Різні бланки, типові форми, написані в Excel
- viktoriy_ubr
- Квартирант
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 8 разів
Поділіться хто має оборотку по розрахунках, рах 674 де є формули на ЕСЛИ (с-до Дт або Кт)
Так ніхто і не відгукнувся. Мені потрібна оборотна відомість по товар-матеріальних рахунках в екселі. ЇЇ тут ніде немає. Хоча пишуть, що є.
- Мырза Татьяна
- Мандрівник
- Дякував (ла): 1 раз
А можно попросить обновить бланки смет и плана асигнований? В декабре внесли изменения в приказ №11 от 14.01.2011 (дополнен список КПК и не только від 31 грудня 2014 року N 1290 ). Может я спешу, ведь и в программе эти списки не обновлены ещё. Так что пришлось и там всё подгонять >(. И если можно, добавить в вид бюджета "Областной" ... некоторые казначейства требуют "точную формулировку". Заранее СПАСИБО!!!
- TinaM30
- Мандрівник
- Регіон: Львовская Область
yaoleg, така дуже підходить .
До мене бухгалтер вів форму 285 інші рахунки там немає номенклатури тільки найменування, дебет кредит а під ними сума - кількості немає, може можна собі відкоригувати - як краще стовпчики скрить чи деліт щоб формули не зникнули. І чи можна добавити Листи штук10 на всяк випадок(тобто рахунки), але щоб в загальній формули непошкодити(тобто підраховувало). Будь-ласка . Може я неправильно запитую
"Для контролю за правильністю бухгалтерських записів по рахунках синтетичного та аналітичного обліку складаються оборотні відомості форм 44, 285, 326 по кожній групі аналітичних рахунків, що об’єднуються відповідним синтетичним рахунком."
До мене бухгалтер вів форму 285 інші рахунки там немає номенклатури тільки найменування, дебет кредит а під ними сума - кількості немає, може можна собі відкоригувати - як краще стовпчики скрить чи деліт щоб формули не зникнули. І чи можна добавити Листи штук10 на всяк випадок(тобто рахунки), але щоб в загальній формули непошкодити(тобто підраховувало). Будь-ласка . Може я неправильно запитую
"Для контролю за правильністю бухгалтерських записів по рахунках синтетичного та аналітичного обліку складаються оборотні відомості форм 44, 285, 326 по кожній групі аналітичних рахунків, що об’єднуються відповідним синтетичним рахунком."
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Мирза, бланк кошториса обновлён на сайте, качайте, все довидники там уже новые! Областной бюджет это местный бюджет!
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
TinaM30, а яким нормативним документом встановлено форму цієї відомості? Бо, я знайшов лише затверджену російським Мінфіном от 08.02.2005 N 15
- Ангелина_ubr
- Новачок
- Регіон: Одесская Область
Добрий день,поділіться будь ласка в екселі нарахування батьківської плати
- TinaM30
- Мандрівник
- Регіон: Львовская Область
yaoleg, Добрий день! А підскажіть тоді в яких оборотках ведуть рахунки по з/платі і податках і т.д і чи ведуть їх взагалі в якихось оборотках , може я щось не так роблю, або ви знаєте щось інше?
- tinamar
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
взагалі то для з/п і податків є МО 5TinaM30 писав:в яких оборотках ведуть рахунки по з/платі і податках і т.д і чи ведуть їх взагалі в якихось оборотках
Так хто може підкажіть де знайти бланки для ведення доходів по спецфонду
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ксю, а что кокретно вы хотите видеть в этом бланке? Именно такого бланка в природе нет, но можно же сделать самому в екселе вы хотите разносить ваши доходы по видам доходов 25010100 25010200 25010300...??
Так дякую я вже дещо зробила для себе.Я хотіла касові видатки,надходження як по випискам казначейства та фактичні видатки.Щоб поКЕКВ бачити рух по спецфонду і можна все звіряти по виписках.
Здравствуйте! Коллеги скиньте если есть, пожалуйста, "Звіт
про заборгованість за бюджетними коштами (форма № 7д, № 7м)" в формате XLS (місячна звітність).
Заранее благодарна за ответ!
про заборгованість за бюджетними коштами (форма № 7д, № 7м)" в формате XLS (місячна звітність).
- nechivan
- Мешканець
- Регіон: Житомирская Область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 17 разів
Посмотрите на сайтеOlimpia писав:Здравствуйте! Коллеги скиньте если есть, пожалуйста, "Звіт
Здравствуйте ! Поделитесь пожалуйста инвентаризацией в exele.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Я сейчас над этим работаю, надеюсь на следующей неделе доделаюlema2028 писав:Здравствуйте ! Поделитесь пожалуйста инвентаризацией в exele.