dbf файли із звітності, для завантаження на e-data
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Из фейсбука е-дата
Колеги, просимо вас, починаючи з сьогодні і протягом наступних днів не завантажувати звіти з .dbf файлів на портал Є-Дата. Ми тестуватимемо роботу зі звітами: докрутимо нові форми, відлагодимо логіку завантаження зведених форм. Стежте за додатковими повідомленнями наступного тижня про відновлення можливості внесення звітів на портал
Колеги, просимо вас, починаючи з сьогодні і протягом наступних днів не завантажувати звіти з .dbf файлів на портал Є-Дата. Ми тестуватимемо роботу зі звітами: докрутимо нові форми, відлагодимо логіку завантаження зведених форм. Стежте за додатковими повідомленнями наступного тижня про відновлення можливості внесення звітів на портал
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
дело в том что отчеты уже внесены и один из них подписан, но в моем понимании подпись ЕЦП - это ФИО, подпись и печать . а под отчетом просто надпись "подписано 15.11.2015 и ФИО начальника". Это так должно быть?
Добрий день!Підкажіть,будь ласка,адрес де на фейсбуці можна відслідковувати повідомлення від е-дата
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
buhadmin писав:Добрий день!Підкажіть,будь ласка,адрес де на фейсбуці можна відслідковувати повідомлення від е-дата
Доброго дня , підкажіть , будь-ласка, а з програми "М.Е.DOC" можна якось зареєструвати звіти у Е-дата? Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Так, зробіть в медок експорт в дбф і завантажуйте на е-дата!Lud@ писав:Доброго дня , підкажіть , будь-ласка, а з програми "М.Е.DOC" можна якось зареєструвати звіти у Е-дата? Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Добрый день! Мда я надеялся, что столько КФК ни у кого не будет! Сегодня добавлю ещё! Я сюда напишу!блондинка писав:Здравствуйте. Форму 2 д мы подтянули. А 2м у нас 37 КФК. В дбф не вмещаются. Помогите, как добавить их?
А почему никто не говорит как там на е-дата нормально загружаются дбф из моего екселя? Итоговые строки интересует их е-дата научилась сама считать?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
А вы по госбюджету какую втянули? разве не зведену?? Что в вашем понимании зведена??блондинка писав:итоговые суммы не считает. А зведену форму 2 не тянет?
Хотя в дбф файле всё разбито на КФК, но портал из него делает ЗВЕДЕНУ!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
А тут по подробней, а то у меня нет доступа к е-дата, а мне интересно! Теперь он всё таки несколько форм делает?? Т.е. на каждій КФК/КПК теперь отдельно віводит отчёт? В таком случае не понимаю зачем вам зведена? Я то могу сделать и зведену но она же будет без КФК/КПК!блондинка писав:У меня втянуло отдельно по КПК.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
В файле ДБФ таких полей нет! Значит это ещё что то не доделали на е-дата!блондинка писав:Также в шапке отчета не тянет почти все поля, заплнено только територрия, установа и ЕДРПОУ
- блондинка
- Мандрівник
- Регіон: Харьковская Область
мы все отчеты переименовали 2.1, 2.2, 2.3 и т.д. втянуло таким образом: ТИП
Код: Виділити все
ДАТА
ПІДПИСАНО
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501090[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501570[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2507030[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501160[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501480[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501350[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501150[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501130[/url]
08.12.2015
[url=http://spending.gov.ua/group/guest/report?p_auth=TaQt8Jxz&p_p_id=reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet&p_p_lifecycle=1&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-1&p_p_col_count=1&_reportsportlet_WAR_EdataPortletportlet_javax.portlet.action=deleteReport#]Форма № 2д звітності бюджетних установ #2501200[/url]
08.12.2015
i'm sorry.....EVGENIY писав:Файл доделал теперь из 40 КФК в форме 2д,м делает ДБФ! Скачивайте!
мне стыдно, но я забыл где скачать Ваш файл .xls
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
Вибачте, а як це зробити?EVGENIY писав:Так, зробіть в медок експорт в дбф і завантажуйте на е-дата!Lud@ писав:Доброго дня , підкажіть , будь-ласка, а з програми "М.Е.DOC" можна якось зареєструвати звіти у Е-дата? Дякую.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вот в этом разделе сайта все мои трудыAtas писав:i'm sorry.....EVGENIY писав:Файл доделал теперь из 40 КФК в форме 2д,м делает ДБФ! Скачивайте!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
В мене не має медка і я там ніколи звіти до казни не робив! Це треба в них питати!lozrada писав:Вибачте, а як це зробити?EVGENIY писав:Так, зробіть в медок експорт в дбф і завантажуйте на е-дата!Lud@ писав:Доброго дня , підкажіть , будь-ласка, а з програми "М.Е.DOC" можна якось зареєструвати звіти у Е-дата? Дякую.
