Продукти харчування

Олена Гривнюк
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 73
З нами з: 19 березня 2015, 15:25
Регіон: Ровенская область
Дякував (ла): 2 рази
Подякували: 1 раз

Повідомлення Олена Гривнюк »

Раніше я робила аналіз по продуктах харчування норма на один ліжко-день множила на кількість ліжко-днів , фактичне використання за місяць і виводила в процентному відношенні % забезпечення. Згідно наказу Богатирьової про норми харчування на одного хворого в день які діляться на гіпотрофіків, нормотрофіків та гіпертрофіків, дітей які діляться на 5 вікових груп як зробити такий аналіз ?

Відповісти

Повернутись до “Інші питання обліку активів (ТМЦ)”