Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Пишіть сюди, якщо не знаєте, де створити тему
MarinkaODATRA
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 квітня 2019, 15:08
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення MarinkaODATRA »

Документы набираем в Афине,перед тем как затянуть в Клиент-Казначейство открыла проверила все поля заполнены, а в Клиент-Казначейство ошибки.

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8910
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1214 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

MarinkaODATRA писав:Документы набираем в Афине,перед тем как затянуть в Клиент-Казначейство открыла проверила все поля заполнены, а в Клиент-Казначейство ошибки.
А МФО проверили и расчетный счет? Они верные????????????
К тому же формат данных может не соответствовать, данные то вы можете видеть а вот формат данных не тот!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8910
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1214 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

MarinkaODATRA писав:Документы набираем в Афине,перед тем как затянуть в Клиент-Казначейство открыла проверила все поля заполнены, а в Клиент-Казначейство ошибки.
Можно с уверенностью в 100% сказать что проблема в настройках вашей программы, которая вобще то под санкциями и возможно ее не обновили!

MarinkaODATRA
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 квітня 2019, 15:08
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення MarinkaODATRA »

Спасибо большое за консультацию.

stclamp
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 12 квітня 2019, 13:44
Регіон: Донецкая область

Повідомлення stclamp »

Добрый день. Не могу найти где распечатать уведомлении о зарегистрированных юридических обязательствах. Подскажите

piento
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 02 липня 2018, 12:59
Регіон: Черкасская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення piento »

Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто сталкивался вот с такой вот ошибкой при подключении Cisco AnyConnect:
Ctrtificate Validation Failure

ЗображенняЗображенняЗображення

Как решить?

---

Решилось переустановкой Cisco AnyConnect (была вер 4,5, поставил версию 4,6), на более выше версию. (версия windows 10 x64).
Может кому понадобиться.
Востаннє редагувалось 07 червня 2019, 15:11 користувачем piento, всього редагувалось 3 разів.

Аватар користувача
nessa-iness
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 160
З нами з: 08 січня 2015, 16:53
Регіон: Херсонская Область
Звідки: Херсон
Дякував (ла): 55 разів
Подякували: 58 разів

Повідомлення nessa-iness »

piento писав:Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто сталкивался вот с такой вот ошибкой:
Зображення

Как решить?
Сертификаты установили, которые казна дала? Они дают пароли на вход в циско и сертификаты.

piento
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 02 липня 2018, 12:59
Регіон: Черкасская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення piento »

nessa-iness писав:
piento писав:Здравствуйте, подскажите пожалуйста, может кто сталкивался вот с такой вот ошибкой:
Зображення

Как решить?
Сертификаты установили, которые казна дала? Они дают пароли на вход в циско и сертификаты.
Вопрос решился. Подключился. Спасибо.

Eleny
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 12 червня 2019, 12:05
Регіон: Одесская область
Подякували: 3 рази

Повідомлення Eleny »

Добрый день. Подскажите пожалуйста.
Установили Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, токены робочие, пароли тоже. Пытаемся зайти на http://sdo.treasury.gov.ua, а он нас отправляет на treasury.gov.ua По содержимому папки, что нам дали в казне (все что было установили) есть инструкции по установке corp2.client.kazna.exe., но самого файла нет.... Мы из-за этого не можем зайти или причина в другом? (Другие организации устанавливали также как и мы, но они спокойно заходят в систему..)
Спасибо.

bukva
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 19 червня 2019, 18:44
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення bukva »

Eleny писав:Добрый день. Подскажите пожалуйста.
Установили Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, токены робочие, пароли тоже. Пытаемся зайти на http://sdo.treasury.gov.ua, а он нас отправляет на treasury.gov.ua По содержимому папки, что нам дали в казне (все что было установили) есть инструкции по установке corp2.client.kazna.exe., но самого файла нет.... Мы из-за этого не можем зайти или причина в другом? (Другие организации устанавливали также как и мы, но они спокойно заходят в систему..)
Спасибо.
Подскажите, если решился Ваш вопрос. У нас таже проблема. Всё вроде нормально, а зайти на sdo.treasury.gov.ua с нашего новенького компа не можем. В казначействе на их компе заходим. Спасибо

marinasin
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 175
З нами з: 12 квітня 2016, 13:57
Регіон: Днепропетровская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення marinasin »

Та же история... Два компа в бухгалтерии на одном порядок а на другом в СДО зайти не можем... Хотелось бы ответ получить.. Спасибо...

Eleny
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 12 червня 2019, 12:05
Регіон: Одесская область
Подякували: 3 рази

Повідомлення Eleny »

bukva писав:
Eleny писав:Добрый день. Подскажите пожалуйста.
Установили Cisco AnyConnect Secure Mobility Client, токены робочие, пароли тоже. Пытаемся зайти на http://sdo.treasury.gov.ua, а он нас отправляет на treasury.gov.ua По содержимому папки, что нам дали в казне (все что было установили) есть инструкции по установке corp2.client.kazna.exe., но самого файла нет.... Мы из-за этого не можем зайти или причина в другом? (Другие организации устанавливали также как и мы, но они спокойно заходят в систему..)
Спасибо.
Подскажите, если решился Ваш вопрос. У нас таже проблема. Всё вроде нормально, а зайти на sdo.treasury.gov.ua с нашего новенького компа не можем. В казначействе на их компе заходим. Спасибо
marinasin писав:Та же история... Два компа в бухгалтерии на одном порядок а на другом в СДО зайти не можем... Хотелось бы ответ получить.. Спасибо...


