Хто згідно нових постанов є державним службовцем
zmeika,нам на курсах повышения квалификации держ.службов. говорили, что при вступлении в силу нового закона про держслужбу работники бухгалтерии, кроме главбуха будут просто служащими (обслуживающим персоналом). Главбухи останутся держслужбовцами, т.к. участвуют в принятии "государственных" решений . На сколько я знаю ВР отложила на год вступление в силу нового закона.
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
zmeika писав:Працівники з бахгалтерського відділу в 2013р. будуть держслужбовцями? Згідно нового закону про держслужбу.
Бухгалтери, юристи, комп'ютерщики, діловоди, секретарі та інші працівники, які не виконують функції держави!!!
- masya
- Мешканець
- Регіон: Днепропетровская Область
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 4 рази
а где перечень посмотреть должностей, которые участвуют в пр инятии "государственных" решений ? Тоже самое я думаю ждет органы местного самоуправления.
- nechivan
- Мешканець
- Регіон: Житомирская Область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 17 разів
Праця і зарплата №44 від 28.11.2012, на другої сторінці повідомлення "Парламент відтермінував набрання чинності законом про держслужбу".
Вообщем, год еще поживем.
Вообщем, год еще поживем.
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
masya, пока-что можно увидеть " функції працівників державних органів, які можуть бути передані на виконання організації будь-якої форми власності" наказ Нацдержслужби від 27.07.2012 №155 "Про організацію проведення функціонального обстеження органів державної влади в 2012 році", а конкретно Додаток 5.
-
- Мешканець
- Регіон: Полтавская Область
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 39 разів
В мене знайома перейшла недавно з одного управління в інше по переводу - навіть стажування не потрібно. Головне щоб там і там була посада державного службовця.(потрібен лист від організації куди йдете)
Добрий день. Скажіть, будь-ласка, чи ввійде Держземагентство у Львівській області в державну службу.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Кацо писав:Добрий день. Скажіть, будь-ласка, чи ввійде Держземагентство у Львівській області в державну службу.
О, коллеги