ПТК "Клієнт Казначейства - Казначейство"

Шимановская Татьяна
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 20 вересня 2018, 09:39
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення Шимановская Татьяна »

чи можливо щоб ключі бухгалтера, керівника і печатки були підключені одночасно, бо кожен раз вставляти -витягати токени 2 роки не витримають

1nata
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 112
З нами з: 12 квітня 2011, 08:55
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавская обл
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення 1nata »

К сожалению, приходится каждый раз "дергать" токены. Пыталась вставить два, но программа все равно воспринимает только первый

krizek
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 09 грудня 2014, 14:34
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення krizek »

Добрый день! Как обновить МФО и рахунки? в закладке "рахунки" ничего не активно

yurik27
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 січня 2019, 00:09
Регіон: Закарпатская область

Повідомлення yurik27 »

Ребят кто сталкивался с такой ошибкой?

Тип: Файл платіжних доручень розпорядника
Статус: Відхилений казначейством (Помилка імпорту документа:ORA-2000: Запис файлу не співпадає з реквізитами рах.************(30.01.2019 10:42:00))

Oksana0805
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 06 березня 2018, 10:06
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Oksana0805 »

Доброго дня! Допоможіть будь ласка! При спробі зайти в СДО постійно "невірний пароль" або зовсім "ключа не знайдено". Така проблема тільки з одним токеном, інші працюють нормально

000 000
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 21 грудня 2018, 14:31
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення 000 000 »

Oksana0805 писав:Доброго дня! Допоможіть будь ласка! При спробі зайти в СДО постійно "невірний пароль" або зовсім "ключа не знайдено". Така проблема тільки з одним токеном, інші працюють нормально
можливо токен вийшов з ладу.

yur.rada
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 11 лютого 2019, 09:31
Регіон: Харьковская область

Повідомлення yur.rada »

Добрий день, допоможіть. Не можу зайти в СДО під Печаткою, пише :Помилка на сторінці

Попытка установки чужого CUST_ID (31797). Пользователь: 159274

Valerya19
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 14 лютого 2019, 17:18
Регіон: Донецкая область

Повідомлення Valerya19 »

Підкажіть, будь ласка, не можу зайти в систему під юзером, пише що "сертифікат не знайдено". В той самий час, коли заходжу в систему під адміністратором   по vpn підключення здійснюється, до сдо підключаюсь. ЗНІ - Алмаз-1К. Доступ до сертифікатів надано повний користувачу.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Valerya19 писав:Підкажіть, будь ласка, не можу зайти в систему під юзером, пише що "сертифікат не знайдено". В той самий час, коли заходжу в систему під адміністратором   по vpn підключення здійснюється, до сдо підключаюсь. ЗНІ - Алмаз-1К. Доступ до сертифікатів надано повний користувачу.
Перевстановіть AnyConnect з позначкою для усіх користувачів.

Valerya19
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 14 лютого 2019, 17:18
Регіон: Донецкая область

Повідомлення Valerya19 »

[font="Noto Sans", sans-serif]AnyConnect з позначкою для усіх користувачів.[/font]
Перевстновлення з даною позначкою не дало результату, при наданні адміністративних прав користувачу, також не запрацювало. Вирішила питання створенням нового корисувача з тимиж правами, які і були.

Yanochka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 119
З нами з: 16 жовтня 2012, 11:06
Регіон: Днепропетровская область
Звідки: Дніпропетровськ
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Yanochka »

Доброго дня. Проблема: Завантажую файли в СДО, підписую і вони зникають. коли натискаю кнопку перечитати немає ніяких даних. Підкажіть ,що роблю не так7

ValyaBuh
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 26
З нами з: 27 лютого 2018, 18:39
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення ValyaBuh »

Не загружаються зміни до кошторису видає помилку :Системна помилка (0): В назві файлу ZMINV_19_3947.DBF код розпорядника 3947 не є 1,2 ступ
Мережу перевірила кругом стоить 3

almonds
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 33
З нами з: 06 жовтня 2016, 11:55
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 3 рази

Повідомлення almonds »

Підкажіть, до скількох годин можна відправляти платежі в казначейство через СДО?

nataliya28
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 56
З нами з: 02 квітня 2014, 18:38
Регіон: Полтавская Область
Звідки: Кобеляки
Дякував (ла): 9 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення nataliya28 »

Також цікаво. Бо наші казначеї кажуть 16.30 год. і більше ні-ні, а сьогодні відправила проплату в 16.10 чи 16.15- (глючила сама програма)- то скупилась по повній програмі, що пізно, а пояснення про те, що то не моя вина-не приймаються! Кажуть-дзвоніть розробникам! То й хотілося б їм також навести якісь аргументи!

Аватар користувача
nessa-iness
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 160
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Херсон
Дякував (ла): 54 рази
Подякували: 58 разів

Повідомлення nessa-iness »

nataliya28 писав:Також цікаво. Бо наші казначеї кажуть 16.30 год. і більше ні-ні, а сьогодні відправила проплату в 16.10 чи 16.15- (глючила сама програма)- то скупилась по повній програмі, що пізно, а пояснення про те, що то не моя вина-не приймаються! Кажуть-дзвоніть розробникам! То й хотілося б їм також навести якісь аргументи!
Система приймає і вночі, але казначеї не встигають перевіряти, тому кожне казначейство ставить операційну годину.

