dbf файли із звітності, для завантаження на e-data
- VOV
- Коронована особа
- Регіон: Полтавская область
- Дякував (ла): 26 разів
- Подякували: 211 разів
А я оце думаю як би ото навчитися затягувати одну зведену. Якщо на сайті можна нею обмежитися то виходить що ті хто затягують з файлів по багатьох КФК повинні занести шапку всім звітам (а це таки багатенько ручної роботи), а так би можна одну зведену занести, шапку відкорегувати і все.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Регіон: Харьковская область
- Дякував (ла): 148 разів
- Подякували: 1392 рази
- Контактна інформація:
VOV писав:А я оце думаю як би ото навчитися затягувати одну зведену. Якщо на сайті можна нею обмежитися то виходить що ті хто затягують з файлів по багатьох КФК повинні занести шапку всім звітам (а це таки багатенько ручної роботи), а так би можна одну зведену занести, шапку відкорегувати і все.
-
- Новачок
- Регіон: Донецкая область
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 14 разів
Завантаження звітів з файлів .csv та .dbf формату відключено. Просимо користуватися ручним введенням Отаке повідомлення я отсимала сьогодні на e-data! Це що, все вносити руками???
- VOV
- Коронована особа
Звичайно ж що ні, чекати поки підключать.Евгенія писав:Завантаження звітів з файлів .csv та .dbf формату відключено. Просимо користуватися ручним введенням Отаке повідомлення я отсимала сьогодні на e-data! Це що, все вносити руками???
подскажите,пожалуйста,на е-дату подтянулись только 5 КФК ,а у меня 12...
что нужно сделать?
что нужно сделать?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Ольга Р писав:подскажите,пожалуйста,на е-дату подтянулись только 5 КФК ,а у меня 12...
что нужно сделать?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Хто не хоче відкривати? Або що не хоче відкривати??Oksana1978 писав:Все чудово завантажилось, навіть уже рядки узагальнюючі потягнуло.
Але одну форму 4-1 ніяк не хоче відкривати. На яку адресу Вам надіслати? В чому проблемка?
мені форма 4-2 зберігає як SK220164, а потрібно DK220164.
все - розібралась, у звіті помилка - форму 4-2 формує як 4-3 і навпаки.
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
а да, я теж побачив, кнопки переплутаніmamochka писав:все - розібралась, у звіті помилка - форму 4-2 формує як 4-3 і навпаки.
EVGENIY , і все на світі можна пережити.... (Ліна Костенко) ..... ми і так Вам безмежно вдячні.
добрый день!помогите внести на е дату звіти. Формирую файл для сводной 2 м ,а на сайт выгружаются звити раздельно по КФК всего лишь 6 шт,а у нас 15шт
- VOV
- Коронована особа
Буває що при вигрузці великої кількості функцій завантажуються не всі. В такому випадку спробуйте завантажувати частинами.Ольга Р писав:добрый день!помогите внести на е дату звіти. Формирую файл для сводной 2 м ,а на сайт выгружаются звити раздельно по КФК всего лишь 6 шт,а у нас 15шт
Доброго дня EVGENIY, чи є dbf файли для форм 1 дс та 2 дс?
Казначейство вимагаєVOV писав:А навіщо вони?neyuser писав:Доброго дня EVGENIY, чи є dbf файли для форм 1 дс та 2 дс?
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Вони не сказали навіщо вони їм?? Може вони хочуть дати структуру дбф файлу який їм потрібен??neyuser писав:Казначейство вимагаєVOV писав:А навіщо вони?neyuser писав:Доброго дня EVGENIY, чи є dbf файли для форм 1 дс та 2 дс?
Стуктуру далиEVGENIY писав:Вони не сказали навіщо вони їм?? Може вони хочуть дати структуру дбф файлу який їм потрібен??neyuser писав:Казначейство вимагаєVOV писав:А навіщо вони?neyuser писав:Доброго дня EVGENIY, чи є dbf файли для форм 1 дс та 2 дс?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
- VOV
- Коронована особа
Цікаво, що ж казначейство реально планує робити з цими файлами. Бо інші не вимагають.neyuser писав:Стуктуру далиEVGENIY писав:Вони не сказали навіщо вони їм?? Може вони хочуть дати структуру дбф файлу який їм потрібен??neyuser писав:Казначейство вимагаєVOV писав:А навіщо вони?neyuser писав:Доброго дня EVGENIY, чи є dbf файли для форм 1 дс та 2 дс?
А вони і раніше вимагали? Ви їм всі форми звітності подаєте крім паперових також у вигляді dbf?
Завчасно вдячна. А підкажіть будь-ласка скільки на це потрібно часу?EVGENIY писав:neyuser, дякую! Ну якщо реально вони їм потрібні, я зроблю!
-
- Місцевий
- Регіон: Одесская Область
- Дякував (ла): 89 разів
- Подякували: 9 разів
EVGENIY, что-то у меня не получается сделать дбф файл для закачки отчета за 1 кв, все осталось по старому или надо както по другому делать, я делала по старой методе, но когда открываю файл dbf edata kop то там в листе dbf пусто, помогите
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
Что за файл??? В отчёте (ZV_kv2017v1.0.xls) есть лист dbf-e-data там нужно просто нажать кнопки!buhg писав:когда открываю файл dbf edata kop то там в листе dbf пусто, помогите
- EVGENIY
- Повелитель Галактики
- Контактна інформація:
???????????????????????????????????buhg писав:какие "содать дбф" все а потом переиминовать и сохранить в 2003хл а потом открыть dbf edata kop