Отчётность за квартал
-
- Новачок
- Регіон: Киев
Велике дякую за звіт!!!!! Це дійсно полегшує життя
В зведених формах не можна вибрати КВК через захист сторінки. Навести зовнішній лоск (типу відцентрувати вміст ячейок) теж через цей захист не можна. І саме на зведених формах воно вимагає пароль. EVGENIY, можете написати, що там за пароль
В зведених формах не можна вибрати КВК через захист сторінки. Навести зовнішній лоск (типу відцентрувати вміст ячейок) теж через цей захист не можна. І саме на зведених формах воно вимагає пароль. EVGENIY, можете написати, що там за пароль
- nechivan
- Мешканець
- Регіон: Житомирская Область
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 17 разів
Kesa-Godzen, Просто снимите защиту, сделайте нужные Вам изменения (желательно не трогая формул), затем поставьте обратно защиту во избежание. Пароля нет.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
Kesa-Godzen, КВК вносится вобще то в листе ЗАПОЛНИТЬ и если месный бюджет то и название нужно там же вписать!! Пароль пока не дам сниму защиту на формат ячеек и будете централизовать в следующей версии сделаю!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
sana, форм 2м,д вроде 35 штук, 4.1 сегодня добавлю сделаю 30! Давайте сюда пишите кому ещё чего не хватает буду сегодня добавлять!! Жду предложений!!!
-
- Новачок
- Регіон: Киев
EVGENIY, 15й рядок "Код та назва тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів". Там у зведеній моє начальство і казна вимагає вписати цей самий код. Але не виходить його туди вписати. Довелося створювати зведені самостійно
Гаразд))) Буду чекати наступну версію!
Гаразд))) Буду чекати наступну версію!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Kesa-Godzen, там ничего ненужно писать!!!! Читаем инструкцию по заполнению, чётко и ясно В ЗВЕДЕНИХ ФОРМАХ ЦІ ПОЛЯ НЕ ЗАПОВНЮЮТЬСЯ, поверте на слово щас не хочу перечитывать и приводить вам этот абзац но он есть
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Kesa-Godzen, и если она зведена что вы хотите туда вписать в одну клетку кучу КФК??? там где название защиты специально нет для того чтоб если у кого то требуют слово ЗВЕДЕНА туда вписать или в вашем случае можете вписать вашу кучу КФК но это будет не правильно!
EVGENIY, в дод.29 замість кода та назви програмної класифікації видатків та кредитування державного бюджету ( тимчасової класифікації місцевих бюджетів) необхідно вказати код та назву відомчої класифікації видатків та кредитування державного (місцевих) бюджетів. По КВК державного бюджету потрібна формула аналогічна формулі КВК місцевих бюджетів. Дякую
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
EVGENIY, на странице ЗАПОЛНИТЬ з назви Кода відомчої класификації місцевих бюджетів потрібно зняти захист ;
в балансі код 303 -Видатки та надання кредитівза іншими надходженнями спеціального фонду;
форма № 2 необхідно розтянути код240 Дослідження і розробки, окремі заходи розвитку по реалізації державних (регіональних) програм;
форма №4-2 кфк 1 та кфк2 не підбивається підсумок по надходженню коштів всього в кол.4;
форма 18 в шапці код відомчої класифікації видатків та кредитування державного бюджету (без назви), код 100 потрібно розтянути ;
в балансі код 303 -Видатки та надання кредитівза іншими надходженнями спеціального фонду;
форма № 2 необхідно розтянути код240 Дослідження і розробки, окремі заходи розвитку по реалізації державних (регіональних) програм;
форма №4-2 кфк 1 та кфк2 не підбивається підсумок по надходженню коштів всього в кол.4;
форма 18 в шапці код відомчої класифікації видатків та кредитування державного бюджету (без назви), код 100 потрібно розтянути ;
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
1969, всё исправил, уже версию менять не стал всё равно никто не успел скачать
Казначейство вимагає зведену ф.7 за загальним та спеціальним фондом, як що це можливо, то зробіть , будь ласка.
- Павлова Анна
- Мандрівник
EVGENIY, у формах 4.3 в розрізі КФК рядок 010 кол.4 - відсутня формула; ф1 (4 стор.) у кол.6 зробіть, будь ласка, формули як раніше було; у ф.7.1 (СФ) слово "ЗВЕДЕНА" не потрібно; у Д.29 якщо ставимо кол.3. а кол. 4 пуста, то у кол. 5 зазначає "#ЗНАЧ!" - можна щось там поправити?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
сумчанка писав:Казначейство вимагає зведену ф.7 за загальним та спеціальним фондом, як що це можливо, то зробіть , будь ласка.
