Поділіться, будь-ласка, бюджетними запитами та паспортами для управління праці КФК 090302-090401,070303,090201-090216,090405,170102,091205,090412)))))))))))
НЕМАЄМО НІЧОГО ОКРІМ ІНСТРУКЦІЙ.... допоможіть будь-ласка_)
Ksuny, бюджетні запити по Інструкції із заповнення бюджетних запитів для підготовки проектуобласного бюджету на плановий рік з використанням програмно-цільового методу в грн. без копійок "Одиниця виміру грошових показників - гривні зокругленням до цілої (без копійок)."
Добавлено (14.05.2013, 10:02)
---------------------------------------------
Ksuny, паспорта в тис. грн.- видно в бланку паспорта.
ДОБРИЙ ДЕНЬ, ПОДІЛІТЬСЯ БУДЬ-ЛАСКА ЗАПОВНЕНИМИ БЮДЖЕТНИМИ ЗАПИТАМИ ПО ВІДДІЛУ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ ТА ЛІКАРНІ. Я НОВИЙ ПРАЦІВНИК НЕМАЄ НІЧОГО. БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНА. ДОПОМОЖІТЬ
Добрий день, скажіть будь-ласка в бюджетному запиті показники за 2011 рік (звіт) які беруться з казначейського звіту, яка саме колонка затверджено на рік з урахуванням змін, касові видатки чи фактично використано за звітний період. А 2012 рік (затверджено) те що затверджено на рік первоначально чи затверджено з урахуванням змін???????????
Sasha16, если правильно понял вопрос, то в инструкции написано "У графі 6 (затверджено) – асигнування загального фонду на поточний рік, затверджені розписом обласного бюджету на поточний рік (з урахуванням внесених змін до рішення про обласний бюджет на момент складання."
Подскажите пожалуйста а в бюдж зап по 090412 никак не могу разобраться что писать в графе Завдання, помогите пожалуйста!!!!!!
Кстати кому интересно мету и завдання по многим КФК расшифровали что писать на сайте минфина, находите необходимый код и переписываете, по крайней мере я так делаю (тоже новый сотрудник) вот ссылка на 10116 http://www.minfin.gov.ua/control....=355989
Русич писав:Кстати кому интересно мету и завдання по многим КФК расшифровали что писать на сайте минфина, находите необходимый код и переписываете, по крайней мере я так делаю (тоже новый сотрудник)
Цитата (Русич)Кстати кому интересно мету и завдання по многим КФК расшифровали что писать на
сайте минфина, находите необходимый код и переписываете, по крайней
мере я так делаю (тоже новый сотрудник)Де саме????
http://www.minfin.gov.ua/control....55989 Вот ссылка, выбираю необходимый раздел, напр. - Про затвердження Типового перелікубюджетних програм та результативних показників їх виконання для місцевих
бюджетів у галузі «Державне управління» (наказ Мінфінувід 01.10.2010 №1147 (у новій редакції)); - прохожу по ссылке и в табличной части в строке Програма ищу необходимое КФК, под ними расписаны мета и завдання, их я и вписываю в Б.З.
Надеюсь помогла...