Ну ти и МАЛАДЕЦ! там же КУСОК РАБОТИ!!!!EVGENIY писав:Вот в этом разделе сайта все мои трудыAtas писав:i'm sorry.....EVGENIY писав:Файл доделал теперь из 40 КФК в форме 2д,м делает ДБФ! Скачивайте!
https://buhgalter.com.ua/blanks/rozumni-blanki-v-exsel/
Храни тебя Господь!!!!
ВІДКРИВАЄТЕ потрібний звіт, потім - в строке Меню (вверху) вибираєте Файл -> Експорт -> Експорт в dbflozrada писав:Вибачте, а як це зробити?EVGENIY писав:Так, зробіть в медок експорт в дбф і завантажуйте на е-дата!Lud@ писав:Доброго дня , підкажіть , будь-ласка, а з програми "М.Е.DOC" можна якось зареєструвати звіти у Е-дата? Дякую.
я так робив, коли вивантажував Єлиний внесок - Додаток4
ваш звіт не пробував, не скажу чи там є варіант Експорту в dbf
-
- Квартирант
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 2 рази
Нема (Atas писав:ВІДКРИВАЄТЕ потрібний звіт, потім - в строке Меню (вверху) вибираєте Файл -> Експорт -> Експорт в dbflozrada писав:Вибачте, а як це зробити?EVGENIY писав:Так, зробіть в медок експорт в дбф і завантажуйте на е-дата!Lud@ писав:Доброго дня , підкажіть , будь-ласка, а з програми "М.Е.DOC" можна якось зареєструвати звіти у Е-дата? Дякую.
я так робив, коли вивантажував Єлиний внесок - Додаток4
ваш звіт не пробував, не скажу чи там є варіант Експорту в dbf
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Я бачив що на фесбуці у е-дата запитували про імпорт із медка, значить експорт там точно є! Залишилось тільки знайти де саме :)
-
- Мешканець
- Регіон: Киевская Область
15 грудня, 11:30 – вебінар для учасників бюджетного процесу «Робота на офіційному веб-порталі використання публічних коштів Є-Дaтa»
http://pedpresa.ua/145009-vebinar-48.html
P.S. я процитував. Трансляція й коментарі, звісно, за посиланням
Учасників семінару ознайомлять з одним з інструментів реалізації ідеї відкритості використання публічних коштів – порталом Є-Дата, його можливостями, завданнями та очікуваними результатами від впровадження.
Детально розкажуть також про роботу з порталом для розпорядників і одержувачів бюджетних коштів:
– Створення службового кабінету;
– Ключі електронно-цифрового підпису;
– Управління звітами та договорами.
Буде презентовано також наступний етап проекту Є-Дата, що передбачає оприлюднення всіх витрат центральних і місцевих органів влади на вимогу статті 3 Закону України «Про відкритість використання публічних коштів».
Переглянути вебінар можна в день трансляції та пізніше на цій сторінці.
Ви можете поставити запитання учасникам вебінару в коментарях на цій сторінці.
Реєстрація для перегляду не потрібна.
P.S. я процитував. Трансляція й коментарі, звісно, за посиланням
-
- Мешканець
- Регіон: Киевская Область
Поки що імпортуються файли і розподіляються на порталі в окремі звіти відповідно до КПК/КФК, а вручну вноситься лише зведений. Але кінцева мета - і окремі, і зведений із файлів, і вручну. Також працюють над можливістю імпорту звітів з ExcelEVGENIY писав:О, значит доделали как я и говорил в самом начале, что нет смысла в зведеной :)
Спасибо за информацию!
-
- Новачок
- Регіон: Днепропетровская область
Подскажите почему я не вижу свое учреждение при поиске путем введения своего ЕДРПОУ? что я не так сделала? Договора внесены и отчеты за 3 квартал тоже, все подписано ..
- TinaM30
- Мандрівник
- Регіон: Львовская Область
Добрий вечір! Допоможіть, нарешті загрузився мені дбф файл форми 2д, але шапку не заповнює, внесла дані вручну, в мене "держ.бюжет" даних по КВК місц.бюдж.немає, тому не зберігає пише червоним "Не заповнене обов'язкове поле Код та назва типової відомчої класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів!"