AlexStyx, вже не раз пробувала по Вашій картинці зробити теж саме, переходжу у 2015 рік, у довіднику установи у мене і так стояла точка де КТКВК, але редагую ще раз, вибираю знову КТКВК, але довідника співвідношень КТКВКМБ (далі назву не видно)як у Вас на фото в мене немає... є (Довідники-Бюджетна класифікація-Довідник програмної/видатків МБ) який називається Довідник типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевих бюджетів. не можу зрозуміти, що я роблю не так?
AlexStyx, ні не натискала, не зрозуміла, що то кнопка, тепер вийшло, можна додати КФК, спасибі
Добавлено (29.12.2014, 11:13)
---------------------------------------------
AlexStyx, попробувала як набирається бюджетний запит, знову не вибирається КФК, хоча довідник заповнила, пише при перевірці: Форма 2015-1 (загальний)
Помилок не виявлено
Форма 2015-2 3.2(індивідуальний)
ПОМИЛКА : Рядок 1 : не обраний код програмної класифікації
І не доступна кнопка друкувати, чи якщо помилка, то на друк не виводиться?
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка, чому при створені нового індивідуального бюджетного запиту, він заміняє попередній вже створений, тільки під іншим КПК
А точно індивідуальний ? Якщо можливо скрін, по ПЦМ додали недавно, ще сам не дуже розбирався, ось скрін спробував створити два індивідуальних запити по різних КПК
AlexStyx, я набрала тимчасовий кошторис у програмі, а в електронному фоматі він де зберігається?-потрібний файл для казначейства, чи знову набирати повторно у Фіндокументах - вже не хотіла до неї повертатися у новому році...
Індивідуальний це точно. В мене теж, то один раз добавляє новий бюджетний запит, другий раз заміняє попередній. Потім знову може добавити новий. Якось не стабільно працює.
tinamar писав:AlexStyx, я набрала тимчасовий кошторис у програмі, а в електронному фоматі він де зберігається?-потрібний файл для казначейства, чи знову набирати повторно у Фіндокументах - вже не хотіла до неї повертатися у новому році...
Інструменти - Відправлення DBF файлу до Казначейства - Кошторис/план асигнувань - формує ZVDB_15.DBF та ZVDB_15_xxxxx.DBF
Boss писав:Індивідуальний це точно. В мене теж, то один раз добавляє новий бюджетний запит, другий раз заміняє попередній. Потім знову може добавити новий. Якось не стабільно працює.
Новиймодуль ПЦМ можливі деякі bug, можливо ви обираєте підпрограми а запит в межах
програми ? і тому перетирає ? Якщо приклад покажете, як виникає помилка будемо
вдячні і оперативно виправимо
Я не знаю як правильно показать, но можу розказати. Спочатку я створював було все добре, потім почало заміняти от наприклад було
тобто 4 пункт зверху "Методичне забезпечння.....", потіб нажимаю "Новий" створюю новий запит, наприклад на "Централізоване ведення......." і стає таке
тобто замість "Методичне забезпечння....." стає "Централізоване ведення......." і так уже третій день не можу створити бюджетні запити. Поможіть будь-ласка.
Я не розумію. Мені потрібно Бюджетний запит і Паспорт по ПЦМ, кошторис по КФК, Юр.та фін. зобов"язання взагалі на ПЦМ не набираються. Підскажіть будь-ласка як мені можна працювати з цією програмою, бо вона вже моні подобається. Все в ній компактно.
- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства
фінансів України від 31.12.2014 № 1290(Нові дотації та субвенції)
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності,і форми
2-м,4.1-м,4.2-м,4.3-м,7м відповідно до наказу Міністерства фінансів
України №1207 від 17.12.2014 р.
здравствуйте. программа очень удобная (работала в ней 11-12.2014). подскажите, пожалуйста как можно внести счет 3711 (на выплату больничных фсс) ведь там нет ни кфк, ни фонда бюджета и кекв не указываем.
1nata писав:здравствуйте. программа очень удобная (работала в ней 11-12.2014). подскажите, пожалуйста как можно внести счет 3711 (на выплату больничных фсс) ведь там нет ни кфк, ни фонда бюджета и кекв не указыв
Я здається зрозумів ошибку. Я до цього працював в мережевій програмі, а коли переніс на флешку все зберігає добре. А тепер як працювати по мережі, щоб одна людина набирали платіжки по зарплаті а інша по всіх інших видатках. Чи можливотак працювати?
Напевно, я сам не перевіряв, може сервер від ІПК "Місцевий бюджет" не сумісний з АРМ, я спробую, якщо так щось придумаємо, поки день два працюйте в локальному режимі
щось у Вас з
базою негаразд, такі помилки , зробіть резервну копію, і киньте на info@ipkmb.org.ua подивимось що не так, це не нормальна робота програми