Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Пишіть сюди, якщо не знаєте, де створити тему
Lubanka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 06 травня 2015, 16:16
Регіон: Донецкая область

Повідомлення Lubanka »

Добрый день! Скажите, как и где можно посмотреть статус документа?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Статус відображається прапорцями, наводите курсор на прапорець і побачити поточний статус документа.
http://www.treasury.gov.ua/main/uk/publ ... c490575917

Аватар користувача
valic
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 82
З нами з: 31 жовтня 2011, 15:32
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення valic »

Что делать? Сил нет уже! На другом компе такого нету. Спасибо!
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

valic, зробіть так як у цьому повідомленні і все буде чудово працювати.

Buhgalter_T
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 листопада 2017, 20:48
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buhgalter_T »

Евгения_Рой писав:Винницкий педуниверситет
Добрый день! Есть ли требования к версиям ABBYY Reader, Acrobat Reader? Если нет, то в чем может быть причина невозможности просмотра подсоединенных сканкопий (импортируются без замечаний, сообщение об успешном завершении импорта есть). Из-за этого прекратили использовать СДО. Всплывает ошибка:
Помилка на сторінці
Внутрішня помилка. Зв'яжіться з адміністратором.
Системний номер помилки:: 191595135
Message: Input string was not in a correct format.
StackTrace: at System.Number.StringToNumber(String str, NumberStyles options, NumberBuffer& number, NumberFormatInfo info, Boolean parseDecimal)
at System.Number.ParseInt32(String s, NumberStyles style, NumberFormatInfo info)
at System.Web.UI.WebControls.ImageButton.LoadPostData(String postDataKey, NameValueCollection postCollection)
at System.Web.UI.WebControls.ImageButton.System.Web.UI.IPostBackDataHandler.LoadPostData(String postDataKey, NameValueCollection postCollection)
at System.Web.UI.Page.ProcessPostData(NameValueCollection postData, Boolean fBeforeLoad)
at System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint)
У нас такая же проблема, но работу c СДО мы не прекратили. На стороне казначейства наши сканы видны.

Buhgalter_T
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 листопада 2017, 20:48
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buhgalter_T »

Добрый день! 
Видела, что ранее поднимали тему хранения документов обработанных с помощью СДО, но не нашла ссылку на документы регламентирующие данный вопрос. Может кто-то знает где это описано?

FtAll
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 01 грудня 2015, 15:56
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення FtAll »

После обновления на BarsCryptor.IIT_Avtor(2.0.0.6).exe, система начала работать без java, но не работает "СДО Введення документів - імпорт документів", dbf файл выгрузка из "Система дистанцiйного обслуговування клiэнтiв через ПКТ "Клiэнт казначейства - казначейство", КАЗНА РМ17". После импорта ничего не происходит, но если выбрать неверный тип документа то показывает ошибку.
Использовались различные ОС c java и без: xp, 7, 10; браузеры ие 7, edge, хром, мозилла 52 и 57, опера

Почтовый ящик указанный на странице support@treasury.gov.ua не рабочий, сообщения возвращаются с ошибкой
[font="Arial", sans-serif]Delivery has failed to these recipients or groups:[/font]

[font="Tahoma", sans-serif]support@treasury.gov.ua (support@treasury.gov.ua)
The e-mail address you entered couldn't be found. Please check the recipient's e-mail address and try to resend the message. If the problem continues, please contact your helpdesk.[/font]
Upd: Проблема решилась после обновления на версию 2.0.0.7, или была проблема с серверами казначейства
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

user
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 475
З нами з: 15 березня 2012, 11:34
Регіон: Полтавская Область
Звідки: Полтава
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 39 разів

Повідомлення user »

Начебто зрозумів так: 
1. Купую картрідер + 5 карток(4 підписи і печатка).
2. Підписи казна робить безкоштовно.
Тепер схоже ще треба сканер, чи можна без нього обійтися? Якщо треба підкажіть конкретну модель, бо їх в очі не бачив))).

Ddd
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 42
З нами з: 14 серпня 2017, 19:08
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Ddd »

Да. Вам обязательно нужен сканер. Подкрепляются к юридическим обязательствам (сканированные договора), к финансовым (сканы актов, накладных и т.д). Под платежное поручение (у нас казна требует подкрепление актов, накладных). Берите хорошее МФУ.

Ver_lena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 164
З нами з: 31 березня 2011, 11:22
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ver_lena »

Добрий день, намагаємося перейти на СДО, але поки що не виходить) Я правильно розумію, що платіжні документи необхідно набирати безпосередньо в СДО? З мережі втягувати можна?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Всі платіжні документи можна набирати безпосередньо в СДО, але зручніше імпортувати з dbf-файлів.

Ver_lena
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 164
З нами з: 31 березня 2011, 11:22
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Ver_lena »

Тобто можна з мережі? Не обов'язково встановлювати програму на робочому місці бухгалтера, який набирає платіжні доручення?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Транспортні файли можете імпортувати з будь-якого носія.

tasunja
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 76
З нами з: 28 грудня 2012, 14:16
Регіон: Киевская Область
Звідки: Ирпень
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення tasunja »

Люди підкажіть!!!!!!!

Придбали токени. Як їх поставити на облік????????

