Ведення особової справи державного службовця.
- 
				Антоніна кадри
 - Мандрівник

- Регіон: Черкасская область
 - Дякував (ла): 22 рази
 - Подякували: 4 рази

Державний службовець переведений з одного структурного підрозділу райдержадміністрації до іншого. Передали по акту його особову справу. То на новому місці роботи потрібно лише заповнити нову особову картку і все?. Копії документрів і всі додатки (попередження, перевірки..... все це є).

- 
				Козиренко Віталій
 - Місцевий

- Регіон: Луганська область
 - Дякував (ла): 29 разів
 - Подякували: 211 разів

як я розумію, переведення від однієї юр особи до іншої - з однієї установи до іншої. особова справа має зберігатися в тій установі, в якій вона заведена. в новій установі заводиться нова особова справа в повному, так би мовити, порядку.Антоніна кадри писав:Державний службовець переведений з одного структурного підрозділу райдержадміністрації до іншого. Передали по акту його особову справу. То на новому місці роботи потрібно лише заповнити нову особову картку і все?. Копії документрів і всі додатки (попередження, перевірки..... все це є).
передача особових справ можливе при злитті двох підрозділів, наприклад.
- 
				Антоніна кадри
 - Мандрівник

- Регіон: Черкасская область
 - Дякував (ла): 22 рази
 - Подякували: 4 рази

Дякую. А це є десь прописано, а то мені по акту передали і сказали що просто нову особову картку.Козиренко Віталій писав:як я розумію, переведення від однієї юр особи до іншої - з однієї установи до іншої. особова справа має зберігатися в тій установі, в якій вона заведена. в новій установі заводиться нова особова справа в повному, так би мовити, порядку.
- 
				Козиренко Віталій
 - Місцевий

- Регіон: Луганська область
 - Дякував (ла): 29 разів
 - Подякували: 211 разів

прописано, як мінімум, у затвердженій номенклатурі: особові справи - 75 років (із поясненням- після звільнення).Антоніна кадри писав:Дякую. А це є десь прописано, а то мені по акту передали і сказали що просто нову особову картку.Козиренко Віталій писав:як я розумію, переведення від однієї юр особи до іншої - з однієї установи до іншої. особова справа має зберігатися в тій установі, в якій вона заведена. в новій установі заводиться нова особова справа в повному, так би мовити, порядку.