Билеты заполненые вручную
-
- Новачок
- Регіон: Волынская область
-
- Новачок
- Регіон: Волынская область
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская область
Ковшова Олена допоможіть у такому питанні. Чи є дійсний квиток типу ІІ рожевий Міністерства інфраструктури України,якщо в наказі №503 квитки Міністерства транспорту та зв'язку України
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская область
[font="Noto Sans", sans-serif]Ковшова Олена допоможіть у такому питанні. Чи є дійсний квиток типу ІІ рожевий Міністерства інфраструктури України,якщо в наказі №503 квитки Міністерства транспорту та зв'язку України[/font]
Можна і мені інформацію щодо білетів заповнених вручну. Скиньте хто-небудь, будь ласка на shorslab@ukr.net
-
- Новачок
- Регіон: Житомирская область
- Дякував (ла): 1 раз
[font="Noto Sans", sans-serif]Доброго дня, [font="Noto Sans", sans-serif]Ковшова Олена, будь, ласка, скиньте мені статтю [/font] helen.1100@gmail.com. [/font]
Шановні колеги прошу підтримати петицію про збільшення розміру добових витрат. Адже для державних службовців це дуже болюча тема. Не можливо прожити у відрядженні на даний час за 30 грн добових.
https://petition.kmu.gov.ua/kmu/Petition/View/1068
Залучайте також своїх колег до збору підписів.
Залучайте також своїх колег до збору підписів.
-
- Новачок
- Регіон: Черновицкая Область
- Дякував (ла): 2 рази
-
- Новачок
- Регіон: Запорожская область
- VikaP
- Новачок
- Регіон: Запорожская Область
Ковшова Олена, добрий день, скиньте і мені про білети написані від руки. Дуже вдячна. Viktoriadssh@mail.ru
Re: Билеты заполненые вручную
Ковшова Олена, добрий день, скиньте і мені про білети написані від руки. Дуже вдячна.
Ковшова Олена, добрий день, скиньте і мені про білети написані від руки. Дуже вдячна.
- Муштей (Кононенко) Евгения
- Новачок
[font="Noto Sans", sans-serif]Ковшова Олена, прохання скинути цю статтю на адресу Veintq2291244@gmail.com[/font]
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская Область
- Подякували: 1 раз
Добрый день! И мне пожалуйста скиньте информацию о билетах заполненную в вручную на t.kobzar@ukr.net Спасибо.
Добрый день! скиньте, пожалуйста, информацию о билетах заполненную в вручную на kultura-sport@ukr.net
Спасибо.
-
- Новачок
- Регіон: Черкасская Область
- Расен Евгений
- Новачок
Люди поделитесь нормативкой по билетам? кому то ведь уже прислали!? dyadyaghenya@gmail.com Заранее благодарен
-
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская область
- Подякували: 1 раз
-
- Мандрівник
-
- Новачок
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 1 раз
Ковшова Олена, будь-ласка надішліть ще раз (нічого не прйшло) статтю по білетах заповнених вручну на адресу pronina_vk@ukr.net
[font="Noto Sans", sans-serif]Будь ласка, Можна мені інформацію щодо білетів заповнених вручну.на kultura-sport@ukr.net, бо я нічого так і не отримала[/font]
Ковшова Олена писав:Якщо ви мені напишите свою електронну адресу, я вам надішлю статтюLud@ писав:Luda_66, якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую
- Расен Евгений
- Новачок
я так понял ответа не будет...или ответчика нет, или желания дать информацию. Коллеги, кому скинули информацию поделитесь пожалуйста ! Ковшова наверняка не может физически всех ею обеспечить, это займет у нее уйму времени...
Якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую. Моя електронка albatross2000@ukr.netКовшова Олена писав:Якщо ви мені напишите свою електронну адресу, я вам надішлю статтюLud@ писав:Luda_66, якщо можна надішліть і мені матеріали стосовно білетів на проїзд. Дякую
[font="Noto Sans", sans-serif]Доброго дня, Можна і мені інформацію щодо білетів заповнених вручну.на [/font][font="Noto Sans", sans-serif]albatross2000@ukr.net[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Люди поделитесь нормативкой по билетам? кому то ведь уже прислали!? [/font]
[ltr][font="Noto Sans", sans-serif]albatross2000@ukr.net[/font][/ltr]
[font="Noto Sans", sans-serif] Заранее благодарна[/font]
[ltr][font="Noto Sans", sans-serif]albatross2000@ukr.net[/font][/ltr]
[font="Noto Sans", sans-serif] Заранее благодарна[/font]
[font="Noto Sans", sans-serif]Пожалуйста, и мне сбросьте инфу по билетам заполненных вручную на мою почту Sutulina_86@ukr.net так как практически все маршрутки (частники) в нашем городе выдают именно такие билеты[/font]