Отчётность за год
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 153 рази
- Подякували: 1410 разів
- Контактна інформація:
user, такое бывает, но тогда и отчёт по КВК одному главному сдаёте а по второму КВК второму главному ведомству! Но чтоб сводить всё в один смысла нет, ведь одно ведомство включит ваш отчёт в своё КВК а второе ведомство включит в своё КВК, а так я смысла не вижу!
-
Getman_Oks
- Новачок

- Регіон: Киев
Здравствуйте! Сдаю годовой отчет по местному бюджету, не могу в бланк вписать (код та назва тимчасової класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів) напримет в форме2,7,4 єто прописывают. Снять защиту листа не могу , требует пароль, а в формочке организационной где выделено желтым - нет этой графы. Помогите! Хочу поработать в Ваших формах
Добавлено (13.01.2013, 18:56)
---------------------------------------------
Разобралась, что не зведеной надо вбивать. Извините
Добавлено (13.01.2013, 18:56)
Разобралась, что не зведеной надо вбивать. Извините
- mulberry
- Місцевий

- Регіон: Cortés
- Подякували: 2 рази
EVGENIY, дуже дякую за бланки річного звіту! Також прошу дати пароль від захисту листка ф.1 Баланс. В мене дві фірми ( реорганізація) , я копіювала вже сформований річний звіт, щоб менше правити, в балансі видає помилку, бо тягне заповнені форми скопійованого звіту. Переробляти зараз наново( обнулювати скопійований звіт) гемаройно, бо по новій фірмі звіт вже зроблено. Якби я мала пароль для зняття захисту, то питання з балансом вмить би вирішилось.
-
marica
- Новачок

- Регіон: Винницкая Область
У новій річній звітності по формі 1 у рядку 132(первісна по необоротним активам) формула проставилась в 140 рядку, змінити можна тільки через зняття захисту, все інше заповнилось автоматично. Прошу дати пароль , щоб зняти захист із ф.1. Дуже дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
marica, ага ошибка, а вы что уже годовой отчёт сдавать собрались?? Я ж говорил пока тестируем
Перезакачайте ошибку исправил!
Перезакачайте ошибку исправил!
EVGENIY, Добрый день! Евгений! наконец "добралась" до годовой отчетности, заполнила отчетность по данным годового отчета за 2012 год,все отлично ,и все таки есть : Ф1 ,рядок 132, колонка 4 не взялась почему то сумма , а соответственно она не попала в рядок 330 колонки 4, и поэтому на эту сумму не получился баланс, посмотрите пожалуйста ! и все таки даже не смотря на этот казус, благодарность вам за ваш труд!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
EVGENIY, Да!!!!! хорошо сделаю! еще раз попробую все набрать, спасибо
Добавлено (13.11.2013, 17:23)
EVGENIY, все, спасибо большое, все получилось! к отчету годовому готовы!
Добавлено (13.11.2013, 17:23)
EVGENIY, все, спасибо большое, все получилось! к отчету годовому готовы!
-
fduecn_ubr
- Новачок

- Регіон: Харьковская Область
EVGENIY , большое спасибо за Ваш труд, в балансе рядок 220 на начало года не заполняется - требует пароль.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ирков, ну что нашли??
fduecn, 220 рядок теперь это сумма 221 и 222
Сегодня ещё по исправлял ошибки в годовом!
fduecn, 220 рядок теперь это сумма 221 и 222
Сегодня ещё по исправлял ошибки в годовом!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Vikkaa, на главной страничке , Отчетность в ДКСУ, річна звітність , все очень просто, уже второй год будем так сдавать, благодаря добрім и умнім людям! очень бістро и здорово!
EVGENIY вибачте, я вже найшла цю звітність скачала, а тепер потрібин пароль щоб працювати, чи я щось нерозумію?
Добавлено (12.12.2013, 15:23)
753 а який пароль?
Добавлено (12.12.2013, 15:23)
753 а який пароль?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Vikkaa, 1. Не снимайте защиту
2. Если вы не можете поставить в ячейку значит туда само поставится или ставить туда ненужно
3. Прочитайте больший красные буквы на странице ЗАПОЛНИТЬ
2. Если вы не можете поставить в ячейку значит туда само поставится или ставить туда ненужно
3. Прочитайте больший красные буквы на странице ЗАПОЛНИТЬ
EVGENIY, дуже вдячна за звітність.Та маю до вас велике прохання. У звязку яз великою кількістю КФК зашиваюсь із кошторисом (соціальний захист) тим паче що у цьому році будем працювати спочатку на тимчасових... Чи незмогли б Ви зробити на прикладі звітності так само форму кошторисів в екселі на 40 КФК ? Завчасно дякую за розуміння та Вашу працю.
[url=javascript://]nechivan[/url], я розумію що його важко створити коли я цього не вмію, та файл получиться не більший ніж звітність яку EVGENIY,дякувати йому,створив на 50(!!!) листків форма 2 та 50 листів форма 7 + зведені ф.2, ф.7+баланс та+ додатки до звітності.
-
Ирков
- Мандрівник

- Регіон: Одесская область
- Дякував (ла): 1 раз
EVGENIY,извините, не знаю, куда я смотрю....))) отчётность за месяц нашла, а годовую оф.2007 не пойму где.может быть было бы удобней разместить в разделе бланки бухгалтера? или это мне так кажется))))))
- Sun3809
- Мандрівник

- Регіон: Черкасская Область
Скачала отчетность для оф.2007 (спасибо большое). Попробовала позабивать формы. Если заполнять лист для додатка 20, то в графе сума словами появляется "#имя?". Сумму словами не пишет. Или у меня что-то с настройками?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Sun3809, упс, да я забыл что 2007 с таким разрешением макросы не поддерживает, сегодня вечером поправлю!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Sun3809, спасибо что обратили внимание и сообщили
Только что исправил файл можете перезакачивать и при разрешении макросов всё будет писать!
Только что исправил файл можете перезакачивать и при разрешении макросов всё будет писать!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
- EVGENIY
- Повелитель Галактики

- Контактна інформація:
Ikar, в файл вшит макрос именно в этот файл, сумапрописью будет работать только в нём!
- tinamar
- Мешканець

- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
EVGENIY, добрий вечір! Підкажіть будь-ласка, чи є така можливість в Екселі зняти захист зразу всіх листів, вставити формулу однакову у декілька листів? Пояснюю, що я роблю: добавляю на кожен лист посади і ФІО працівників казначейства, знаю не передбачено формою (і Ви про це раніше писали), але вписувати вручну на кожному листі займає багато часу, тому я прописую посади в листі ЗАПОЛНИТЬ, далі знімаю захист листа , добавляю формулу, знову захищаю лист. І так у всих потрібних мені листах для звіту... У місячній звітності це не так багато, а для річної багатенько, тому і запитую про однакову дію для групи листів...