Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Пишіть сюди, якщо не знаєте, де створити тему
Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Перепрошую, в пдф

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

Mudryk писав:Прошу допомоги. Скан-копію договору треба прикріплюють тільки в форматі dbf, чи можна в іншому? Справа в тому, що при сканування в мене відсутній вибір формату dbf, а є якихось чотири інших.
Використовуйте інше програмне забезпечення в якому можна створювати файли у форматі PDF. Наприклад: WinScan2PDF 4.61

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Дякую, але якби ж то я знала як цим користуватися. В нас два місяці тому спокійно документи сканувалися в пдф, а потім щось сталося, і коли сканую, то в виборі форматів відсутній формат пдф. А ле буду розбиратися з вашою підказкою

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Скановані договори, акти, накладні мають бути кольорові? В інструкції нічого не сказано, а казна зробила зауваження

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

І ще, щоб підписати директором і печаткою, в мене виходить тільки якщо знову імпортую документи, бо в СДО не видно попередньо підписаних. Тобто я щоразу, міняючи ключ, роблю наново імпорт документа, і тільки тоді його видно для підписання. Хто знає, чому не видно підписаних документів ключем бухгалтера, коли зайшов під ключем директора, і так само щ печаткою

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

Підтвердні документи мають бути кольорові. Повторно імпортувати не потрібно, імпортуємо документи лише один раз під бухгалтером, накаладаємо ЕЦП бухгалтера, а потім ЕЦП керівника і печатки установи. Для відображення документів під користувачем Керівника необхідно вибрати відповідний тип документу та натиснути кнопку "Перечитати".

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Може ще підкажете як побачити, чи прийнято казначейством фінансові чи юр. зобов'язання. Коли застосовуються відбір, нічого немає. А де видно всі ЮЗ і ФЗ?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

У графі "Статус" дивитесь яким кольором відображається прапорець і коли на нього наводите курсор миші з'являється текстове повідомлення про стан документа. В інструкції користувача всі статуси розшифровані, можете там ознайомитись.

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Роблю відбір, щоб подивитись ЮЗ, ФЗ, і нічого не бачу. Про статус я розумію, але ж треба хоча б побачити їх. Прошу дуже допомоги, чому я не бачу проведених казною ЮЗ і ФЗ, а тільки платіжні доручення і надходження фінансування.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

Потрібно вибрати в меню відповідний тип документу, дату і натиснути кнопку застосувати. Документи відображаються лише ті, що були імпортовані за допомогою СДО.

Mudryk
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 54
З нами з: 14 лютого 2014, 15:26
Регіон: Тернопольская Область
Звідки: Тернополь
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 8 разів

Повідомлення Mudryk »

Дякую. А сьогодні і сама знайшла метод побачити проведені казначейством документи. Треба зайти під ключем печатка, потім вибрати імпорт документів, вибрати вид документа, наприклад, фін.зобовязання, натиснути перечитати, вибрати дату тільки ту, в яку було занесеної той документ (чомусь при виборі дати від і до не виникає для перегляду нічого)

galanet82
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 20 січня 2018, 19:25
Регіон: Львовская область
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 2 рази

Повідомлення galanet82 »

Mudryk писав:Прошу допомоги. Скан-копію договору треба прикріплюють тільки в форматі dbf, чи можна в іншому? Справа в тому, що при сканування в мене відсутній вибір формату dbf, а є якихось чотири інших.
щоб перевести в pdf потрібно
выдкрити документ, як зображення клыкунути на ньому, знайти "копыювати", тоді заходите у Word., робите"Вставити" скопійоване, а тоді у Word , "файл"-експорт-і там вибрати pdf
Тільки тепер можете документи підвязати до СДО
УДАЧІ

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 72
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

Привіт. Ви, хто подає розпорядження і довідки через СДО - не носите їх на бумажному варіанті зовсім? Як це там у вас проходить?

Аватар користувача
nessa-iness
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 160
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Херсон
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 58 разів

Повідомлення nessa-iness »

DarthNihilus писав:Привіт. Ви, хто подає розпорядження і довідки через СДО - не носите їх на бумажному варіанті зовсім? Як це там у вас проходить?
не носимо)

mironenkonv@i.ua
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 16 січня 2019, 09:55
Регіон: Днепропетровская область
Подякували: 2 рази

Повідомлення mironenkonv@i.ua »

galanet82 писав:
Mudryk писав:Прошу допомоги. Скан-копію договору треба прикріплюють тільки в форматі dbf, чи можна в іншому? Справа в тому, що при сканування в мене відсутній вибір формату dbf, а є якихось чотири інших.
щоб перевести в pdf потрібно
выдкрити документ, як зображення клыкунути на ньому, знайти "копыювати", тоді заходите у Word., робите"Вставити" скопійоване, а тоді у Word , "файл"-експорт-і там вибрати pdf
Тільки тепер можете документи підвязати до СДО
УДАЧІ
Доброго дня! Навіщо так ускладнювати собі життя.....попросіть комп'ютерщика чи когось хто більш продвинутий в компах встановити вам програму для сканування (в мене це Foxit Reader) і все.Заходите в програму, скануєте(сканує воно одразу в пдф-форматі), зберігаєте в потрібному місці і не треба нічого більше. Лише якщо дуже об'ємний файл(*більше 5 мб) - то приходиться його зменшувати (використовую пдф-компрессор в інтернеті).

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 72
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

іще один вопріс - у вас там казначеї тоже до.... сказали що ЕЦП яким відправляються розпорядження на фінансування, довідки про зміни, мають відповідати бумажним?

