Мережа
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Elenasovet, прикрепляю к сообщению архив с файлами вот все эти файлы подкинте в свою папку где установлена программа!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- Elenasovet
- Мандрівник
- Регіон: Крым
У нас разделенный бюджет , расходы платёжки в Керчи ,а розподилы и доходы в Ленино тяжело все время перенастраивать
Добавлено (26.02.2014, 08:10)
---------------------------------------------
Спасибо за советы Генералисимус но мы не настолько программисты что бы все так быстро делать
Добавлено (26.02.2014, 08:10)
Спасибо за советы Генералисимус но мы не настолько программисты что бы все так быстро делать
-
- Новачок
- Регіон: Донецкая Область
Добрый день! В мереже создаю юр и фин обязательства затем через ДБФнавигатор меняю код фонда 1 на О - загальний. И все нормально. А теперь нужно сделать по спецфонду- 7 поменять на 1. Меняет , но надпись остается "загальний фонд". Как исправить???
Расскажите пожалуйста как по порядку вносить довидки про зміни до кошторису по спецфонду в Мережу, казначейство требует чтоб возили довидки на дискете, чтоб не втягивать их в ручную, а я такого ни разу не делала и не знаю как? Книжечка что на мереже не откріваеться(((
- myzschool
- Квартирант
- Регіон: Винницкая Область
Ми здаємо довідки в К-files, запитайтесь чи вона підійде Вам. По крайній мірі мій казначей сказав, що йому без різниці в якій програмі, головне, щоб було в форматі DBF. І на мій погляд в цій програмі легше вести кошторис і зміни до нього (мінус те що платіжки все одно в Мережі....)))))oxana87 писав:Расскажите пожалуйста как по порядку вносить довидки про зміни до кошторису по спецфонду в Мережу, казначейство требует чтоб возили довидки на дискете, чтоб не втягивать их в ручную, а я такого ни разу не делала и не знаю как? Книжечка что на мереже не откріваеться(((
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Винницкая область
- Дякував (ла): 21 раз
- Подякували: 450 разів
oxana87, ми набираємо в "Фіндокументах" довідки про зміни до кошторису друкуємо і експортуємо на дискету/флешку транспортний файл у звичайному режимі
yaoleg, У мене стоїть програма "Фіндокументи", у мене є довідка про зміни до кошторису по спецфонду від міністерства (це залишок на початок року), тепер мені потрібно внести її до програми і зберегти на дискету.
1) Я заходжу в "Кошториси"
2) Зміни кошторису та пом. плану за довідками мінфіну чи Зміни кошторису та пом. плану за довідками ГРК?
Дякую за допомогу)))
Та якщо Вам не важко розпишіть куда потім заходити і як заповняти, тому що я нічого там не знайшла)))
Добавлено (09.04.2014, 10:05)
1) Я заходжу в "Кошториси"
2) Зміни кошторису та пом. плану за довідками мінфіну чи Зміни кошторису та пом. плану за довідками ГРК?
Дякую за допомогу)))
Та якщо Вам не важко розпишіть куда потім заходити і як заповняти, тому що я нічого там не знайшла)))
Добавлено (09.04.2014, 10:05)
- yaoleg
- Коронована особа
oxana87, Заходите в "Зміни кошторису та пом. плану за довідками ГРК" і створюєте нову довідку(вибираєте пункт "Інші надходження"). Аналогічно тому як робили кошторис.
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская область
Полетел компьютер, на котором установлена мережа. Восстановила практически все, кроме файла zmglv_14.dbf и екселевского формата (шаблон). Теперь не дает делать зміни до бюджету. Может кто подскажет, что можно с єтим сделать?
- yaoleg
- Коронована особа
buhgalter123, Встановіть по-новому програму, у нову папку C:\MeregaM\ скопіюйте файли - TT2Svr.INI, Urzb.dbf, Finzb.dbf, FPO.dbf, Pm.dbf, Order.dbf, Vdd.dbf і в папку C:\MeregaM\NDI\ BNP.dbf, OTRIM.dbf, ACCOUNTS.dbf, ACCDISKR.dbf, ACCDISTR.dbf, BUDGET.dbf.
Після чого спробуйте ввести необхідні документи
Після чого спробуйте ввести необхідні документи
-
- Мандрівник
- Регіон: Луганская область
yaoleg, спасибо, так и сделала. Только пришлось идти в казначейства за парочкой шаблонных файлов, мои съел вирус.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Olimpia, А что у вас там не получается? Открываете рахунки-дебет затем правой кнопкой мыши и выбираете ДОБАВИТЬ!Olimpia писав:Как установить в программе мережа в разделе (Довидники) рахунки-дебет, рахунки-кредит?
- yaoleg
- Коронована особа
MariannNa, в тому, що протягом року не всі оновлення встановлюєте! Встановіть з повної інсталяції програму, пропишіть налаштування і все буде нормально.