20 днів з дня визначення переможцяnazaar писав:Вітаю. Переговорна процедура. По причині 2 тендера пройшло без учасників. Потім пройшло 10 днів на оскарження. Скільки днів дається на підписання договору? Так як по відкритих торгах - 10 днів? Дякую.
ТЕНДЕР
-
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 186 разів
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Подскажите, пожалуйста. Ситуация - есть план на закупку канцтоваров по коду 3019 на 500 тыс.
Я хочу разделить эту закупку на 3 лота - отдельно бумагу 350,0 тыс, отдельно канцтовары 110,0 тыс. и отдельно изготовление печатей 40,0 тыс.
Насколько я поняла из определений в законе - лот - это часть в пределах общей закупки. То есть, общая закупка объявляется одновременно на все лоты.
Но я хочу закупить все это в разное время. Можно ли так? Получится, что у меня по закупке изготовления печатей будут открытые торги на 40,0 тыс. грн. И это будут уже не лоты - а отдельные закупки.
Я хочу разделить эту закупку на 3 лота - отдельно бумагу 350,0 тыс, отдельно канцтовары 110,0 тыс. и отдельно изготовление печатей 40,0 тыс.
Насколько я поняла из определений в законе - лот - это часть в пределах общей закупки. То есть, общая закупка объявляется одновременно на все лоты.
Но я хочу закупить все это в разное время. Можно ли так? Получится, что у меня по закупке изготовления печатей будут открытые торги на 40,0 тыс. грн. И это будут уже не лоты - а отдельные закупки.
-
- Мешканець
Да все закупки будут идти как открытые торгиРадистка_Кэт писав:Подскажите, пожалуйста. Ситуация - есть план на закупку канцтоваров по коду 3019 на 500 тыс.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Oleg1971 писав:Так нужноРадистка_Кэт писав:А так можно?
Я имею ввиду, можно ли делить так закупку
-
- Мешканець
можно, но всё проводить по процедуре открытых торговРадистка_Кэт писав:Oleg1971 писав:Так нужноРадистка_Кэт писав:А так можно?
Я имею ввиду, можно ли делить так закупку
-
- Мешканець
- Регіон: Ивано-Франковская область
- Дякував (ла): 64 рази
- Подякували: 13 разів
Вітаю. Відкриті торги. Згідно ст. 17 Закону переможець протягом 5 днів подає довідки, в тому числі з поліції. Переможець не подав цю довідку з поліції. Натомість завантажив лист з проханням продовжити термін до 10 днів, так як така довідка видається 10 днів. Причому спираючись на ст. 3 Закону. Що в такій ситуації робиться? Дякую.
-
- Мешканець
стаття 3 тут ні до чого, можете його дискваліфікувати, або на свій ризик чекати його довідок.nazaar писав:Вітаю. Відкриті торги. Згідно ст. 17 Закону переможець протягом 5 днів подає довідки, в тому числі з поліції. Переможець не подав цю довідку з поліції. Натомість завантажив лист з проханням продовжити термін до 10 днів, так як така довідка видається 10 днів. Причому спираючись на ст. 3 Закону. Що в такій ситуації робиться? Дякую.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Добрый день. Подскажите, плиз. Вносились измененения в тендерную документацию по открытым торгам, там косметические моменты. Пока все подписывалось,
истекли 7 дней конечного срока и получилось, что срок подачи документов продлился на 1 день. Все хорошо, но вот дошло до меня, что в самой уточненной тендерной документации я не изменила срок подачи. То есть, в системе прозорро стоит срок правильный, исходя из закона, а в тексте ТД - старый. Это ж не страшно?
истекли 7 дней конечного срока и получилось, что срок подачи документов продлился на 1 день. Все хорошо, но вот дошло до меня, что в самой уточненной тендерной документации я не изменила срок подачи. То есть, в системе прозорро стоит срок правильный, исходя из закона, а в тексте ТД - старый. Это ж не страшно?
-
- Мешканець
Не страшно, правильным считается то, что введено в электронную формуРадистка_Кэт писав:Добрый день. Подскажите, плиз. Вносились измененения в тендерную документацию по открытым торгам, там косметические моменты. Пока все подписывалось,
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
Подскажите, пожалуйста.
Есть организация, в течении года они неправильно публиковали планы - не публиковали закупки по некоторым договорам, ставили "допорогову процедуру" по закупкам, которые проводились без процедур. В общем, есть куча всяких нарушений.