Не ну было было но такого, я в шоке просто, на каком оснавании они такое требуют??? Оно им никуда ненадо! Это тоже самое что просить зведену из 2 + 4,1 + 4,2 + 4,3 никакой смысловой нагрузки!!
IrinaGor, всё поправил!! Можно перезакачивать через 5 минут!!
- Павлова Анна
- Мандрівник
-
- Новачок
- Регіон: Черкасская Область
Пожалуйста, подскажите новичку, откуда же можно скачать версию квартального отчета. Только читаю в сообщениях через 5 минут готов, а где все это готовое находится? Я пока ничего нигде не вижу, не то что, какие-нибудь колонки проверить. И вообще не в той теме искала. Я же хочу до 1 числа попробовать хоть что-то сделать. Наверное ничего не успею и буду опять все вручную. Заранее большое спасибо
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Гринь, Отчёт расчитан на порядка 35 КФК, Вам лишь нужно прочитать БОЛЬШИЕ КРАСНЫЕ БУКВЫ НА СТРАНИЦЕ ЗАПОЛНИТЬ, это самый популярный вопрос походу на сайте, вы бы и на форуме ответ нашли!!!
Varensiya, Это форум он как бы создан для обсуждения, а файлы вы можете скачать в разделе сайта ФИН.ЗВИТНИСТЬ!!!!
Varensiya, Это форум он как бы создан для обсуждения, а файлы вы можете скачать в разделе сайта ФИН.ЗВИТНИСТЬ!!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
кукушонок писав:супроводжується листом, в якому зазначаються
где вы увидели два листа? А зачем подавать пустые формы?? Бумаги много?
- Павлова Анна
- Мандрівник
кукушонок, нам розпорядники будуть здавати один лист, де спочатку зазначатимуть перелік форм, що подаються у складі квартальної звітності (як і раніше), а нижче будуть зазначені додатки, які за відсутності показників не подаються у складі звітності (до цього вони, щоб не друкувати пусті додатки зазначали їх у пояснюючій записці), а чи потрібно писати у листі всі форми по яких відсутні дані, то мабуть краще зазначити всі, які визначені Порядком для розпорядників чи одержувачів.
- Павлова Анна
- Мандрівник
KOTIK, якщо пусті додатки будуть зазначені у супровідному листі, що вони не подаються у складі звітності, то друкувати їх не потрібно.
-
- Мандрівник
- Регіон: Житомирская Область
- Подякували: 2 рази
Подскажите пожалуйста в бланке заполнить графа"Код типової відомчої класифікації видатків місцевих бюджетів" не праставляю ничего так как нет месного бюджета, а в бланке мне виводит 0 как его можно убрать
- Nadiya002012
- Мандрівник
- Регіон: Донецкая Область
а подскажите, пожалуйста, почему в отчетах квартальных нету додатка 34, последний 33-й, где он???
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
dau, поставте прочерк и туда где КВК и туда где назва КВК, вроде изначально я специально прочерки вставил!
Nadiya002012, Ця довідкаскладається головними розпорядниками, яким відповідно до закону України про Державний бюджет України встановлено бюджетні призначення на централізовані заходи і програми з охорони здоров'я у розрізі адміністративно-територіальних одиниць, та подаєтьсяу складі зведеної бюджетної звітності.
Мне кажется тут таких розпорядников нет, обычно у главных розпорядников стоит програмное обеспечение а не ексель, поэтому мы обычные смертные этот додаток не подаём
Я его как бы специально не вставлял чтоб не начали его все подряд подавать!! А что вам он нужен??
Nadiya002012, Ця довідкаскладається головними розпорядниками, яким відповідно до закону України про Державний бюджет України встановлено бюджетні призначення на централізовані заходи і програми з охорони здоров'я у розрізі адміністративно-територіальних одиниць, та подаєтьсяу складі зведеної бюджетної звітності.
Мне кажется тут таких розпорядников нет, обычно у главных розпорядников стоит програмное обеспечение а не ексель, поэтому мы обычные смертные этот додаток не подаём
Я его как бы специально не вставлял чтоб не начали его все подряд подавать!! А что вам он нужен??