Билеты заполненые вручную
- Ковшова Олена
- Мешканець
- Регіон: Харків
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
-
- Квартирант
- Регіон: Киев
-
- Новачок
- Регіон: Полтавская область
-
- Квартирант
будь-ласка, на адресу natamari88@gmail.comКовшова Олена писав:На вказані адреси надіслала усім, якщо хтось не отримав, напишіть
-
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская область
- Подякували: 1 раз
Можна і мені на адресу vitaliy08041978@ukr.netКовшова Олена писав:На вказані адреси надіслала усім, якщо хтось не отримав, напишіть
-
- Новачок
- Тодосейчук Мишаня
- Новачок
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
Ковшова Олена,
ihavrysh@ukrtelecom.ua, якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую.
ihavrysh@ukrtelecom.ua, якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую.
-
- Квартирант
- Регіон: Киевская Область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 разів
Ковшова Олена, будьте ласкаві, і мені киньте статью,стосовно білетів.
tasunja@mail.ru
дуже вдячна за допомогу
tasunja@mail.ru
дуже вдячна за допомогу
Ковщова Олена, будь-ласка надішліть інформацію щодо квитків на мою адресу a.pavliuk@cn.minjust.gov.ua, дякую.
Ковшова Олена, Добрий день, сьогодні прочитала лист ДФС, не знаю що робити.......
Маю багато відряджень де білети заповненні вручну
Щодо документального підтвердження витрат на проїзд працівників у відрядженні
ДФСУ в листі від 01.12.2016 N26059/6/99-99-08-02-01-15 повідомила, що при виконанні пасажирських перевезень пасажирам надаються квитки на проїзд за типовими формами, затвердженими наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 25.05.2006 N503.
Якщо в автотранспорті, що здійснює міжміські перевезення, пасажирам видаються квитки, форма яких не відповідає вимогам чинного законодавства, то одночасно з таким квитком пасажиру має видаватись і розрахункова квитанція.
Враховуючи викладене, для підтвердження витрат на проїзд працівника підприємства, що перебував у відрядженні, якщо у квитку на міжміські перевезення реквізити, передбачені наказом N503, вписані від руки або не вказані, необхідно долучити також і відповідну розрахункову квитанцію, видану перевізником.
ФОП платники єдиного податку, що здійснюють автоперевезення зобов'язані надавати покупцю послуг на його вимогу чек або інший письмовий документ, що засвідчує надання послуг, з метою виконання вимог Закону про захист прав споживачів
Маю багато відряджень де білети заповненні вручну
Щодо документального підтвердження витрат на проїзд працівників у відрядженні
ДФСУ в листі від 01.12.2016 N26059/6/99-99-08-02-01-15 повідомила, що при виконанні пасажирських перевезень пасажирам надаються квитки на проїзд за типовими формами, затвердженими наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 25.05.2006 N503.
Якщо в автотранспорті, що здійснює міжміські перевезення, пасажирам видаються квитки, форма яких не відповідає вимогам чинного законодавства, то одночасно з таким квитком пасажиру має видаватись і розрахункова квитанція.
Враховуючи викладене, для підтвердження витрат на проїзд працівника підприємства, що перебував у відрядженні, якщо у квитку на міжміські перевезення реквізити, передбачені наказом N503, вписані від руки або не вказані, необхідно долучити також і відповідну розрахункову квитанцію, видану перевізником.
ФОП платники єдиного податку, що здійснюють автоперевезення зобов'язані надавати покупцю послуг на його вимогу чек або інший письмовий документ, що засвідчує надання послуг, з метою виконання вимог Закону про захист прав споживачів
Ковшова Олена, будь-ласка надішліть інформацію щодо квитків на мою адресу slesarenko.yana@ukr.net дякую.
-
- Новачок
- Регіон: Николаевская Область
Ковшова Олена, надішліть будьласка мені копію статтю про порядок заповнення квитків при відрядженні на адресу parhomvi@ukr.net. Дякую за увагу
-
- Мандрівник
- Регіон: Сумская область
- Дякував (ла): 1 раз
-
- Мандрівник
- Регіон: Полтавская область
- Подякували: 4 рази
-
- Квартирант
- Подякували: 10 разів
-
- Квартирант
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 5 разів
-
- Новачок
- Регіон: Ровенская область
-
- Новачок
- Регіон: Ровенская область
Які думки на рахунок листа ДФСУ від 01.12.2016р. № 26059/6/99-99-08-02-01-15 ? Я правильно розумію, що коли квиток заповнений вручну, обов,язково має бути розрахункова квитанція? Коли її немає, білет не відшкодовувати?