Новый тендерный комитет приступил к обязанностям. Как им поступить - провести заседание и все это описать и что, исправлять, допубликовывать старые планы, или просто опубликовать этот протокол? Как минимизировать риск штрафов? Или лучше сидеть и ждать, когда придут и это проверят?
Есть организация, в течении года они неправильно публиковали планы - не публиковали закупки по некоторым договорам, ставили "допорогову процедуру" по закупкам, которые проводились без процедур. В общем, есть куча всяких нарушений.
Новый тендерный комитет приступил к обязанностям. Как им поступить - провести заседание и все это описать и что, исправлять, допубликовывать старые планы, или просто опубликовать этот протокол? Как минимизировать риск штрафов? Или лучше сидеть и ждать, когда придут и это проверят?
-
- Мешканець
Планы можно отредактировать и добавить недостающие, а публикация протокола о нарушениях будет прямым приглашением для контролирующих органов, лучше его просто подшить в папку и воспользоваться в случае необходимости.Радистка_Кэт писав:Подскажите, пожалуйста.
-
- Мешканець
Вітаю. В тендерному комітеті 6 чоловік. Голова у відпустці і заступник голови йде у відпустку. Коли вони будуть у відпустці буде оголошено відкриті торги. Питання: хто підписує тендерну документацію і чи можна відкликати голову для засідання тендерного комітету? дякую.
-
- Мешканець
Проводити засідання тендерного комітету може його голова або заступник ст. 2.11 Примірного положення про тендерний комітет, тобто якщо у вас відстутній і перший і другий, то ви взагалі не маєте збиратися на засідання по закону.nazaar писав:Вітаю. В тендерному комітеті 6 чоловік. Голова у відпустці і заступник голови йде у відпустку. Коли вони будуть у відпустці буде оголошено відкриті торги. Питання: хто підписує тендерну документацію і чи можна відкликати голову для засідання тендерного комітету? дякую.
-
- Мешканець
Гаразд. А можна відкликати з відпустки голову чи заступника на пару годин?Oleg1971 писав:Проводити засідання тендерного комітету може його голова або заступник ст. 2.11 Примірного положення про тендерний комітет, тобто якщо у вас відстутній і перший і другий, то ви взагалі не маєте збиратися на засідання по закону.nazaar писав:Вітаю. В тендерному комітеті 6 чоловік. Голова у відпустці і заступник голови йде у відпустку. Коли вони будуть у відпустці буде оголошено відкриті торги. Питання: хто підписує тендерну документацію і чи можна відкликати голову для засідання тендерного комітету? дякую.
-
- Мешканець
Це вже питання до кадровиків та керівництва установиnazaar писав:Гаразд. А можна відкликати з відпустки голову чи заступника на пару годин?Oleg1971 писав:Проводити засідання тендерного комітету може його голова або заступник ст. 2.11 Примірного положення про тендерний комітет, тобто якщо у вас відстутній і перший і другий, то ви взагалі не маєте збиратися на засідання по закону.nazaar писав:Вітаю. В тендерному комітеті 6 чоловік. Голова у відпустці і заступник голови йде у відпустку. Коли вони будуть у відпустці буде оголошено відкриті торги. Питання: хто підписує тендерну документацію і чи можна відкликати голову для засідання тендерного комітету? дякую.
-
- Квартирант
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 10 разів
Подскажите, пожалуйста. Выделено в феврале 500,0 тис. грн. на покупку авто (открытые торги). В июне добавят дополнительно еще 150,0 тис. грн. Могу ли я сейчас в начале мая начинать открытые торги на суму 650,0 тис. грн. Спасибо и что делать с годовым планом, писать 650,0 тис.грн.?
-
- Мешканець
Если вы выставляете на торги сумму 650 тис. то и план должен быть на 650 тис.КЗОЗ ПЦПМСД писав:Подскажите, пожалуйста. Выделено в феврале 500,0 тис. грн. на покупку авто (открытые торги). В июне добавят дополнительно еще 150,0 тис. грн. Могу ли я сейчас в начале мая начинать открытые торги на суму 650,0 тис. грн. Спасибо и что делать с годовым планом, писать 650,0 тис.грн.?
