Отчётность за год
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская Область
Доброго дня! Прошу вашої допомоги: річний звіт роблю перший раз, і тому незнаю як правильно заповнити ф-9 (не заповняється строчка фінансовий результат попереднього року), заборгованість із ф-7 в баланс у мене також не стає, не розумію що я роблю не так, очевидно, що не так щось заповнила, але не можу розібратись що саме. Буду дуже вдячна за допомогу
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1395 разів
- Контактна інформація:
AJGN, Финансовый результат предыдущего года нужно самим ставить а этого года уже сам посчитается! Задолженость в баланс тоже не тянется её тоже ручками заносим но при этом в балансе видим что есть контроль с семёрками!
dzhun, ГУДКСУ в газваниях вроде уже нет, правильно вот так Управління Державної казначейської служби України у Сколівському районі Львівської області! На счёт защиты, скажите что вас не устраивает и зачем снимать защиту? Защита там не просто так стоит а чтоб вы не наставили лишнего в не те ячейки, поиддее весь отчёт должны свести не снимая защиты исключение только формы 7 и то если у вас кредиторка не относится ни к просрочке ни термин оплаты не настав!
dzhun, ГУДКСУ в газваниях вроде уже нет, правильно вот так Управління Державної казначейської служби України у Сколівському районі Львівської області! На счёт защиты, скажите что вас не устраивает и зачем снимать защиту? Защита там не просто так стоит а чтоб вы не наставили лишнего в не те ячейки, поиддее весь отчёт должны свести не снимая защиты исключение только формы 7 и то если у вас кредиторка не относится ни к просрочке ни термин оплаты не настав!
-
- Мандрівник
- Регіон: Житомирская Область
Скачала річну звітність. Все нормально, але є проблеми при заповненні Код типової відомчої класифікації видатків місцевих бюджетів. В оновленому довіднику: Управління охорони здоров'я - код 14 (зміни внесені в кінці грудня 2011 року). Раніше було - код 030. Як самому змінити рядок Н 10 в файлі "ЗАПОЛНИТЬ"? З цього файла "ЗАПОЛНИТЬ" підтягуються всі титульні сторінки усіх форм річної звітності. Можливо можна внести зміни самому до довідника? Завчасно вдячна за порозуміння та допомогу. (ЗДАЮ РІЧНИЙ ЗВІТ В СЕРЕДУ 11.01.12)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
magnatal, зміни в кінці грудня ви вносили в мережу 2012 року, а зараз звітуєте за 2011, ставте 030!!!
-
- Мандрівник
Доброго дня ще раз. Як можна написати в строці "Код типової відомчої класифікації видатків місцевих бюджетів" Управління охорони здоров'я Житомирської обласної державної адміністрації. Коли ставлю у файлі "ЗАПОЛНИТЬ" код 030, то вибиває тільки назву - Орган охорони здоров'я. А в казначействі вимагають прописати конкретно - Управління охорони здоров'я Житомирської обласної державної адміністрації. Як бути? Завчасно вдячна.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
magnatal, ось з цим згоден, в наступних версіях кожен сам буде писати назву коду КВК, щас вам нужно открыть скрытый лист ДОВИДИК КВК МЕСН там найти ваше КВК и там где название впишите своё название которое от вас требуют и всё подтянется во все формы!
-
- Мандрівник
Я извиняюсь. А как найти лист ДОВИДНИК КВК МЕСН и открыть скрытый лист. Напишите, пожалуйста путиводитель. Спасибо.
Добавлено (09.01.2012, 18:10)
---------------------------------------------
Підскажіть, будь-ласка, пароль на ф.7 Звіт про заборгованість за бюджетними коштами. В мене на кінець звітного періоду (за 2011 рік) кредиторська заборгованість, але вона НЕ не прострочена і термін оплати якої не настав. Фінансові зобов'язання зареєстровані і профінансовані, але не проплачено і зг. ст. 57 Бюджетного Кодексу кошти повернуті в дохід бюджету.
Добавлено (09.01.2012, 18:10)
---------------------------------------------
Підскажіть, будь-ласка, пароль на ф.7 Звіт про заборгованість за бюджетними коштами. В мене на кінець звітного періоду (за 2011 рік) кредиторська заборгованість, але вона НЕ не прострочена і термін оплати якої не настав. Фінансові зобов'язання зареєстровані і профінансовані, але не проплачено і зг. ст. 57 Бюджетного Кодексу кошти повернуті в дохід бюджету.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Пароля нет на форме 7, как открыть скрытый лист написано большими красными буквами на странице ЗАПОЛНИТЬ!
