Нужна помощь в Экселе.

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 234
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать
если меньше 50000,00 то без застосування електронної системи закупівлі

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать
если меньше 50000,00 то без застосування електронної системи закупівлі
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G3>=50000;"Звіт";ЕСЛИ(G3<50000;"Без процедури";"нет условий"))))
вот короче
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Звіт";"Без процедури")))

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 234
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
потому что 200000 больше 49999,99   и срабативает первая всегда
мне  надо, что б ы в ячейке если больше 49999,99 то ЗВИТ, если больше 199999,99  то ТЕНДЕР. Как правильно написать?
а если меньше 49999,99?
по Закону, если предмет закупки 50000- звит надо размещать
если меньше 50000,00 то без застосування електронної системи закупівлі
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G3>=50000;"Звіт";ЕСЛИ(G3<50000;"Без процедури";"нет условий"))))
вот короче
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Тендер";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Звіт";"Без процедури")))    
Спасибо работает !!!!!!

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 234
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

Евгений, добрый день нужна помощь, в составлении формулы. План закупки. Если закупка меньше 50 тыс то  "Звіт ", если больше 199 999,99 грн то " відкриті торги", если свыше 50 тыс и меньше 200 тыс , " Спрощена процедура закупівлі". Ломаю голову как сделать формулу на спрощену, не пролучается 
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Помогите, пожалуйста

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

так вище ж формула, вона ж така як ви хочете

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 234
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 234
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Пишет, " для данной функции введено слишком много аргументов"

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Пишет, " для данной функции введено слишком много аргументов"
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Спрощена процедура закупівлі";"Звіт")))

nazaar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 301
З нами з: 27 травня 2016, 12:41
Регіон: Ивано-Франковская область
Дякував (ла): 64 рази
Подякували: 13 разів

Повідомлення nazaar »

masya писав:=ЕСЛИ(G3>49999,99;"ЗВІТ";(ЕСЛИ(G3=200000;"ТЕНДЕР")))    Подскажите, почему не работает вторая часть функции ????? Кто соображает в экселе???
а можете сюди скинути свою таблицю, що б мати для себе таку на комп'ютері. Дякую.

Аватар користувача
masya
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 234
З нами з: 14 лютого 2011, 21:39
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Кривой Рог
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення masya »

EVGENIY писав:
22 січня 2020, 10:40
masya писав:
EVGENIY писав:
masya писав:добавляется ещё одно определение закупка между от 50 ты до 200 тыс Спрощена закупіля. Как её вписать?
=ЕСЛИ(G3>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G3<50000;"ЗВІТ";"Без застосування електронної системи";(ЕСЛИ(G3>49999,99;"Спрощена процедура")))))
Пишет, " для данной функции введено слишком много аргументов"
=ЕСЛИ(G4>199999,99;"Відкриті торги";(ЕСЛИ(G4>=50000;"Спрощена процедура закупівлі";"Звіт")))
Здравствуйте , Евгений. Не хватало времени доработать таблицу по закупкам в экселе. Теперь снова тружусь над ней. Подскажите ещё такой момент.: есть столбец " Дата звіту про укладений договір" ( ячейка А1) и столбец Дата договора( ячейка А2). В ячейке А 1 нужно прописать дату звита +3 рабочих дня , при условии, что без ЭСЗ. Это реально? Как просто дни добавить знаю А2+3, а вот как рабочие и при определённых условиях не найду

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

=РАБДЕНЬ.МЕЖД(А1;3;1;0)
попробуйте эту формулу

Через ЕСЛИ можно сделать

Nina_@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 31 березня 2020, 18:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Nina_@ »

Почему эксель ставит рабочие даты с воскресеньями? (заполняю через "заполнить-прогресcия-даты-рабочие даты")Как исправить календарь рабочих дат в экселе? Откуда эксель берет рабочие даты?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Nina_@ писав:
11 травня 2023, 15:04
Почему эксель ставит рабочие даты с воскресеньями? (заполняю через "заполнить-прогресcия-даты-рабочие даты")Как исправить календарь рабочих дат в экселе? Откуда эксель берет рабочие даты?
Якщо ви прикріпите файл буде на багато зрозуміліше про що мова, і може прям у файлі зможемо виправити.

Nina_@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 31 березня 2020, 18:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Nina_@ »

Пежо 2023-1.xls
Прикріплюю файл, робочі дати за травень поставила в ручну
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 10372
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 146 разів
Подякували: 1375 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Nina_@ писав:
12 травня 2023, 11:45
Пежо 2023-1.xls Прикріплюю файл, робочі дати за травень поставила в ручну
Ось в мене заповнило все як у вас
2023-05-12 12_00_37-Пежо 2023-1 [Режим совместимости] - Excel.png
Скоріш за все у вас або в налаштуваннях екселя формат дати десь стоїть що неділя це робочий день, або ще може таке брати із віндовс може треба і у віндовс передивитись формати дат, подивіться який регіон у вас в віндовс обрано
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Nina_@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 31 березня 2020, 18:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Nina_@ »

Де у екселі шукати зміну формату дати?
Востаннє редагувалось 12 травня 2023, 13:01 користувачем Nina_@, всього редагувалось 1 раз.

Nina_@
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 31 березня 2020, 18:51
Регіон: Киевская область

Повідомлення Nina_@ »

Ура!!!!! Вийшло, поміняла у Відовс формат дати

Mr. Why
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 08 січня 2024, 17:13
Регіон: Київська обл.

Повідомлення Mr. Why »

:30: Доброго дня, шановні колеги! Підкажіть будь ласка як вивести відповідно до коду товару комірки з масиву даних які знаходяться в масиві в двох комірках правіше від комірки із словом "Модель"? Тобто у рядку є код товару і в цьому ж рядку (кожному) хаотично (без фіксованого стовбця) розкидані дані, серед яких є комірка "модель" і строго через одну комірку знаходиться сама модель. Я розумію що це через Power Query робиться, але не можу знайти як, в інтернеті знаходив тільки інформацію як скласти подібний список за наявності списку шукаємих моделей, але в мене його нема.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Mr. Why
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 08 січня 2024, 17:13
Регіон: Київська обл.

Повідомлення Mr. Why »

Mr. Why писав:
08 січня 2024, 17:41
Я розумію що це через Power Query робиться, але не можу знайти як
Можливо можна просто впорядкувати однакові дані у стовбчики, з кроком у 3 стовбчика: "Назва_Характеристики", "Одиниця_виміру_Характеристики", "Значення_Характеристики", орієнтуючись на однакові дані у стовбчику "Назва_Характеристики"?

q2009
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 23 січня 2022, 14:01
Регіон: Житомир

Повідомлення q2009 »

Mr. Why, а чому нехочете скористатися фільтром по стовпчику "Назва_Характеристики"? Ставите фільтир і в ньому вибираєте те, що потрібно відобразити. Зверніть у вагу на те, що у вашій таблиці слово "Модель" у деяких комірках написано по різному.

Відповісти

Повернутись до “Наш помічник - Excel”