Списання лічильників електроенергії
- Матвєєва Вікторія
- Коронована особа
- Регіон: Харків
- Дякував (ла): 12 разів
- Подякували: 144 рази
- Контактна інформація:
Доброго дня. Якщо Вас цікавить цей матеріал, будь ласка, вкажіть свою електронну пошту, я вам його надішлю
-
- Новачок
- Регіон: Винницкая область
-
- Новачок
- Регіон: Винницкая область
Я думаю, багато бюджетних установ мають таку проблему. Не забувайте і про газові та водні лічильники. Може потрібно зробити статью в газеті.
-
- Мандрівник
- Регіон: Запорожская область
- Дякував (ла): 2 рази
Добрый день, ось моя электронная адреса dzhuskristina@gmail.com . Буду дуже вдячна!Матвєєва Вікторія писав:Доброго дня. Якщо Вас цікавить цей матеріал, будь ласка, вкажіть свою електронну пошту, я вам його надішлю
- Матвєєва Вікторія
- Коронована особа
- Контактна інформація:
Дякуємо. Обов*язково приймемо до уваги Ваші побажанняnyucsha писав:Я думаю, багато бюджетних установ мають таку проблему. Не забувайте і про газові та водні лічильники. Може потрібно зробити статью в газеті.
-
- Мандрівник
- Регіон: Николаевская область
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 2 рази
Матвєєва Вікторія, dog_spider@mail.ru Виктория, если можно можете и мне скинуть такую статью))) Буду очень благодарна))
Вікторіє, якщо можна і мені скиньте, будь-ласка, дану статтю: elenaluda@ukr.net Дякую.Матвєєва Вікторія писав:Доброго дня. Якщо Вас цікавить цей матеріал, будь ласка, вкажіть свою електронну пошту, я вам його надішлю
Дійсно, питання дуже цікаве. Хочеться отримати на нього відповідь, а також отримати інформацію по списанню газових та лічильників води-sanekmrze@rambler.ru. Дякую.
-
- Новачок
- Регіон: Запорожская область
- Матвєєва Вікторія
- Коронована особа
- Контактна інформація:
Ось ця стаття, яка була в газеті "Бюджетна бухгалтерія"
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Доброго дня, і мені надішліть матеріал rubisenok@gmail.comМатвєєва Вікторія писав:Доброго дня. Якщо Вас цікавить цей матеріал, будь ласка, вкажіть свою електронну пошту, я вам його надішлю
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 150 разів
- Подякували: 1396 разів
- Контактна інформація:
energy_2012 писав:Доброго дня Вікторія! Мене теж цікавить цей матеріал, надішліть і мене будь ласка на скринькуМатвєєва Вікторія писав:Доброго дня. Якщо Вас цікавить цей матеріал, будь ласка, вкажіть свою електронну пошту, я вам його надішлю