Аватар користувача
Матвєєва Вікторія
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 1247
З нами з: 03 лютого 2014, 07:33
Регіон: Харків
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 139 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Матвєєва Вікторія »

1113 субрахунок

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Salina Alexsandra, через СДО можна отримати виписки по рахунках, а також реєструвати зобов'язання та перераховути кошти платіжними дорученнями. Електронну бюджетну та фінансову звітність можна буде подати через АС "Є-Звітність".

student_ubr
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 27
З нами з: 07 червня 2013, 11:46
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Ужгород
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення student_ubr »

Скажіть будь ласка , де можна взяти Bars Cryptor

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Його можна завантажити на сторінці авторизації ПТК "Клієнт-Казначейства - Казначейство".

student_ubr
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 27
З нами з: 07 червня 2013, 11:46
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Ужгород
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення student_ubr »

Вибачте, але я зайшла у WORD документ але , нажаль, не можу знайти

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

student_ubr, Bars Cryptor можна завантажити лешие із сайту СДО.

student_ubr
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 27
З нами з: 07 червня 2013, 11:46
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Ужгород
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення student_ubr »

Дякую Вам дуже гарно

Buhgalter_T
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 листопада 2017, 20:48
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 2 рази

Повідомлення Buhgalter_T »

Доброго дня! 
З початку року не можу працюати в СДО. 
В зв'язку із відкриттям нових рахунків подали в ДКСУ заявку про надання доступу в СДО. 
Минув місяць але нові рахунки я ще не бачу.
Мені необхідно щось додатково змінити у налаштуваннях?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

Buhgalter_T, просто уточніть в своєму управлінні, чи оброблено ваші заявки.

ODSINT2
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 13 лютого 2018, 13:57
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення ODSINT2 »

Не можем решить проблему:
в любом браузере (Explorer11 ver. 11.192.16299.0 или  Chrome 63.0.3239.132) пишет 

Server Error in '/' Application.
The resource cannot be found. 
Description: HTTP 404. The resource you are looking for (or one of its dependencies) could have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.  Please review the following URL and make sure that it is spelled correctly. 
Requested URL: /ibank/default.aspx
Version Information: Microsoft .NET Framework Version:4.0.30319; ASP.NET Version:4.7.2556.0 



Рабочий комп: Intel Pentium G4400, RAM 8 GB, OS - Windows 10 pro ver 1709 


1) Были подозрения на версию Java. поставили самую последнюю Java (Version 8 Update 161).
2) Думали, что это из-за того, что установлен Chrome в качестве браузера по умолчанию.
поставили Explorer.
3) подозревали что проблема из-за IPv6, т.к. ping  localhost выдает адрес [::1].
3.1.) отключили в свойствах адаптера IPv6
3.2.) прописали в hosts 127.0.0.1
3.3.) поставили заплатки для отключения IPv6 httplocalhosts://support.microsoft.com/ru-ru/help/929852/how-to-disable-ipv6-or-its-components-in-windows
3.4.) помогло для отключения IPv6 только редактирование реестра https://windowsnotes.ru/other/korrektno ... enie-ipv6/

Итог: localhost = 127.0.0.1

проблема осталась

пробовали 2 варианта, которые у нас в двух разных инструкциях:
http://localhost/ibank/default.aspx
http://localhost/ibank/login.aspx?lang=UK

Возможно дело в том, что в инструкциях указано, что ошибки при работе "Криптосервера" 

Ошибка открытия сервиса №10013 сокет:80


Что делать? Есть ли у кого-то телефоны тех.поддержки?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

ODSINT2, все просто налаштовується, якщо 80-й порт на зайнятий іншою програмою типу Скайпа або службою операційної системи "World Wide Web Publishing Service" - Служба веб-публікацій. Або ж, файрвол чи проксі-сервер.
Джаву встановлювати не потрібно, замість неї потрібно встановлювати Барскріптор.

rayrada
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 188
З нами з: 17 жовтня 2013, 09:23
Регіон: Днепропетровская Область
Звідки: Днепропетровск
Дякував (ла): 8 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення rayrada »

Доброго дня! Мабуть всі вже працюють в СДО, як роздрукувать зареєстроване юридичне чи фінансове зобовязання з відміткою казначейства про реєстрацію?

Коробко Микита
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 24 січня 2018, 13:34
Регіон: Николаевская область

Повідомлення Коробко Микита »

Доброго дня!
Підкажіть чи можливо приєднати рахунки підпорядкованих установ на які здійснюється розподіл коштів?

rjdweh
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 23 квітня 2018, 14:13
Регіон: Полтавская область

Повідомлення rjdweh »

yaoleg писав:У Вас в ПТК "Клієнт-Казначейства- Казначейство" має бути АРМ "Введення документів" та пункт "Імпорт документів". І тільки через цей пункт можна реєструвати зобов'язання. Просто через "Імпорт" лише платіжні доручення з рахунку групи 3711, тобто лікарняні.
А де проводити платіжні доручення по Міжбюджетним трансфертам без юр. та фін. воно лається не імпортує.Що робити підскажіть ?

Alicon
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 07 лютого 2017, 14:55
Регіон: Полтавская область

Повідомлення Alicon »

Добрий день. Підкажіть будь-ласка як створити реєстр платіжних доручень в СДО, якщо вони вже відправлені в казначейство?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2481
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 444 рази

Повідомлення yaoleg »

rjdweh, з ПЗ "Фондокументи" всі платіжні доручення чудово імпортує.
Alicon, реєстр платіжних доручень можете сформувати у ПЗ "Фіндокументи" одразу після їх створення. В СДО Ви можете сформувати лише виписку про їх виконання.

Відповісти

Повернутись до “Різне”