Arci87
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 32
З нами з: 09 січня 2018, 21:39
Регіон: Черновицкая область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення Arci87 »

ValyaBuh писав:Не загружаються зміни до кошторису видає помилку :Системна помилка (0): В назві файлу ZMINV_19_3947.DBF код розпорядника 3947 не є 1,2 ступ
Мережу перевірила кругом стоить 3
Вам потрібно в назві файлу вказати 5-значний код головного розпорядника замість Вашого-3947!!!

Derkach Max
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 27
З нами з: 21 серпня 2017, 09:13
Звідки: Ukraine, Dnepropetrovsk
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 5 разів

Повідомлення Derkach Max »

Скажите, пожалуйста, систему какой разрядности лучше ставить для СДО: x86 или х64. Или нету принципиальной разницы ?

natalya0704
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 25
З нами з: 18 листопада 2015, 14:48
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 4 рази

Повідомлення natalya0704 »

yaoleg писав:
Alexfin писав:Доброго дня. Сьогодні  хотів відправити на казну пакт платіжних документів, а мені там сказали що потрібно всеодно везти розпорядження їм на флешці, тому що СДО не приймає в електронному вигляді розпорядження. Хто ще зіткнувся з такою проблемою?
Вас вводять в оману некомпететні працівники, розпорядження, розподіли, кошториси та зміни до них, платіжні доручення, юридичні та фінансові зобов'язання можна проплачувати/брати на облік в казначействі без паперових носіїв при умові, якщо на такі документи накладено ЕЦП відповідальних осіб! На папері везети лише ті документи, які неможливо проплатити через СДО: платіжні доручення відповідно до ПКМУ № 151 від 18.02.2016, довідки по натуральній формі надходжень, відновлення касових видатків, РОЗПИСИ і т.д.
Доброго дня, Я вірно зрозуміла, що відновлення касових видатків в СДО неможливо проплатити.??? (Наша казна і на сьогодні також на папері приймає)

МаринаЧ
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 05 березня 2019, 15:30
Регіон: Черкасская область

Повідомлення МаринаЧ »

Доброго дня. Чи можна проведені платіжні доручення друкувати разом, а не по одній?

natazayca
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 11 жовтня 2016, 12:02
Регіон: Тернопольская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення natazayca »

Підкажіть, будь ласка, як підписати лікарняні директором і печаткою. Дякую. Заходжу директорським ключем і не бачу введених документів для підпису

Yanochka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 119
З нами з: 16 жовтня 2012, 11:06
Регіон: Днепропетровская область
Звідки: Дніпропетровськ
Дякував (ла): 19 разів
Подякували: 5 разів

Повідомлення Yanochka »

Доброго дня. При імпорті документів через СДО система змінює букву в назві платника, як можна виправити?

mironenkonv@i.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 16 січня 2019, 09:55
Регіон: Днепропетровская область
Подякували: 2 рази

Повідомлення mironenkonv@i.ua »

natazayca писав:Підкажіть, будь ласка, як підписати лікарняні директором і печаткою. Дякую. Заходжу директорським ключем і не бачу введених документів для підпису
Попробуйте там раскрыть фильтр и проверить дату, может быть такое что их не видно, потому что дата выбрана не та, когда делали импорт

S_vet.lanka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 22 червня 2016, 10:58
Регіон: Запорожская область

Повідомлення S_vet.lanka »

[font="Noto Sans", sans-serif]Підкажіть будь-ласка, чи друкуються в СДО проведені реєстри юридичних та фінансових зобов'язань з штампом казначейства? Чи просто друкуємо їх з Мережі??[/font]

warden4ik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 15
З нами з: 21 лютого 2018, 12:00
Регіон: Черниговская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення warden4ik »

Підскажіть як здружити Клієнт Казначейство та Автоматизовну систему Є-Звітність? При роботі з Клієнт Казначейство, а саме зміні токенів вибиває барс-криптор Є-звітності, просить його знову запустити, допомогає тільки перезавантаження. Навіщо Клієнт Казначейству барс криптор я не розумію. Можно якось це вирішити? Чи потрібно ставити на різні машини?

stranger
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 13 березня 2019, 19:36
Регіон: Винницкая область

Повідомлення stranger »

Здравствуйте. 
Столкнулись с такой проблемой: при вводе финансовых обязательств через ручную форму дата погашения автоматически выставляется текущая, что бы мы в это поле не вводили. Подскажите, пожалуйста, можно ли это исправить и ввести нужную дату?

ibox_town
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 14 березня 2019, 16:19
Регіон: Луганская область

Повідомлення ibox_town »

Добрый день!
Подскажите, какова минимально допустимая версияAnyConnect ? Интересует установка на Windows XP

tacama
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 14 листопада 2017, 15:17
Регіон: Луганская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення tacama »

Скажите, пожалуйста, работает ли СДО? 
Выдает сообщение: "Не удается получить доступ к сайту".

Аватар користувача
MSerega
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 11 березня 2013, 16:09
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення MSerega »

Всім доброго ранку. У мене питання. Чи можна в СДО роздрукувати пакетно платіжки з печатками казначейства, які було імпортовано через "СДО Введення документів". У нас дуже багато платіжок і клацать по одній це дуже довго.

tanyachichirko
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 11 січня 2018, 19:18
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення tanyachichirko »

Доброго дня! Допоможіть розібратись із помилкою. Що робити??
При вході в систему видає:
Server Error in '/ibank' Application.
Could not load file or assembly 'AAL2Wrap' or one of its dependencies. There is not enough space on the disk. (Exception from HRESULT: 0x80070070)

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 72
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

Значить не в мене одного ця помилка.

Відповісти

Повернутись до “Безкоштовні програми”