1c:8 Комплексний облік для бюджетних установ України!
-
victorsv
- Мандрівник

- Регіон: Хмельницкая Область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 5 разів
Оновлення 2.1.1.1 уже на сайті оновлень доступне. Я вже поставив... я так зрозумів,що перенесення довідників реалізовано через модуль "Імпорт початкових даних". Як саме це зробити - ніде не знайшов. Може хтось підскаже,або ссилку на інструкцію
у папці де встановлений шаблон конфігурації є папка Convert, там є зовнішня обробка для бухгалтерії і для комплексного обліку, яка вигружає ваші довідники в csv файли, а потім через імпорт початкових даних їх можна завантажити.
Питання в іншому, в 2.1.1.1 неможна нікого прийняти на роботу, випадає помилка, плюс незрозуміло як рахуються аліменти - податки від нарахування не відкидаються, плюс відпустки взагалі незрозуміло як порахувать. Питань море, відповідей нуль. Хто почав перехід давайте ділитися інформацією, бо з їхньої підтримки толку мало.
v133 писав:Киньте "ссилочку" на 2.1.1.1. Дякую.
Так воно все кучою переносе, що у Вас не вийшло?ssvet_ubr писав:Більшість довідників перекинула. Не вийшло поки прийняття на роботу і залишки. Завтра буду "копати" далі.
-
victorsv
- Мандрівник

Я так розумію,що всі довідники повинні коректно бути заповненими... у версії 2.1 Імпорт початкових даних у закладці Структура обміну вказано які графи обовязкові,а які ні... відповідно обовязкові повинні бути заповнені
- ssvet_ubr
- Мешканець

- Регіон: Киев
- Дякував (ла): 4 рази
Коли у файлі тмц прибрала папки і відкоригувала установу ( ставило 1, а треба було 000000001) то все пішло. Так само у співробітниках - посада по коду не співпадала ( у файлі без нулів)
-
victorsv
- Мандрівник

У мене Довідник Фізичні особи в кількості 230 чол. завантажується уже півдня... в графі Статус стоїть "Завантажується"... це так потрібно,чи зависло?
-
v133
- Мандрівник

- Регіон: Винницкая Область
Попробуйте використайте базу для конвертації данних і перенести документи зв"язані з нарахуванням зарплати.victorsv писав:А можливо імпортувати в ver 2.1 дані для розрахунку середнього заробітку для лікарняних і відпускних?
Навряд, структура баз абсолютно різнаvictorsv писав:А можливо імпортувати в ver 2.1 дані для розрахунку середнього заробітку для лікарняних і відпускних?
-
victorsv
- Мандрівник

Після перенесення довідника Фізичні особи у версії 2.1 недоступна фізична особа для редагування... видає помилку "Обьєкт не найден" У когось щось похоже було?
Так, цю проблему я зареєстрував, виправлять при наступному оновленніvictorsv писав:Після перенесення довідника Фізичні особи у версії 2.1 недоступна фізична особа для редагування... видає помилку "Обьєкт не найден" У когось щось похоже було?
Також невірно рахує аліменти, теж виправлять при наступному оновленні. У мене також проблеми з відпустками, вручну не можу внести зп за попередні періоди, але на hotline кажуть що проблему їм не вдається повторити. Скажіть в когось ще є проблеми з відпустками?
-
марина2020
- Квартирант

Де можна придбати 1c:8 Комплексний облік для бюджетних установ України, якісь координати є?(Київ, Чернігів)
-
victorsv
- Мандрівник

На оф.сайті 1С є офіційні ділери... ціни в них по суті однакові... виберіть,який до Вас найближче і звоніть до них. Самий найкращий варіант,мати діло із розробниками конфігурації,в даному випадку це ТОВ "Компанія Санлайн", Copyright © «ДП "Єврософтпром"» В більшості випадків у підтримці бухгалтерів цікавлять реалізація бухгалтерських питань у конфігураціїї,а в конторах,що надають цю підтримку програмісти більше спеціалізуються на програмній частині...вони не бухгалтера і проводки Вам не підскажуть. А от розробники конфігураціїї по ідеї можуть... якщо мислити логічно))))
-
Radisna Tetyana
- Мандрівник

- Регіон: Хмельницкая область
- Дякував (ла): 3 рази
Доброго ранку! Багато офіційних представників 1С намагаються приймати на посаду консультанта працівників з досвідом роботи в бюджетій сфері, навіть з досвідом роботи на посаді головного бухгалтера. Так що мабуть потрібно просто розпитати хто буде Вас супроводжувати і консультувати. А місце розташування представника не дуже важливе, так як обслуговування зазвичай відбувається по телефону та по віддаленому доступу.
-
Radisna Tetyana
- Мандрівник

- Регіон: Хмельницкая область
- Дякував (ла): 3 рази
20.02.2017 На порталі 1С:ІТС опублікована нова версія 2.1.2.1 "Комплексний облік для бюджетних установ України"
-
марина2020
- Квартирант