Отчётность за квартал
помогите ПОЖАЛУЙСТА, не печатается в балансе АКТИВ и ПАСИВ в ЕКСЕЛЕ 2003. остальные бланки все в норме.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
Всмысле не печатается? Посылаете на печать а выходит пустой?nata9 писав:помогите ПОЖАЛУЙСТА, не печатается в балансе АКТИВ и ПАСИВ в ЕКСЕЛЕ 2003. остальные бланки все в норме.
да идет на печать, открываю свойства принтера: состояние - идет печать, размер 360КБ/960КБ и все ,через пять минут дает ошибка печати
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Тут наверно ексель не виноват! Попробуйте перегрузить и комп и принтер!nata9 писав:да идет на печать, открываю свойства принтера: состояние - идет печать, размер 360КБ/960КБ и все ,через пять минут дает ошибка печати
- berezka_ubr
- Мешканець
- Регіон: Луганская область
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 4 рази
В минулому році ми писали звіт за ІІ півріччя, а зараз в налаштуванні тільки за ІІ квартал. Як правильно7
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
За ІІ квартал!berezka_ubr писав:В минулому році ми писали звіт за ІІ півріччя, а зараз в налаштуванні тільки за ІІ квартал. Як правильно7
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Добрый день! При формировании дбф файлов для е-даты не правильно файл назывался, в конце ставил 1 а нужно 2, я поправил! Поэтому всем кто в 11.7 перед втягиванием в е-дату нужно переименовать файл и в конце вместо 1 поставить 2! больше ничем Не отличается!tasena писав:Здравствуйте! в чем разница версии отчета 11.7 и 11.8?
Спасибо большое! ;)EVGENIY писав:Добрый день! При формировании дбф файлов для е-даты не правильно файл назывался, в конце ставил 1 а нужно 2, я поправил! Поэтому всем кто в 11.7 перед втягиванием в е-дату нужно переименовать файл и в конце вместо 1 поставить 2! больше ничем Не отличается!tasena писав:Здравствуйте! в чем разница версии отчета 11.7 и 11.8?
-
- Мешканець
- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 12 разів
Щось у мене не коректно заповнюється звіт:((( надішліть, будь-ласка, пароль на баланс, буду врукопашну коригувати - не підтягує результати у баланс (залишки, надійшло і т.д.). Вже двічі заповнила звіт, другий раз у минулоквартальній версії (тоді проблем не було).
-
- Мандрівник
- Регіон: Полтавская Область
Доброго дня! Євгеній, Ви написали, що правильно Звіт за ІІ квартал. Чому? форма двійки та четвірки робиться ж наростаючим підсумком з початку року. Вони ж не окремо за ІІ квартал. Мабуть потрібно за І півріччя як було раніше
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Зміна типу ліній повинна працювати! Все повинно підтягувати! Всі забувають що в баланс йде не надійшло а нараховано. не касові а фактичні видатки!Наталекс писав:Щось у мене не коректно заповнюється звіт:((( надішліть, будь-ласка, пароль на баланс, буду врукопашну коригувати - не підтягує результати у баланс (залишки, надійшло і т.д.). Вже двічі заповнила звіт, другий раз у минулоквартальній версії (тоді проблем не було).
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Це риторичне питання! Звітність існує річна і квартальна, іншої не існує! Если хотите то можете откріть скрытые строки на странице ЗАПОЛНИТЬ и в ячейку В 17 вписать то что вам нужно при этом сломается ячейка в 18 в неё тоже впишите "1 липня", это будет на всех листах отчёта!Sveta_zhurba писав:Доброго дня! Євгеній, Ви написали, що правильно Звіт за ІІ квартал. Чому? форма двійки та четвірки робиться ж наростаючим підсумком з початку року. Вони ж не окремо за ІІ квартал. Мабуть потрібно за І півріччя як було раніше
-
- Мешканець
- Регіон: Кировоградская область
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 12 разів
Та я в курсі:))) не перший рік працюю з Вашою програмкою, але все ж щось їй помішало на цей раз. Ви не можете глянути на мій звіт своїм оком:))?EVGENIY писав:Зміна типу ліній повинна працювати! Все повинно підтягувати! Всі забувають що в баланс йде не надійшло а нараховано. не касові а фактичні видатки!Наталекс писав:Щось у мене не коректно заповнюється звіт:((( надішліть, будь-ласка, пароль на баланс, буду врукопашну коригувати - не підтягує результати у баланс (залишки, надійшло і т.д.). Вже двічі заповнила звіт, другий раз у минулоквартальній версії (тоді проблем не було).
