Ведомость замены к штатному расписанию

Пишіть сюди, якщо не знаєте, де створити тему
Відповісти
iriya5318
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 10 січня 2013, 14:49
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення iriya5318 »

Добрый день. Знающие люди, подскажите, пожалуйста, как правильно сделать ведомость замены к штатному расписанию? И где об этом почитать можно? Наши кадры никогда ничего не знают и не умеют ( А работать надо. Кстати, мы госслужба.

Аватар користувача
mulberry
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 526
З нами з: 09 серпня 2012, 10:33
Регіон: Cortés
Звідки: Barrio San Antonio
Подякували: 2 рази

Повідомлення mulberry »

iriya5318, ви маєте на увазі, зробити зміни в штатному розписі( додано або виключено штатні одиниці або змінено назву посади/ посадовий оклад? Для цього існують  Зміни до штатного розпису, правда, не знаю, чи на даний час бланк Змін до штатного розпису дійсний, бо ми зараз його не оформляємо, а раніш оформляли. Зараз, якщо відбуваються якісь зміни в штатному, то просто перезатверджуємо  Штатний розпис .

Аватар користувача
mulberry
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 526
З нами з: 09 серпня 2012, 10:33
Регіон: Cortés
Звідки: Barrio San Antonio
Подякували: 2 рази

Повідомлення mulberry »

Само собою, кожну зміну в штатному затверджуєте вищестоячою організацією(якщо є) та своїм внутрішнім наказом. Ось старий бланк змін:

iriya5318
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 10 січня 2013, 14:49
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення iriya5318 »

mulberry, я имею ввиду такую ситуацию. в штатном должность звучит "лікар-епідеміолог". человек уволился. на его место хотят взять
"лікаря-паразитолога", например. где-то краем уха слышала, что можно сделать ведомость замены должностей в штатном, не переутверждая его заново. и  не могу найти, как это правильно сделать. консультировалась с коллегами из других областей, говорят, что их кадровики делают такие ведомости замены. а как...

Аватар користувача
mulberry
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 526
З нами з: 09 серпня 2012, 10:33
Регіон: Cortés
Звідки: Barrio San Antonio
Подякували: 2 рази

Повідомлення mulberry »

iriya5318, ну я зрозуміла, вам потрібно одну штатну посаду із штатного забрати, а іншу-ввести. У нас так вводили з допомогою змін. Але їх все рівно затверджували в звичайному порядку. Іншого я не знаю, можливо ще хтось підкаже.

Аватар користувача
Antei
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 36
З нами з: 22 листопада 2013, 10:12
Регіон: Николаевская Область
Звідки: Николаев
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення Antei »

Доброго времени суток! Подскажите пожалуйста: 
можно-ли сделать в штатном ведомость замены 1 ст. должности "Технік об’єднаних служб з обслуговування іпоточного ремонту інженерних комунікацій" на 1 ст. должности "Оператор комп’ютерного набору"? 
        Теоретически у нас (медучреждение) обе эти должности попадают в одну группу - "професіонали, фахівці та технічні службовці", и как бы нет деления на составные. НО фактически "технік..." - фахівець, а "оператор ..." - технічний службовець. 
        Подскажите, как правильно сделать практически!?

Відповісти

Повернутись до “Різне”