buhadmin писав:Добрий день Євгеній!Допоможіть розібратися, звіт я не складала, тільки "нагородили" мене ввести його в е-дату. Прочитала коменти,
Дані по підсумковим кодам економічної класифікації не вводяться.,
Нижче подаю звіт в екселі ще.Тикніть пальцем в носа, в якій колонці чи рядку не має бути цих даних, наразі для форми 2д і 2м.
Дякую за відповідь!
Отчёт по форме 2 которій у вас в екселе и которій ві сдали в казначество НЕ ВЗДУМАЙТЕ ПРАВИТЬ!!! Фраза "Дані по підсумковим кодам економічної класифікації не вводяться" относится не к отчёту а к ДБФ файлу, я это предусмотрел в дбф файлах и поэтому в дбф не втягиваются Дані по підсумковим кодам економічної класифікації, поэтому чтоб создать дбф файл от вас ничего не требуется только нажать кнопочку СОЗДАТЬ всё остальное ексель сделает за вас
Герасимчук Руслана писав:Файл dbf створено. Для перевірки переглянула його зміст у форматі xls. Втягнуло усі показники форм 2м (2.1-2.15). Наш заклад головний розпорядник, тому КТКВК багато. Загрузила в Е-дату. ПРОБЛЕМИ: 1. втягує не в розрізі за КТКВК, а начеб-то зведений, проте при звірці показників з"ясувала, що вносить лише три КТКВК (причому не підряд), решту не плюсує. 2. У шапці на Е-дата пише ЗВІТ 4м, хоча форма 2м.(форма 4 інша за показниками).
На е-дата на сколько я понимаю досих пор так и не доделали импорт нормальный дбф файлов, но то что втянуло у вас только три это что то не то, выше кто то писал про 16 кфк которые благополучно импортировались правда с третьего раза! Попробуйте и вы ещё раз втянуть! У вас должна получится на е-дата ваша зведена форма 2!
kppcrl@ukr.net писав:Вклике спасибі Євгенію!Сформувало ф-2,4-1,4-2,4-3. Дай Боже Вам здоров"я , Ви так полегшили роботу нещасного бухгалтера створивши звіт в xls. а тепер ще в dbf. Низький уклін Вам!
Будь ласка
![Blush :7:](./images/smilies/big_standart/blush.gif)