Застосування субвенції
-
- Мандрівник
- Регіон: Україна
- Дякував (ла): 9 разів
Добрий день. Нам (державній установі, фінансується з державного бюджету) сільрада відправила кошти субвенції по КЕКВ 2620 (поточні трансферти) для закупівлі двох зарядних станцій (потужність 1,1 кВт у кожній). Вартість кожної зарядної станції складає 40000 грн/шт. Зарядна станція має ознаки основного засобу і має відноситись до КЕКВ 3110 (по наказу МФУ 333). Як Ви вважаєте, чи маємо право ми закуповувати ці зарядні станції по КЕКВ 3110 за кошти цієї субвенції?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1398 разів
- Контактна інформація:
-
- Мандрівник
Мені кажуть (в т.ч. і в Казначействі), що якщо нам було надіслано кошти субвенції за КЕКВ 2620 (а не за КЕКВ 3210), то ці кошти можна використовувати тільки для поточних видатків (КЕКВ 2ххх), а для капітальних (КЕКВ 3110) - не можна. Якщо Ви вважаєте, що в даному випадку не буде порушенням використати кошти за КЕКВ 3110, то підкажіть будь-ласка на яку норму я можу послатись в діалозі з представниками Казначейства.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1398 разів
- Контактна інформація:
По перше субвенції не передаються на КЕКВ, це та субвенція яку будете показувати в формі 4-4д? Хіба вона до вас надійшла на КЕКВ? Вона пройшла по вашому дохідному рахунку і впала у вас на КЕКВ 0000 , а витрачати ви її будете так, як в кошторисі запланували, по якому КЕКВ провели витрати ті хто вам надав цю субвенцію до вас відношення не має і ви знати цього навіть не можете. Або про яку ще субвенцію мова?
-
- Мандрівник
Дякую за відповідь. Тут питання в тому, якщо у надавача субвенції це були поточні видатки, то чи можемо ми отримані від них кошти витрачати як капітальні видатки? Вибачте якщо я не точний з термінами, тому і запитую.