1c:8 Комплексний облік для бюджетних установ України!

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
Закрито
Аватар користувача
viktoriy_ubr
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 98
З нами з: 14 лютого 2012, 23:19
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 8 разів

Повідомлення viktoriy_ubr »

ozi,  чи маєте відповідь на своє запитання

1С Бухгалтерия для бюджетных учреждений Украины, 8.2, интересуют проводки по банку с КЕКВ 0000 (відновлення) никак не могу правильно их отразить, то задваиваются, то не правильно отражаются в очётах. Подскажите кто знает.

Лисичка
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 33
З нами з: 12 травня 2014, 10:07
Регіон: Полтавская Область
Звідки: Гадяч

Повідомлення Лисичка »

Доброго дня. Підкажіть  як підв'язати мережу М в  ІС 8.2.

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Работа с казначейством => Версия ПО Мережа => В справочнике укажите путь к файлу .epf, который идет вместе с поставкой. Все. 
Однозначно портібно вибирати останню версію ПО.

Наталекс
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 143
З нами з: 16 грудня 2011, 23:25
Регіон: Кировоградская область
Звідки: Кіровоградська область
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 11 разів

Повідомлення Наталекс »

mikle, як знайду в себе обов"язково поділюсь, але "бєглим осмотром" поки не знайшла, на жаль...

Аватар користувача
Валентина7585
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 02 червня 2013, 14:42
Регіон: Кировоградская Область
Звідки: Малая Виска
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Валентина7585 »

Добрый день! Уже полгода работаю в 1С 8.2 Комплексный учет для бюд.учр. Базовая версия. Было все замечательно пока не пришлось передать безоплатно на баланс другому бюджетному учреждению НА. Как списать их корректно с баланса ? Кто-нибудь сталкивался с подобным?Во вкладке "списание" не проходит.

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

v133, чи реально нормально працювати з базовою версією (заклад середньої освіти)? Я починаю сумніватись в тому. Здається там багато недопрацювань. А змінити - нічого не можна, бо базова конфігурація. Чи я помиляюсь? і все залежить від налаштування?

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

1. Якщо у Вас більше 1-го ПЕОМ, то Вам потрібна не базова версія, а 1С комплексна. Звертайтесь на v133@mail15.com - вишлю адресу для скачування останньої версії. Але це деталі. Якраз для учбових закладів, для ведення бухобліку ніяких доопрацювань практично непотрібно. Якщо Ви звичайноне не маєте бажання вести облік проплат учнями, заборгованості, ... Тут потрібен програміст. Можу допомогти. Удачі.

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

І ще для тих, хто починає працювати з 1с. Конфігураціїї 1С являються відкритими і дозволяють робити будь-які доопрацювання для підприємств різних видів діяльності. В тому й "прелесть" 1С! На відміну від "парусів" і т.д. Там це завжди проблематично.

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Платформа и последняя база Бюджет комплексная плюс демо база: http://www.fayloobmennik.net/5514829
Удачи в освоении!

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Платформа и последняя база Бюджет комплексная плюс демо база: http://www.fayloobmennik.net/5514829
Удачи в освоении! (v133@mail15.com)

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Для ssvet_ubr : Мій Skype; Vasilij1303.

Аватар користувача
bysinka
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 37
З нами з: 23 червня 2015, 13:23
Регіон: Днепропетровская область

Повідомлення bysinka »

Доброго дня. Можна і мені демо версію 1с:8,2 комлексний облік для бюджетних установ та вартість  на 6 комп*ютерів, на адресу: gospital@ua.fm

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

http://www.fayloobmennik.net/5615722        Тут платформа 8.3.6.2332(вилікувана), база 1.0.52.1 та демоверсія . Є питання, доопрацювання - звертайтесь (Skype: Vasilij1303).

larishla
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 10 лютого 2015, 10:03

Повідомлення larishla »

s мені дайте будь ласка,
Мар’ївська с/р , larishla@mail.ru.

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

З"явилась нова версія бази 1.0.53.1 кому потрібна - звертайтесь.

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

З'явилась версія 1.0.54.1 для комплексний бюджет. Якщо потрібно - дам адресу?

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

v133, Запитання до вас. Я в основному вже розібралася з програмою, в цілому задоволена і вже три місяці працюю в ній.  

  Питання такого характеру - чи варто оновляти платформу 8.2 на 8.3, а зараз вже є 8.4? Так як 8.2 не підтримується більше і чи є в цьому необхідність? Чим відрізняються ці платформи? Якщо раніше було 8.1 потім 8.2, то я так розумію з часом доведеться переходити на більш удосконалені?
Востаннє редагувалось 26 січня 2016, 16:38 користувачем ssvet_ubr, всього редагувалось 2 разів.

victorsv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 46
З нами з: 02 квітня 2012, 09:40
Регіон: Хмельницкая Область
Звідки: Полонное
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення victorsv »

Після оновлення до 1.0.54.1 неправильно рахує середній заробіток для лікарняних,а саме невірно вказує календарні дні... при чому відпускні рахує правильно... це у всіх так,чи тільки у мене?