Добрый день. 
Да, вопрос решился.
В браузере Интернет Эксплорер заходите в настройки (открываете браузер и сверху в правом углу значек Настройки) - заходите в свойства браузера - потом в подключения и в строке исключений прописываете адрес sdo.treasury.gov.ua
И обязательно должен быть установлен BarsCryptor
P.S. Делаете настройку в Єксплорере и в Chromе все будет работать

bogcpmsd
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 28 вересня 2017, 12:32
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення bogcpmsd »

добрий день, допоможіть, будь ласка, не можу працювати в СДО, вводимо всі документи, підписуємо всіма підписами, відправляємо і система видає помилку

bogcpmsd
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 28 вересня 2017, 12:32
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення bogcpmsd »

і так по фінансовим зобов'язанням і платіжним доручення вдповідно помилки, куди звертатись і що робить?

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8910
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1214 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

bogcpmsd писав:і так по фінансовим зобов'язанням і платіжним доручення вдповідно помилки, куди звертатись і що робить?
не видно что у вас пишет! Скопируйте ту ошибку сюда!!!

bogcpmsd
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 28 вересня 2017, 12:32
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення bogcpmsd »

Внутр. номер : 50413126 
Тип : Юридичні зобов`язання 
Статус : Відхилений Казначейством (Помилка імпорту документа:ORA-20000: Помилка імпорту документаORA-20000: Вже був внесений з NR=6150307,KPOL=7642,=13001,ND=2250/23,DATD=01.07.19,S=18000,SO=0 (05.07.2019 08:55:01))

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8910
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1214 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

bogcpmsd писав:Внутр. номер : 50413126 
Тип : Юридичні зобов`язання 
Статус : Відхилений Казначейством (Помилка імпорту документа:ORA-20000: Помилка імпорту документаORA-20000: Вже був внесений з NR=6150307,KPOL=7642,=13001,ND=2250/23,DATD=01.07.19,S=18000,SO=0 (05.07.2019 08:55:01))
Ну так пишет что уже был внесен такой документ!!

bogcpmsd
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 12
З нами з: 28 вересня 2017, 12:32
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення bogcpmsd »

документ вносився вперше

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8910
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 118 разів
Подякували: 1214 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

bogcpmsd писав:документ вносився вперше
Контактні дані для отримання консультацій:
Державна казначейська служба України, 01601, Україна, м. Київ, вул. Бастіонна, 6,
тел. +380 (44) 281-49-58, 285-56-26, 281-49-05

Fajna
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 18
З нами з: 28 жовтня 2017, 18:31
Регіон: Харьковская область
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Fajna »

Доброго дня! Скажіть, це тільки в мене не працює СДО? В п"ятницю до обіду не працювало, потім все ок. Зараз знову
Завантаження взагалі ніякого і пишу "соединение сброшено"

Ярослава2791
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 12 грудня 2013, 15:43
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харьков
Дякував (ла): 3 рази

Повідомлення Ярослава2791 »

Fajna писав:Доброго дня! Скажіть, це тільки в мене не працює СДО? В п"ятницю до обіду не працювало, потім все ок. Зараз знову
Завантаження взагалі ніякого і пишу "соединение сброшено"
У нас також не працює :(

podkein
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 31 липня 2018, 09:49
Регіон: Черниговская область

Повідомлення podkein »

Доброго дня. Чи є можливість через цю програму надсилати платіжні на відновлення касових?

бухгалтер Ната
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 14
З нами з: 27 січня 2016, 15:31
Регіон: Херсонская область

Повідомлення бухгалтер Ната »

Доброго дня! Скажіть, і сьогодні не працює СДО? В понеділок не працювало. Сьогодні знову не працює.

При завантажені фінансових і платіжок пише " Структура файлу не відповідає вказаному типу ", а юридичні зобовязання пішли?...

Ddd
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 42
З нами з: 14 серпня 2017, 19:08
Регіон: Запорожская область
Дякував (ла): 10 разів
Подякували: 18 разів

Повідомлення Ddd »

podkein писав:Доброго дня. Чи є можливість через цю програму надсилати платіжні на відновлення касових?
Так. Я практикую відновлення касових видатків через СДО. Заходите в СДО-відновлення касових видатків та заповнюєте запропоновану форму платіжного доручення.

YliaO
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 22 жовтня 2019, 14:32
Регіон: Кировоградская область

Повідомлення YliaO »

Добрий день))) Підкажіть будь-ласка відправляю лікарняні через СДО в казначейство доставлено а вони не можуть підписати. Може у когось був такий випадок.

Zadorozhko Alona
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 26 жовтня 2019, 14:46

Повідомлення Zadorozhko Alona »

Доброго дня. Підкажіть будь-ласка, а потрібно друкувати платіжні доручення із Сдо? І по нормативами де це прописано?

Dairy
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 листопада 2019, 19:58
Регіон: Запорожская область

Повідомлення Dairy »

Прошу помощи. Мы только подключились с СДО.  Пытаюсь импортировать юр.зобовязання, но выдает ошибку. Что можно сделать? Файл формирую в Мереже. При просмотре все поля заполнены верно. При загрузке в СДО -ошибка.

" Не заповнена дата документа. Банк з МФО не знайдено у довиднику банкив. Рахунок. Не спивпадае контрольный розряд"

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

Зобов'язання слід імпортувати лише через АРМ Введення документів!!! Юридичні зобов'язання не містять в собі МФО чи номера рахунків.

Dairy
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 05 листопада 2019, 19:58
Регіон: Запорожская область

Повідомлення Dairy »

yaoleg писав:Зобов'язання слід імпортувати лише через АРМ Введення документів!!! Юридичні зобов'язання не містять в собі МФО чи номера рахунків.
Заходить под бухгалтером? Где находится этот модуль?

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

Документи імпортуються лише під бухгалтером, а модуль має бути у всіх користувачів.

Відповісти

Повернутись до “Різне”