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Висилайте гляну e.tokarev@id.factor.uaНаталекс писав:Та я в курсі:))) не перший рік працюю з Вашою програмкою, але все ж щось їй помішало на цей раз. Ви не можете глянути на мій звіт своїм оком:))?EVGENIY писав:Зміна типу ліній повинна працювати! Все повинно підтягувати! Всі забувають що в баланс йде не надійшло а нараховано. не касові а фактичні видатки!Наталекс писав:Щось у мене не коректно заповнюється звіт:((( надішліть, будь-ласка, пароль на баланс, буду врукопашну коригувати - не підтягує результати у баланс (залишки, надійшло і т.д.). Вже двічі заповнила звіт, другий раз у минулоквартальній версії (тоді проблем не було).
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ви подивіться як казначеї звіти здають до своєї області, а області до Києва і викладають на сайті ДКСУ там вона вся за ІІ квартал і наростаючим підсумком, чомусь казначеї які вимагають так в звітах писати про це забувають і не бачать свої звіти, адже їх звіти формуються в формах які їм спускають зверху!Sveta_zhurba писав:Доброго дня! Євгеній, Ви написали, що правильно Звіт за ІІ квартал. Чому? форма двійки та четвірки робиться ж наростаючим підсумком з початку року. Вони ж не окремо за ІІ квартал. Мабуть потрібно за І півріччя як було раніше
-
- Мандрівник
- Регіон: Полтавская Область
-
- Мандрівник
- Регіон: Житомирская область
Доброго дня! Що саме змінити в коді макроса (рядок в коді), що формує файли для e-data, щоб автоматично ставило 2 замість 1, не хочеться перероблювати весь звіт, а просто виправляти 1 на 2, дуже просто!!! Чи просто взяти скопіювати код з нової версії звіту до старої?
Востаннє редагувалось 05 липня 2016, 15:14 користувачем Олевська ЦЛ, всього редагувалось 1 раз.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Не потрібно нічого перероблювати, сам файл нормальний тільки назва не вірна! Тому просто змінюйте назву і все! На слідуючий квартал я сподіваюсь є-дата вже надасть нову структуру і все буде по іншому!Олевська ЦРЛ писав:Доброго дня! Що саме змінити в коді макроса (рядок в коді), що формує файли для e-data, щоб автоматично ставило 2 замість 1, не хочеться перероблювати весь звіт, а просто виправляти 1 на 2, дуже просто!!!

-
- Мандрівник
- Регіон: Житомирская область
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Код макроса тут не до чого! В ньому нічого не змінилося! Якщо вже дуже хочеться виправити самим то:
На сторінці дбф_е-дата зніміть захист в ячейку К1 вставте ось це
=ЕСЛИ(ЗАПОЛНИТЬ!$B$18="1 квітня";1;ЕСЛИ(ЗАПОЛНИТЬ!$B$18="1 липня";2;ЕСЛИ(ЗАПОЛНИТЬ!$B$18="1 жовтня";3;4)))
І буде все добре!
=ЕСЛИ(ЗАПОЛНИТЬ!$B$18="1 квітня";1;ЕСЛИ(ЗАПОЛНИТЬ!$B$18="1 липня";2;ЕСЛИ(ЗАПОЛНИТЬ!$B$18="1 жовтня";3;4)))
І буде все добре!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
-
- Мандрівник
- Регіон: Черновицкая область
- Дякував (ла): 1 раз
Я чомусь не побачив різниці у формулах між версіями 11,7 та 11,8 у чарунці К1?EVGENIY писав:Код макроса тут не до чого! В ньому нічого не змінилося! Якщо вже дуже хочеться виправити самим то:
І буде все добре!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
А да, сори! В формулах на срытых листах ошибка! На листах где формируется дбф в ячейках А1! Ссылки не на К1 шли, а я чо то К1 приплёл!dimon писав:Я чомусь не побачив різниці у формулах між версіями 11,7 та 11,8 у чарунці К1?EVGENIY писав:Код макроса тут не до чого! В ньому нічого не змінилося! Якщо вже дуже хочеться виправити самим то:
І буде все добре!
Після того як міняєш місцями форми 2.1 і 2.2 чи інші, то збивається ф.2ЗВЕД і в баланс не дотягує. Можливо хтось стикався з таким вже і який вихід крім як перебивать у новий звіт?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
В Зведеній можна тоді самому записати формулу і перетягнути її! Формулу можна брати саму просту а1лист1+а1лист2+а1лист3.... потом её перетянуть и делов то :)Slavker писав:Після того як міняєш місцями форми 2.1 і 2.2 чи інші, то збивається ф.2ЗВЕД і в баланс не дотягує. Можливо хтось стикався з таким вже і який вихід крім як перебивать у новий звіт?