Нужна помощь в Экселе.

Аватар користувача
eMelya
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1963
З нами з: 06 березня 2013, 01:42
Регіон: Полтавская область
Звідки: Кременчук
Дякував (ла): 14 разів
Подякували: 69 разів
Контактна інформація:

Повідомлення eMelya »

Office 2010 підтримується Windows XP SP3 або вище. Деінсталювати 2003, а потім встановити 2010. Повинен без проблем читати файли 2003. Проформули не скажу, але також повинен підтримувати, вищі версії повинні мати повну сумісність.

Аватар користувача
nechivan
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 388
З нами з: 28 жовтня 2011, 20:02
Регіон: Житомирская Область
Звідки: Коростень
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 17 разів

Повідомлення nechivan »

mulberry, год назад сменил 2003 на 2010 (а может и раньше), проблем даже с созданными в более ранних версиях что word, что excel не наблюдал. Так что смелее, не пожалеете, правда немного времени все таки уйдет на адаптацию к интерфейсу, но оно того стоит.

Аватар користувача
mulberry
Місцевий
Місцевий
Повідомлень: 526
З нами з: 09 серпня 2012, 10:33
Регіон: Cortés
Звідки: Barrio San Antonio
Подякували: 2 рази

Повідомлення mulberry »

eMelya, nechivan, дякую. Аж тепер напевне заміню.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

mulberry, даже не сомневайтесь ставьте 2010 офис, на много удобней и на много функциональный, все ваши файлы будут открываться!!!

Аватар користувача
Барабаш Елена
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 11 квітня 2012, 15:41
Звідки: Украина, Херсон

Повідомлення Барабаш Елена »

Подскажите пожалуйста в скачаной таблице не могу изменить поле справа до нужного мне размера. Там какое-то ограничение стоит. Чтобы я не делала, кудабы не заходила, все бес толку. Это как-то можно исправить . очень нужно. А то както отступ справа 2 см для меня многовато.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

karapishka555, там стоїть захист від редагування, який можна вимкнути

Аватар користувача
Барабаш Елена
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 11 квітня 2012, 15:41
Звідки: Украина, Херсон

Повідомлення Барабаш Елена »

yaoleg, подскажите пожалуйста как это сделать.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

karapishka555, Сервис-Защита-Снять защиту листа

Nadin
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 87
З нами з: 18 лютого 2015, 10:02
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Nadin »

Доброго дня, підскажіть як Екселі поставити нумерацію стрічок.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

В першій чарунці ставимо "1", а в другій "=А1+1", в третій "=А2+1" і т.д....

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

Nadin писав:Доброго дня, підскажіть як Екселі поставити нумерацію стрічок.
В першій чарунці ставимо "1", а в другій "=А1+1", в третій "=А2+1" і т.д....
Оце поспілкувалися :25: Що таке стрічки і чарунки в Екселі?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Мав на увазі - ячейка!

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

yaoleg писав:Мав на увазі - ячейка!
А стрічка?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 424 рази

Повідомлення yaoleg »

Ставте формулу по горизонталі, от і буде рядок.

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
можно ли ее как=то исправить?

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать
если меньше 50000,00 то без застосування електронної системи закупівлі

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать
если меньше 50000,00 то без застосування електронної системи закупівлі
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G3>=50000;"Звіт";ЕСЛИ(G3<50000;"Без процедури";"нет условий"))))
вот короче
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Звіт";"Без процедури")))

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать
если меньше 50000,00 то без застосування електронної системи закупівлі
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G3>=50000;"Звіт";ЕСЛИ(G3<50000;"Без процедури";"нет условий"))))
вот короче
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Звіт";"Без процедури")))    
Спасибо работает !!!!!!

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

Евгений, добрый день нужна помощь, в составлении формулы. План закупки. Если закупка меньше 50 тыс то  "Звіт ", если больше 199 999,99 грн то " відкриті торги", если свыше 50 тыс и меньше 200 тыс , " Спрощена процедура закупівлі". Ломаю голову как сделать формулу на спрощену, не пролучается 
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Помогите, пожалуйста

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

так вище ж формула, вона ж така як ви хочете

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 233
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Пишет, " для данной функции введено слишком много аргументов"

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Пишет, " для данной функции введено слишком много аргументов"
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Спрощена процедура закупівлі";"Звіт")))

nazaar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 301
З нами з: 27 травня 2016, 12:41
Регіон: Ивано-Франковская область
Дякував (ла): 65 разів
Подякували: 12 разів

Повідомлення nazaar »

masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
а можете сюди скинути свою таблицю, що б мати для себе таку на комп'ютері. Дякую.

Відповісти

Повернутись до “Наш помічник - Excel”