Клієнт Казначейства - Казначейство поділіться досвідом

Пишіть сюди, якщо не знаєте, де створити тему
Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Тому, що Java 7.79 рекомендує встановлювати ДКСУ, яка розміщена на диску із криптосервером. І тому що, після оновлення СДО не працює ВЗАГАЛІ!!!
Уважно читайте умови в договорі СДО, тоді не буде таких простих запитань.
І щодо танців... оскільки ДКСУ бюджетна організація - відповідно і фінансування електронних сервісів "бюджетне", тобто розроблення і впровадження відбувається практично на "голому" ентузіазмі. Тому під час використання даного програмному продукти Ви маєте це враховувати. Тим більше, що система постійно вдосконалюється, хоч і не так швидко як нам би всім цього хотілось.

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Добрый день! Устанавливаю СДО"Клиент казначейства-казначейство". Windows 7 32-bit. При первом же запуске приложения CryptoServer появляется сообщение "Цілісність програмного забезпечення порушена. Робота модуля буде завершена". Установленная СДО с тех же носителей на XP работает нормально. Подскажите, пожалуйста, в чем может быть дело. Спасибо.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Спробуйте в антивірусі додати папку із криптосервером в довірену зону.

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Антивирусник не установлен. Запускаю из Панель упр-защита-программы-программы и компоненты-выполнять программы, созданные для предыдущих версий Windows. Криптосервер запускается, ввожу пароль, ответ-подключенных сервисов 0, иногда всплывает сообщение, что отсутствует файл ini, хотя в соотв.директории есть файл конфигурации. Спасибо.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Як варіант перевірити або скопіювати повторно файл ініціалізації у папку з криптосервером.
Напевне нічого не скажу. Знаю лише, що на всіх версія Windows даний продукт працює нормально. Тут треба дивитись Ваші налаштування на місці.

Motrenko Oxana
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 68
З нами з: 08 червня 2015, 08:17
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 16 разів

Повідомлення Motrenko Oxana »

yaoleg писав:Тому, що  Java 7.79 рекомендує встановлювати ДКСУ, яка розміщена на диску із криптосервером. І тому що, після оновлення СДО не працює ВЗАГАЛІ!!!
Уважно читайте умови в договорі СДО, тоді не буде таких простих запитань.
І щодо танців... оскільки ДКСУ бюджетна організація - відповідно і фінансування електронних сервісів "бюджетне", тобто розроблення і впровадження відбувається практично на "голому" ентузіазмі. Тому під час використання даного програмному продукти Ви маєте це враховувати. Тим більше, що система постійно вдосконалюється, хоч і не так швидко як нам би всім цього хотілось.
я обновила, у меня Java 8 update111 (build 1.8.0_111-b14). СДО работает отлично и в мазиле и в експлоере

naduchka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 17 листопада 2015, 09:26
Регіон: Хмельницкая область
Подякували: 3 рази

Повідомлення naduchka »

Доброго дня! вже місяць працюємо з даною програмою, все нормально було.. Від учора не підключається криптосервер. Відкриваю, ввожу пароль, пише - клієнт подключається до сервісу і зразу ж клієнт відключено від сервісу і нижче - помилка підключення (сервер неактивний) Що робити, куди звертатись???

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

скайп відключений?

naduchka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 17 листопада 2015, 09:26
Регіон: Хмельницкая область
Подякували: 3 рази

Повідомлення naduchka »

да, зі скайпом я вже місяць назад попрощалась...

naduchka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 17 листопада 2015, 09:26
Регіон: Хмельницкая область
Подякували: 3 рази

Повідомлення naduchka »

цікаво, що криптосервер видає помилку підключення, а на веб-сервіс зайшла без проблем і побачила рахунки, тільки напевно це не дуже безпечно без криптосерверу....

naduchka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 47
З нами з: 17 листопада 2015, 09:26
Регіон: Хмельницкая область
Подякували: 3 рази

Повідомлення naduchka »

нічого не робила... сьогодні вже все працює!!!!

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Добрый день! С импортом платежек проблем нет. Но при попытке импортировать юридические обязательства получаю сообщение, что в списке банков отсутствует МФО, а финансовые не импортируются вообще. Подскажите, как исправить, если можно. Список счетов (дод 3) в казначейство отправили, виписки через СДО получаем. При импорте выбираю файл ДКСУ dbf. Спасибо.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

У Вас в ПТК "Клієнт-Казначейства- Казначейство" має бути АРМ "Введення документів" та пункт "Імпорт документів". І тільки через цей пункт можна реєструвати зобов'язання. Просто через "Імпорт" лише платіжні доручення з рахунку групи 3711, тобто лікарняні.