- nechivan
- Мешканець
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 17 разів
magnatal, ДОВИДНИК КВК МЕСН находится в скрытых листах, как и многие другие листы. Попробуйте правой клавишей мыши вызвать меню на ярлыке листа и выберите пункт "Показать"(Рис.1) (по крайней мере это работает в Exсel 2010), появится меню "Вывод на экран скрытого листа (Рис.2). Или попробуйте использовать справку - задайте ей (справке) вопрос как скрыть-показать лист. Под рукой нет Exсel 2003, не помню как в нем.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- tinamar
- Мешканець
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 18 разів
- Подякували: 6 разів
Підскажіть, будь-ласка, причину виникнення кред. заборгованості для д33зф, що там писати якщо в мене як і в magnatal, на кінець звітного періоду (за 2011 рік) кредиторська заборгованість, але вона НЕ не прострочена і термін оплати якої не настав. Фінансові зобов'язання зареєстровані і профінансовані, але не проплачено і зг. ст. 57 Бюджетного Кодексу кошти повернуті в дохід бюджету? І ще запитання по цій довідці: якщо за однією накладною придбано маст.матеріали і запчастини, тоді ділити суми накладної в розрізі субрахунків, чи можна написати для однієї накладної номер субрахунку: 235,238?
- valic
- Квартирант
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Спасибо Евгений за твой труд!
У меня такая ситуация:в этом году садик отделился от с/с т.е. мы сейчас отдельное юрлицо. Естественно на начало года были остатки ОС, материалов-я их указал в формах 5 и 6 строкой "безоплатних надходжень у межах головних розпорядників бюджетних коштів"и это все попадает в актив.А в пассиве какой строкой должен их указать?
У меня такая ситуация:в этом году садик отделился от с/с т.е. мы сейчас отдельное юрлицо. Естественно на начало года были остатки ОС, материалов-я их указал в формах 5 и 6 строкой "безоплатних надходжень у межах головних розпорядників бюджетних коштів"и это все попадает в актив.А в пассиве какой строкой должен их указать?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
valic, tinamar,
Если никто не ответит то уже завтра вечером я подумаю, щас времени нет ухожу!
Если никто не ответит то уже завтра вечером я подумаю, щас времени нет ухожу!
-
- Мандрівник
- Регіон: Черниговская Область
А хто може мені підказати формулу по якій можна порахувати привязку форм з балансом. А то я звіт зробила, в балансі актив дорівнює пасиву, а в казначействі сказали що не має увязки, вже півдня шукаю і нічого не знаходжу, вже плач бере
- valic
- Квартирант
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 1 раз
Для AJGN
УВАГА НА ЗВІТНУ ДАТУ В БАЛАНСІ не виконується рівняння:Форма N 1, рядок 180, графа 4 плюс рядок 190, графа 4 плюс рядок 210, графа 4 = Форма N 7д, N 7м, рядок 010, графа 5 плюс рядок 020, графа 5 плюс додаток 25, рядок 140, графа 5
УВАГА НА ЗВІТНУ ДАТУ В БАЛАНСІ не виконується рівняння:Форма N 1, рядок 180, графа 4 плюс рядок 190, графа 4 плюс рядок 210, графа 4 = Форма N 7д, N 7м, рядок 010, графа 5 плюс рядок 020, графа 5 плюс додаток 25, рядок 140, графа 5
Зал.матеріалів на п.року - Зал.мат.на кінець + Зал.інших коштів на поч - Зал.на кінець + Зал.запасів на поч.-Зал.на кінець + Зал.каси на початок - Зал.на кінець+ Касові видатки + ДТ заборг.на початок - ДТ заб.на кінець - КТ на початок + КТ на кінець = ФАКТИЧНІ видатки.
Можете окремо по кожному фонду звіряти .
Якщо треба увязку по доходах по спецкоштах :
Нараховано доходів + ДТ заб.по доходах на початок - Дт заб.по доходах на кінець - КТ заб.по доходах на початок + КТ заб.по доходах на кінець = НАДІЙШЛО коштів
Можете окремо по кожному фонду звіряти .
Якщо треба увязку по доходах по спецкоштах :
Нараховано доходів + ДТ заб.по доходах на початок - Дт заб.по доходах на кінець - КТ заб.по доходах на початок + КТ заб.по доходах на кінець = НАДІЙШЛО коштів
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
valic,
ну в пассив они сами попадут в ФОНДЫ (это по 10 и 11 классу), а вот на счёт формы 6 вам должны были передать и 431 (432) счёт в котором были бы остатки прошлого года, и сейчас при сведении вы бы ставили списаные остатки на фактични выдатки и вот вам и пассив это результат выконання кошториса!! Ну приблизительно как то так я не очень в ораторском искусстве
valic писав:У меня такая ситуация:в этом году садик отделился от с/с т.е. мы сейчас отдельное юрлицо. Естественно на начало года были остатки ОС, материалов-я их указал в формах 5 и 6 строкой "безоплатних надходжень у межах головних розпорядників бюджетних коштів"и это все попадает в актив.А в пассиве какой строкой должен их указать?
