кредиторка по кап.видаткам
- АлінаП
- Мандрівник
- Регіон: Днепропетровская Область
Подскажите, может кто знает. Казначейство отказывается регистрировать кредиторку по кап.видаткам без проверки фин.инспекции. Сумма смешная -2500,00. Ссылаются на 65 постанову. А там написано, что не проверяется кредиторка меньше 300 тыс., яка утворена СТАНОМ НА 01 березня 2014р. Что делать с кредиторкой на 01.01.2015 ?????
- yaoleg
- Коронована особа
- Регіон: Вінницька область
- Дякував (ла): 22 рази
- Подякували: 452 рази
АлінаП, згідно ПКМУ №65 перевіряється заборгованість станом на 01.03.2014 і яка перевищує 300 тис.грн. Отже, казначейство має зареєструвати Вашу заборгованість. Якщо ж відмовляються нехай дають письмову відмову із ґрунтовним поясненням!
Дівчатка !!! Караул 30.01.15 повернулися кошти на рахунок не пройшли кошти по харчуванню. Чи є це кредиторкою.
- Радистка_Кэт
- Коронована особа
- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 46 разів
- Подякували: 21 раз
Вы их отправили в этом году? Тогда можно снова отправить, указав правильные реквизиты
В доход бюджета отправляются те суммы, которые ушли в прошлом бюджетном периоде, а вернулись в текущем.
В доход бюджета отправляются те суммы, которые ушли в прошлом бюджетном периоде, а вернулись в текущем.
Не можу промовчати!!! Оце країна!!! Кредиторка по дорогам по спецрахунку,кошти держава забрала ,а сільська рада може її погасти тільки по рішенню суда!!!Оце даєм!!! КАПЕЦЬ!!!
Добавлено (19.03.2015, 10:24)
---------------------------------------------
Тільки кредиторка по поточним роботам
Добавлено (19.03.2015, 10:24)
---------------------------------------------
Тільки кредиторка по поточним роботам
- tinamar
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
левочка, а можна детальніше, де прочитати що тільки за рішенням суду? в мене аналогічна ситуація, але не по дорогах, а по інших кап.видатках, які виконані за програмами: з місцевого проплата пройшла, а з виділених субвенцій-ні, не дали підкріплення: кінець року і всьо-гроші забрали. Тепер теж хочемо якось сплатити за свої, але якиий порядок?
tinamar!!! мене ця ситуація достала- так я уже достала свій фінвідділ і казначейство ,а вони дальше всих достають,як буде напишу.