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 10 разів
-
- Мешканець
Вы не можете выставлять на торги сумму, большую чем та, что отображена в ваших планах, поэтому решением тендерного комитету увеличьте планируемую сумму до 650 тис. и отредактируйте ваш план с 500 до 650 тис. и только потом начинайте процедуру торгов. А протокол тендерного комитету подшейте.КЗОЗ ПЦПМСД писав:А можно ли так делать?
-
- Новачок
- Регіон: Сумская область
- Дякував (ла): 2 рази
Доброго дня! Закладу були виділені кошти на придбання вікон (КЕКВ 2210- 199,0 тис.грн) та на послуги на їх встановлення (КЕКВ 2240 - 101,0 тис.грн.). Постачальником та виконавцем послуг є одна юридична особа. Чи потрібно проводити тендер?
-
- Мешканець
Якщо у вас буду два окремі договори, то торги можна не проводити, але у ваших внутрішніх положеннях або в розпорядженнях вищесьтоячих органів може бути зменшена сума від якої ви маєте проводити торги, це питання потрібно буде вам уточнити.Лина-23 писав:Доброго дня! Закладу були виділені кошти на придбання вікон (КЕКВ 2210- 199,0 тис.грн) та на послуги на їх встановлення (КЕКВ 2240 - 101,0 тис.грн.). Постачальником та виконавцем послуг є одна юридична особа. Чи потрібно проводити тендер?
-
- Новачок
- Регіон: Запорожская область
Доброго дня!Склалась така ситуація: провели закупівлю послуг з харчування учнів шкіл на І півріччя. Рішенням сесії нам додано кошти для закупівлі послуг з харчування на ІІ півріччя. Вносимо зміни в Річний план і постало питання визначення типу процедури, однозначно це будуть відкриті торги, але якщо в сумі дві закупівлі по одному КЕКВ перевищують 133 000 євро, ми виходимо на міжнародні торги? Чи правильно додавати суми закупівель так як в допорогових закупівлях? Обидві закупівлі від 2 000 000 до 3 000 000грн.
-
- Мешканець
КЕКВ тут ні до чого, предмет визначається по 4 цифрам закупівельного словникаOlga_11 писав: Доброго дня!Склалась така ситуація: провели закупівлю послуг з харчування учнів шкіл на І півріччя. Рішенням сесії нам додано кошти для закупівлі послуг з харчування на ІІ півріччя. Вносимо зміни в Річний план і постало питання визначення типу процедури, однозначно це будуть відкриті торги, але якщо в сумі дві закупівлі по одному КЕКВ перевищують 133 000 євро, ми виходимо на міжнародні торги? Чи правильно додавати суми закупівель так як в допорогових закупівлях? Обидві закупівлі від 2 000 000 до 3 000 000грн.
-
- Новачок
- Регіон: Запорожская область
Класифікація за ДК залишається незмінною, порівняно з попередньою процедурою. Питання в тому чи потрібно проводити закупівлю з публікацією англійською мовою, так як в сумі дві закупівлі перевищують 133 тис. євро?
-
- Мешканець
Прочитайте лист Мінфіну від 18.01.2006 № 26-06/37-423 "Щодо закупівель за додаткові кошти"Olga_11 писав:Класифікація за ДК залишається незмінною, порівняно з попередньою процедурою. Питання в тому чи потрібно проводити закупівлю з публікацією англійською мовою, так як в сумі дві закупівлі перевищують 133 тис. євро?
-
- Мешканець
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 4 рази
Добрий день. Підкажіть, будь ласка, кап ремонт. зведена сума 1,540млн. В т.ч. роботи підрядника- 1,460 млн, технагляд- 37тис, проектні роботи -30тис,, експертиза -8тис, авторський нагляд- 5тис. Чи треба проводити тендер?
-
- Мешканець
Це буде допорогова закупівля, якщо у вас немає зниження суми для обов"язкового проведення допорогових закупівель, то можете заключити прямий договірТетяна-бух писав:Добрий день. Підкажіть, будь ласка, кап ремонт. зведена сума 1,540млн. В т.ч. роботи підрядника- 1,460 млн, технагляд- 37тис, проектні роботи -30тис,, експертиза -8тис, авторський нагляд- 5тис. Чи треба проводити тендер?
-
- Новачок
- Регіон: Киевская область
- Дякував (ла): 2 рази
Добрий день.Підкажіть:постачальник повідомив про призупинення діяльності,які наші подальші дії як Замовника.Чи треба вносити зміни в Річний план?Треба додаткову угоду на розірвання?А потім проводити нову процедуру?