ну в пассив они сами попадут в ФОНДЫ (это по 10 и 11 классу), а вот на счёт формы 6 вам должны были передать и 431 (432) счёт в котором были бы остатки прошлого года, и сейчас при сведении вы бы ставили списаные остатки на фактични выдатки и вот вам и пассив это результат выконання кошториса!! Ну приблизительно как то так я не очень в ораторском искусстве
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
tinamar,
НУ в доход бюджета остатки не перечисляются, а просто возвращается финансирования не увеличивая доход бюджета, фактически деньги вернулись на котлы откуда было финансирование, это так ликбез, согласно тому же БК и 228 наказу кредиторскую задолженость обязаны учесть при составлении сметы на следующий год! Куда ставить в 33 додатке узнавайте в своём УДКСЕ
во дной накладной может быть всё что угодно главное чтоб были разбиты цены и стоимость, а дальше вы уже по счетам разносите по каким вам "нравится"
tinamar писав:Фінансові зобов'язання зареєстровані і профінансовані, але не проплачено і зг. ст. 57 Бюджетного Кодексу кошти повернуті в дохід бюджету? І ще запитання по цій довідці: якщо за однією накладною придбано маст.матеріали і запчастини, тоді ділити суми накладної в розрізі субрахунків, чи можна написати для однієї накладної номер субрахунку: 235,238?
НУ в доход бюджета остатки не перечисляются, а просто возвращается финансирования не увеличивая доход бюджета, фактически деньги вернулись на котлы откуда было финансирование, это так ликбез, согласно тому же БК и 228 наказу кредиторскую задолженость обязаны учесть при составлении сметы на следующий год! Куда ставить в 33 додатке узнавайте в своём УДКСЕ
во дной накладной может быть всё что угодно главное чтоб были разбиты цены и стоимость, а дальше вы уже по счетам разносите по каким вам "нравится"
tinamar, 33 додаток заповнюється по заборгованості,яка не є бюджетною.У вас наскільки розумію - бюджетна,тому ваш додаток буде порожній
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
AJGN писав:А хто може мені підказати формулу по якій можна порахувати привязку форм з балансом. А то я звіт зробила, в балансі актив дорівнює пасиву, а в казначействі сказали що не має увязки, вже півдня шукаю і нічого не знаходжу, вже плач бере
AJGN,
А вы случаем не снимали защиту с баланса?? Поиддее если вы весь отчёт сделали не снимая нигде защиты и у вас актив равен пассиву и в балансе нет ничего красного справа, то у Вас есть и увязка!
EVGENIY, ой не завжди .Є такі спеціалісти,що так підгонять актив з пасивом...а ув"язка йти не буде Так що обов"язково всі звіти установам провіряю на увязку Вище написала
-
- Новачок
- Регіон: Львовская Область
добрый день. Скажите пожалуйста пароль на: Ф.7(СФ).ЗВЕД, мне не хватило одного листа, я его скопировал с: Ф.7(СФ).10, у меня получился Ф.7(СФ).11, но в зведеной его не считает, и добавить никак не могу, потому что заблокировано с паролем.
помогите пожалуйста
помогите пожалуйста
EVGENIY, мне нужна ваша помощь наше каше казначейство требует в додатках 18 - 19 кроме номера счета писать и название счета. как у вас и как это реализовать в отчете
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Туманский,
я такого не требую, та и блин в ту строчку всё не впишешь, и не ясно что имеется ввиду под назвой! Я больше скажу ни парус ни 1с не ставят назву рахунка, и ещё даже больше скажу казначейство должно проверять увязку формул которая написана в последнем додатке, всё остальное это ответсвенность клиентов, ещё не слышал чтоб кто то не указал назву и за это ему что то было!
Туманский писав:EVGENIY, мне нужна ваша помощь наше каше казначейство требует в додатках 18 - 19 кроме номера счета писать и название счета. как у вас и как это реализовать в отчете
я такого не требую, та и блин в ту строчку всё не впишешь, и не ясно что имеется ввиду под назвой! Я больше скажу ни парус ни 1с не ставят назву рахунка, и ещё даже больше скажу казначейство должно проверять увязку формул которая написана в последнем додатке, всё остальное это ответсвенность клиентов, ещё не слышал чтоб кто то не указал назву и за это ему что то было!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Vesp писав:EVGENIY, А можливо в майбутньому зробити по ф.7 колонка Кредитор заб на кінець Усього, щоб формули сум тягнулись не з сусідніх клітинок, а по стовпцю. Дякую.
это будет в будущих отчётах реализовано!