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Спасибо! Оказывается, функция Введення документів предоставляется областным казначейством дополнительно, у нас в ПТК такая фукция отсутствовала...

ifredd
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 13 березня 2012, 17:05
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення ifredd »

yaoleg писав:Тому, що  Java 7.79 рекомендує встановлювати ДКСУ, яка розміщена на диску із криптосервером. І тому що, після оновлення СДО не працює ВЗАГАЛІ!!!
Уважно читайте умови в договорі СДО, тоді не буде таких простих запитань.
І щодо танців... оскільки ДКСУ бюджетна організація - відповідно і фінансування електронних сервісів "бюджетне", тобто розроблення і впровадження відбувається практично на "голому" ентузіазмі. Тому під час використання даного програмному продукти Ви маєте це враховувати. Тим більше, що система постійно вдосконалюється, хоч і не так швидко як нам би всім цього хотілось.
Это все слова, особенно о том, что система создается и запускается в работу на голом энтузиазме. Если уж такая солидная организация, как ДКСУ предоставляет продукт для работы, то он должен быть вылизан таким образом, что-бы никаких вопросов у пользователей не было :). Вот уже какой день бьюсь с Win10, а аплет все никак нехочет загрузится ...

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Хочте вірте, хочте ні, справа Ваша. Але бюджетне фінансування - це бюджетне фінансування. Також є велика проблема кадрів, постійно змінюються працівники. І т.д. і т.п. Не потрібно порівнювати бюджетну установу із КОМЕРЦІЙНОЮ установою - це зовсім різні кошториси на розробку програмних продуктів!
А щодо встановлення на ОС Windows 10 все працює, якщо використовувати Internet Explorer x32 + Java x32 + увімкнути режим сумісності.

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Попробуйте "разрешить (разрешить и запомнить)" applet  через значок аплета, который выставляется браузером при невозможности загрузки рядом с веб-адресом http://localhost/ibank, или в настройках дополнений браузера установите "всегда запускать". Загрузка аплета зависит не от системы. Удачи!

ifredd
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 13 березня 2012, 17:05
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення ifredd »

:) Все так и делалось, но никак не получается . Аплет появляется, но загрузка не идет.
Ради интереса  установил этот "программный продукт " на Server2003 - работает, поставил на Win7-64bit- с удивлением увидел что тоже работает. А вот с 10-й никак не получается.

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Доброе утро! А какой Вы используете браузер? Попробуйте поменять, у меня на одной раб.станции при, казалось бы, прочих равных условиях работает только с Мозиллой. А Token определяется? Удачи...

ifredd
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 13 березня 2012, 17:05
Регіон: Киев
Звідки: Киев

Повідомлення ifredd »

IE, Opera,Firefox - все отказываются работать :)

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

ifredd, тоді хоча б скріншоти розмістіть, щоб ми не вгадували, що у Вас не так. Та обов'язково щоб знімок екрану криптосерверу.

Аватар користувача
valic
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 82
З нами з: 31 жовтня 2011, 15:32
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення valic »

У всіх Криптосервер працює? В мене таке:
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

vikosok
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 84
З нами з: 02 червня 2011, 21:08
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення vikosok »

Теж саме.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Сервера СДО поки що не працюють.

Евгения_Рой
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 17 серпня 2016, 09:38
Регіон: Винницкая область
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Евгения_Рой »

Доброе утро! По-прежнему получаю "ошибку при подключении с сервису"при запуске криптосервера. Это общая ситуация, или мне что-то нужно менять на месте? Спасибо. Спрашиваю в техническом отделе казначейства, отвечают, значит, не работает, ничего конкретного.

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Ніхто конкретної відповіді на Ваше питання і не знає. Коли саме запрацює СДО не відомо.

Аватар користувача
Melkaya
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2017, 11:40
Регіон: Киевская область

Повідомлення Melkaya »

Добрый день! Работает ли СДО Киевское? До сих пор пишет "Сервер не знайдено". :15:

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2476
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 425 разів

Повідомлення yaoleg »

Melkaya писав:Добрый день! Работает ли СДО Киевское? До сих пор пишет "Сервер не знайдено". :15:
Сервер вимкнено, тому й не працює!

Аватар користувача
Melkaya
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 10
З нами з: 16 січня 2017, 11:40
Регіон: Киевская область

Повідомлення Melkaya »

Спасибо, буду знать)

Аватар користувача
maksim4ik
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 30
З нами з: 01 червня 2011, 11:42
Регіон: Запорожская область
Звідки: Запорожье

Повідомлення maksim4ik »

У когось працює СДО

Відповісти

Повернутись до “Різне”