К.Потоки сільрада
Новачок
Новачок
Повідомлень: 6
З нами з: 02 жовтня 2017, 11:54
Регіон: Полтавская область
Дякував (ла): 7 разів
Подякували: 1 раз

Повідомлення К.Потоки сільрада »

Чи потрібно підписувати вручну платіжні доручення, які проведено через систему СДО та ставити гербову печатку, чи достатньо лише роздрукувати зі штампом казначейства ОПЛАЧЕНО? Раніше до СДО 2-гий екземпляр платіжного доручення повертався нам зі штампом казначейства без наших підписів і печатки.

Nadin
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 87
З нами з: 18 лютого 2015, 10:02
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Nadin »

Доброго дня, підкажіть, будь ласка, що зробити, щоб компютер бачив три ключа разом. У мене тільки по одному і кожен раз треба виходити і по новому заходити з новим ключем, кожен раз заходити в Cisko.

Nadin
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 87
З нами з: 18 лютого 2015, 10:02
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Nadin »

Ой, компютер бачить три ключа а СДО тільки один.

000 000
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 21 грудня 2018, 14:31
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення 000 000 »

yaoleg писав:ODSINT2, все просто налаштовується, якщо 80-й порт на зайнятий іншою програмою типу Скайпа або службою операційної системи "World Wide Web Publishing Service" - Служба веб-публікацій. Або ж, файрвол чи проксі-сервер.
Джаву встановлювати не потрібно, замість неї потрібно встановлювати Барскріптор.
Будь ласка, детальніше. Бо в нас склалася такаж ситуація і виходу не бачимо(.

Аватар користувача
nessa-iness
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 160
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Херсон
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 58 разів

Повідомлення nessa-iness »

Nadin писав:Доброго дня, підкажіть, будь ласка, що зробити, щоб компютер бачив три ключа разом. У мене тільки по одному і кожен раз треба виходити і по новому заходити з новим ключем, кожен раз заходити в Cisko.
У всіх тільки один, груповухою туди не впускають, тільки того, хто підписує). Cisko не треба перевключати, не трогайте його, тільки на вхід в казну.

Motrenko Oxana
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 68
З нами з: 08 червня 2015, 08:17
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 16 разів

Повідомлення Motrenko Oxana »

Установили Сіsсо. теперь она конфликтует с ИС ПРО. При входе в СДО ИсПро выбивает и надо перезагружать комп. Может у кого то была такая проблема, как решили?

Alisa17
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 200
З нами з: 18 січня 2017, 13:03
Регіон: Николаевская область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 33 рази

Повідомлення Alisa17 »

Добрий день! У нас Казначейство по платіжним дорученням по зарплаті вимагає завантажувати всі  реєстри сканкопіій юридичних та фінансових  зобов"язань ( до кожної суми платежу) та розпорядження.                                                                                                                                      Колеги, Ви всі так робите?

Motrenko Oxana
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 68
З нами з: 08 червня 2015, 08:17
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 16 разів

Повідомлення Motrenko Oxana »

Alisa17 писав:Добрий день! У нас Казначейство по платіжним дорученням по зарплаті вимагає завантажувати всі  реєстри сканкопіій юридичних та фінансових  зобов"язань ( до кожної суми платежу) та розпорядження.                                                                                                                                      Колеги, Ви всі так робите?
Ні в нас такого не вимагають. Цікаво чим вони керуються? 
https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0068840-13

Аватар користувача
Просто_человек
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 244
З нами з: 23 грудня 2014, 11:15
Регіон: Днепропетровская область
Звідки: Днепр
Дякував (ла): 12 разів
Подякували: 17 разів

Повідомлення Просто_человек »

Alisa17 писав:всі  реєстри сканкопіій юридичних та фінансових  зобов"язань ( до кожної суми платежу) та розпорядження.                                                                                                                                      Колеги, Ви всі так робите?
Нічого собі! Звичайно ні. 
По ЗП ми взагалі нічого не скануємо і не прикріплюємо. Виняток: утримання із ЗП за постановою відділу виконавчої служби, - тоді до ФЗ прикріплюю скан постанови.

MasterUKR
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 19 березня 2019, 10:26
Регіон: Закарпатская область

Повідомлення MasterUKR »

На днях виникла така проблема:
cryptoserver запускається і підключається до сервера, але після як включаю e kazna, то зв'язок с сервером відключається, тобто cryptoserver "не активний". І якщо закрию браузер, то cryptoserver знову підключається до сервера. 
Що може бути? Дякую.

OksanaKo
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 січня 2019, 16:50
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення OksanaKo »

MasterUKR писав:На днях виникла така проблема:
cryptoserver запускається і підключається до сервера, але після як включаю e kazna, то зв'язок с сервером відключається, тобто cryptoserver "не активний". І якщо закрию браузер, то cryptoserver знову підключається до сервера. 
Що може бути? Дякую.

OksanaKo
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 18 січня 2019, 16:50
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 2 рази

Повідомлення OksanaKo »

Казначейська служба рекомендує зачекати, можливо преблеми із сервером в казні

MasterUKR
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 19 березня 2019, 10:26
Регіон: Закарпатская область

Повідомлення MasterUKR »

Та ні, в інших установах у всіх працює як  вчора так і сьогодні

DarthNihilus
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 72
З нами з: 11 січня 2012, 16:48
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення DarthNihilus »

куди заходити щоб друканути платіжки по з\п, проведені казною? заходив під трьома підписами, жмакав "Перечитати", показувати показує, а можливості тиснути щоб на друк - немає.......

Відповісти

Повернутись до “Різне”