпатская область
Добрий день. Такаж ситуація з білетами. Працівник немає можливості взяти білет у касі і бере у водія заповнений вручну. Чи можемо ми оплатити такий квиток? Дуже чекаю відповіді
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Ярослава, будь ласка, напишіть мені у приватне повідомлення свою електронну адресу, я надішлю вам матеріал, бо відповідь змістовна, а уривками її надавати немає сенсу, вона буде незрозумілою.Ярослава01 писав:Добрий день. Такаж ситуація з білетами. Працівник немає можливості взяти білет у касі і бере у водія заповнений вручну. Чи можемо ми оплатити такий квиток? Дуже чекаю відповіді
-
- Мешканець
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 2 рази
дякую, я вам відправила адресу,але не знаю чи ви її отримали?Ковшова Олена писав:Напишіть, будь ласка, свою електронну адресу мені у приватне повідомлення, я надішлю вам матеріал.Luda_66 писав:дякую за відповідь, але я виписую бюджетну бухгалтерію- на жаль "місцевого самоврядування" не маю , якщо можна, коротко- дайте відповідь!!!
Luda_66, якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Отримала, статтю вам надіслала. Ви її отримали?Luda_66 писав:дякую, я вам відправила адресу,але не знаю чи ви її отримали?Ковшова Олена писав:Напишіть, будь ласка, свою електронну адресу мені у приватне повідомлення, я надішлю вам матеріал.Luda_66 писав:дякую за відповідь, але я виписую бюджетну бухгалтерію- на жаль "місцевого самоврядування" не маю , якщо можна, коротко- дайте відповідь!!!
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Якщо ви мені напишите свою електронну адресу, я вам надішлю статтюLud@ писав:Luda_66, якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую
-
- Квартирант
- Регіон: Львовская область
- Дякував (ла): 27 разів
Досить цікава тема, так як часто, у зв'язку з специфікою роботи, доводиться їхати у малі містечка, а там справді не завжди можна купити друкований квиток.
-
- Новачок
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Надіслала. Перевірте пошту, будь ласка.майстер писав:Будь ласка надішліть і мені на адрес int_sambir@ukr.net . Заздалегідь дуже дякую,
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Тема дійсно цікава, але на жаль, чинним законодавством не врегульована.Teraozz писав:Досить цікава тема, так як часто, у зв'язку з специфікою роботи, доводиться їхати у малі містечка, а там справді не завжди можна купити друкований квиток.
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Надіслала, будь -ласка, перевірте пошту.Сташук Ирина писав:Будь ласка напишіть і мені на адрес siv28@meta.ua Дуже вдячна.
-
- Новачок
- Регіон: Херсонская Область
-
- Квартирант
Вибачте, але на адресу int_sambir@ukr.net нічого не прийшло. Якщо можете повторіть на darya.gurin@gmail.com , вибачте що повторно турбую.
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Контактна інформація:
Відправила повторно. Перевірте пошту, відпишіться як отримаєте.майстер писав:Вибачте, але на адресу int_sambir@ukr.net нічого не прийшло. Якщо можете повторіть на darya.gurin@gmail.com , вибачте що повторно турбую.
-
- Квартирант
-
- Мешканець
- Регіон: Сумская область