капіталізація платежів
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
А що таке капіталізовані платежі??tasena писав:Наша бюджетна установа ліквідується, ФСС вимагає виплатити їм капіталізовані платежі на осіб,які мали виробничі травми (ст 1205 ЦКУ). Допоможіть з будь-якою інформацією в цьому питанні- по якому КЕКВ писати бюджетний запит, які мем.ордера, проводки робити? читаємо план рахунків, типову кореспонденцію, інструкцію по КЕКВ, а розуміння не приходить... Розрахунок суми ФСС надав, а що з цим далі робити...?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
нужно искать порядок или другую нормативку как указано в пункте дваСтаття 1205. Відшкодування шкоди у разі припинення юридичної особи, зобов'язаної відшкодувати шкоду1. У разі припинення юридичної особи, зобов'язаної відшкодувати шкоду, завдану каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю, і встановлення її правонаступників виплата щомісячних платежів покладається на її правонаступників.
У цьому разі вимоги про збільшення розміру відшкодування шкоди пред'являються до її правонаступників.
2. У разі ліквідації юридичної особи платежі, належні потерпілому або особам, визначеним цього Кодексу, мають бути капіталізовані для виплати їх потерпілому або цим особам у порядку, встановленому законом або іншим нормативно-правовим актом.
У разі відсутності в юридичної особи, що ліквідується, коштів для капіталізації платежів, які підлягають сплаті, обов'язок щодо їх капіталізації покладається на ліквідаційну комісію на підставі рішення суду за позовом потерпілого.
Коли помре розрахував Фонд. Суму, яку ми повинні їм перерахувати, вони нам дають самі, тут більш менш зрозуміло, питання в іншому- по якому КЕКВ писати додатковий бюджетний запит на цю суму (а мове йде про 500 тис.грн) та які робити бух.проведення? з порядком ми ознайомились, він більше для Фонда підходить, там йдеться про складові суми відшкодуванняEVGENIY писав:а як ви узнаєте коли вона помре?
нужно искать порядок или другую нормативку как указано в пункте дваСтаття 1205. Відшкодування шкоди у разі припинення юридичної особи, зобов'язаної відшкодувати шкоду1. У разі припинення юридичної особи, зобов'язаної відшкодувати шкоду, завдану каліцтвом, іншим ушкодженням здоров'я або смертю, і встановлення її правонаступників виплата щомісячних платежів покладається на її правонаступників.
У цьому разі вимоги про збільшення розміру відшкодування шкоди пред'являються до її правонаступників.
2. У разі ліквідації юридичної особи платежі, належні потерпілому або особам, визначеним цього Кодексу, мають бути капіталізовані для виплати їх потерпілому або цим особам у порядку, встановленому законом або іншим нормативно-правовим актом.
У разі відсутності в юридичної особи, що ліквідується, коштів для капіталізації платежів, які підлягають сплаті, обов'язок щодо їх капіталізації покладається на ліквідаційну комісію на підставі рішення суду за позовом потерпілого.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Мені здається проблема більше з визначенням КЕКВ ніж в бухпроведеннях! Проводки не трудно буде намалювати!
гугл мовчить, інформації нуль....Хоч стріляйсяEVGENIY писав:![]()
Мені здається проблема більше з визначенням КЕКВ ніж в бухпроведеннях! Проводки не трудно буде намалювати!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
А взагалі ви я так розумію вже платили ці суми щомісяця людині? Ви їх по 2111 платили?tasena писав:гугл мовчить, інформації нуль....Хоч стріляйсяEVGENIY писав:![]()
ні, ми нічого не виплачували, їм платив Фонд!EVGENIY писав:А взагалі ви я так розумію вже платили ці суми щомісяця людині? Ви їх по 2111 платили?tasena писав:гугл мовчить, інформації нуль....Хоч стріляйсяEVGENIY писав:![]()