dbf файли із звітності, для завантаження на e-data
-
- Новачок
- Регіон: Херсонская область
Невозможно соединиться с сервером, а если чудом удалось войти, пять минут работаешь на портале потом полчаса ждешь/перезагружаешь... никаких нервов не хватает. Куча времени уходит без толку....
Востаннє редагувалось 19 квітня 2016, 10:44 користувачем Z Valentyna, всього редагувалось 1 раз.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
Цитата из форума е-дати
Друзі, на порталі ще немає нових форм dbf для імпорту звітності за 2016 рік,
тому, БУДЬ ЛАСКА, не намагайтеся завантажити нові файли в стару форму - нічого не вийде!
Дякую за відповідь. А портал работает ужасно! Одна нервотрепка.
Портал Е_Дата пропускає тільки дво-х або більше значні номери договрів або актів. А коли фактичний номер однозначний? Як вносити?
-
- Новачок
- Регіон: Луганская область
- Подякували: 1 раз
Re: dbf файли із звітності, для завантаження на e-data
Atas » Сьогодні, 08:30
Портал Е_Дата пропускає тільки дво-х або більше значні номери договрів або актів. А коли фактичний номер однозначний? Як вносити?
Я вношу проставляя спереди ноль или два
Atas » Сьогодні, 08:30
Я вношу проставляя спереди ноль или два
- Людочка Б.
- Мандрівник
- Регіон: Черновицкая область
можна просто пробіл натиснути перед тією однією цифрою =)Atas писав:Портал Е_Дата пропускає тільки дво-х або більше значні номери договрів або актів. А коли фактичний номер однозначний? Як вносити?
Мдя..... я як-то зразу і не второпав, шо так можна ..... :-)Людочка Б. писав:можна просто пробіл натиснути перед тією однією цифрою =)Atas писав:Портал Е_Дата пропускає тільки дво-х або більше значні номери договрів або актів. А коли фактичний номер однозначний? Як вносити?
а чё, пропускає так??
- Людочка Б.
- Мандрівник
- Регіон: Черновицкая область
вік живи-вік учись)) я теж спочатку і "0" ставила, і "№"..а потім спав на думку пробіл..) не розумію,чому вони так зробили..Atas писав: а чё, пропускає так??
-
- Мешканець
- Регіон: Черкасская область
Підкажіть будь-ласка чи можливо місячні 7-ки перевести в dbf файли. Наше Казначейсто хоче місячну звітність в dbf файлах. Дякую
В файлі свого квартального звіту (назва приблизно така -34_ZV_3_kv_2015_v10.2.xls) на початку є лист з назвою DBF, там 4 кнопки - це не те, що вам треба?Позашкілля писав:Підкажіть будь-ласка чи можливо місячні 7-ки перевести в dbf файли. Наше Казначейсто хоче місячну звітність в dbf файлах. Дякую
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
такий же лист є і в місячній звітності (ZV_mes_2016v7.0.xls) , вже роки чотири як звітність в екселі може робити ф7 в дбф форматі для казначействаAtas писав:В файлі свого квартального звіту (назва приблизно така -34_ZV_3_kv_2015_v10.2.xls) на початку є лист з назвою DBF, там 4 кнопки - це не те, що вам треба?Позашкілля писав:Підкажіть будь-ласка чи можливо місячні 7-ки перевести в dbf файли. Наше Казначейсто хоче місячну звітність в dbf файлах. Дякую
-
- Мешканець
- Регіон: Черкасская область
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Якщо виконали все що в інструкції написано, повинен формувати по всіх кфк які є в звіті!LinaG писав:добрий день, допоможіть будь ласка)
а чому файл dbf -звітність формує тільки по одному КФК 010116?
як мені сформувати звіт за 1 кв по КФК 250404?
-
- Квартирант
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 2 рази
виконала - але формує тільки 1 звіт по першому КФК...EVGENIY писав:Якщо виконали все що в інструкції написано, повинен формувати по всіх кфк які є в звіті!LinaG писав:добрий день, допоможіть будь ласка)
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вышлите ваш отчёт на e.tokarev@id.factor.uaLinaG писав:виконала - але формує тільки 1 звіт по першому КФК...EVGENIY писав:Якщо виконали все що в інструкції написано, повинен формувати по всіх кфк які є в звіті!LinaG писав:добрий день, допоможіть будь ласка)
-
- Новачок
- Регіон: Житомирская область
Печалька((. Нічо не виходить все роблю по інструкції, дуже багато кеквів незаповнені.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Можливо підсумкові не заповнені? Так то так треба у них така вимога!Sitizen Alex писав:Печалька((. Нічо не виходить все роблю по інструкції, дуже багато кеквів незаповнені.
ЗАВАНТАЖИЛА всі договора і ЗВІТИ по новій формі і все нормально підписало!!!!! ДЯКУЮ !!!!!!
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ну не умеет он формировать по одному! Он либо не формирует совсем, либо формирует всё! :)совет22 писав:EVGENIY,, допоможіть будь ласк у мене також
чомусь файл dbf -звітність формує тільки по одному КФК
як мені сформувати звіт з усіма КФК
Шлите ваш отчёт e.tokarev@id.factor.ua разберёмся
-
- Новачок
я взагалі не бухгалтер))) дали завдання от і мучусь))EVGENIY писав:Можливо підсумкові не заповнені? Так то так треба у них така вимога!Sitizen Alex писав:Печалька((. Нічо не виходить все роблю по інструкції, дуже багато кеквів незаповнені.
понимаю и сочувствую!!!
я - програмист, (по крайней мере я сам себя так називаю :-) ), а приходиться с єтой дурнёй ковиряться.....
я - програмист, (по крайней мере я сам себя так називаю :-) ), а приходиться с єтой дурнёй ковиряться.....
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
Программисту проще. Он для этой "дурни" програмку забабахает и всё ОК, а вот простым бухгалтерам, им хуже.Atas писав:понимаю и сочувствую!!!
а РБюджет 12.2.6 - это кто? или что? или чего? :-)
-
- Новачок
от і в мене така ж ситуація)))Atas писав:понимаю и сочувствую!!!