Аватар користувача
Валентина7585
Новачок
Новачок
Повідомлень: 7
З нами з: 02 червня 2013, 14:42
Регіон: Кировоградская Область
Звідки: Малая Виска
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 1 раз

Повідомлення Валентина7585 »

У мене те ж саме. Чомусь рахує 334 дні...

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

ssvet_ubr писав:v133, 
  Питання такого характеру - чи варто оновляти платформу 8.2 на 8.3, а зараз вже є 8.4? Так як 8.2 не підтримується більше і чи є в цьому необхідність? 
Так, переходити на 8.3 необхідно, тому що останні бази не будуть підтримуватись. По цій адресі знайдете "вилікувану" платформу 8.3.7.1845.
http://www.fayloobmennik.net/5704790
Удачі.

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

http://www.fayloobmennik.net/5704790 - адреса 8.3.7.1845

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

Оновила платформу, дякую!
Запитання, хто знає,чи можна роздрукувати в 1С зведений кошторис (по заг і спец фонду разом), бо в мене виходить лише окремо роздрукувати. Буду вдячна за допомогу

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Не зовсім зрозуміло, для чого це. Це ж різні фонди. Але якщо потрібно можу об"єднати. Для постаноки звертайтесь особисто. v133@mail15.com.

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

Мене цікавить чи є така можливість в 1С в цілому. Кошториси ми набираємо в Екселі і обидва фонди на одному бланку, мережа теж друкує разом і в казначейство одним файлом несемо, тому і виникло запитання. Якщо 1с базова це зробити не може, то без проблем робимо в Екселі

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Рішення не найкраще. Самий простий варіант доопрацювати в базі можливість вигрузки кошторисів в файл для казначейства, а при необхідності і в файл .xlsx для Excel.

victorsv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 46
З нами з: 02 квітня 2012, 09:40
Регіон: Хмельницкая Область
Звідки: Полонное
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 разів

Повідомлення victorsv »

Підскажіть який алгоритм відновлення касових видатків в цій конфігурації(оренда приміщення) Бухгалтер робить платіжку на себе... в 1с це номер не проходить...

v133
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 29 березня 2013, 06:00
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Винница

Повідомлення v133 »

Що означає бухгалтер робить платіжку на себе? Вона бере гроші підзвіт для оплати аренди? ?

Sneman
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 184
З нами з: 27 січня 2012, 22:31
Регіон: Киевская область
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 61 раз

Повідомлення Sneman »

v133 писав:Не зовсім зрозуміло, для чого це. Це ж різні фонди. Але якщо потрібно можу об"єднати. Для постаноки звертайтесь особисто. v133@mail15.com.
Нормативкой предусмотрено, что печатная форма сметы включает в себя данные по загальному, специальному и всего. Нет отдельно сметы по загальному фонду и отдельно по специальному если это одно КПК (КФК).
v133 писав:Що означає бухгалтер робить платіжку на себе? Вона бере гроші підзвіт для оплати аренди? ?
Нет, не в подтчет. Бухгалтер делает платежу с Дт своего регистрационного счета на Кт того же самого регистрационного счета , (при восстановлении кассовых расходов операция проводится в пределах того же счета, но снимается с КЕКВ 0000 и попадает на конкретный код КЕКВ).

Царенко Николай
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 17
З нами з: 10 червня 2015, 12:24
Звідки: Украина, Кривой Рог

Повідомлення Царенко Николай »

Здравствуйте, я платежку на відновлення касових передаю в казначейство в бумажном варианте, так, как казна вводит их вручную, соотвтетственно и не провожу её, в 1С аренду делаю приходным и расходным ордером по 0000 КЕКВ, плюс реализация отображаю в 14 ордере, за електроенергию делаю входящим платежом на свой счёт сразу на КЕКВ (как финансирование) чтобы не замарачиваться, так, как в СДО АРМ Казначейство клиент-казначейство, восстановление даже в выписках не отображается. Ревизоры замечаний не делали.

Аватар користувача
ssvet_ubr
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 209
З нами з: 07 липня 2011, 17:37
Регіон: Киев
Звідки: Киев
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 4 рази

Повідомлення ssvet_ubr »

Підкажіть, як формується платіжне доручення на перерахування з 328 рахунку (лікарняні)? В мене вимагає договір, зобов"язання і фінансове також.

Закрито

Повернутись до “Архів тем”