АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
Закрито
Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

Шкода , дякую!

Ivanka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 16:15
Регіон: Тернопольская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ivanka »

Доброго дня! Підкажіть! Коли платіжки і зобовязання експортую з АРМ на диск(до речі було б добре якщо можна було вибирати куда(папки)) і даю дівчатам в Казні, в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?

Angel68733
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2014, 08:52
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Angel68733 »

Здравствуйте! подскажите пожалуйста: почему в бланках зведення показникыв спецыального фонду  кошторису в строке КОД та Назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету выбивает стрку КОД ЗДРПОУ та найменування бюджетної установи орнанізації, а должно быть  КОД та назва відомчої класифікації видвтків та кредитування бюджету? Не только в зведених планах но и в кошторисах , планах и розпису .
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Angel68733 писав:Здравствуйте! подскажите пожалуйста: почему в бланках зведення показникыв спецыального фонду кошторису в строке КОД та Назва відомчої класифікації видатків та кредитування бюджету выбивает стрку КОД ЗДРПОУ та найменування бюджетної установи орнанізації, а должно быть КОД та назва відомчої класифікації видвтків та кредитування бюджету? Не только в зведених планах но и в кошторисах , планах и розпису .

Якщо можливо експортуйте будьяку форму у Ворд і прикріпіть на форум, бо так не можу зрозуміти,код ЄДРПОУ фізично в код КВК попасти неможе

Angel68733
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2014, 08:52
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Angel68733 »

Прикрепила выделила  красным цветом
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

так а Ви писали що і код ЄДРПОУ виводить, для того щоб виводилась типова назва КВК, треба поставити "галочу" Виводити типову назву КВК перед формуванням кошторису,плану

Angel68733
Новачок
Новачок
Повідомлень: 3
З нами з: 05 лютого 2014, 08:52
Регіон: Одесская Область
Звідки: Одесса

Повідомлення Angel68733 »

Все спасибо я разобралась где моя ошибка

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx, при зберіганні платіжного доручення пише, що документ з таким номером вже існує. При завантаженні платіжних доручень за весь рік під таким номером ще не має платіжки. Де могла ще зберегтися ця платіжка?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Може кудись з невірною датою зберіглась а тепер її не видно, а для програми видно, там де період у Платіжних документах поставте Довільний, та поставте період з 2010  по 2016, спробуйте знайти

khrystuk1032
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 23 січня 2015, 22:20
Регіон: Ивано-Франковская Область
Звідки: Галич

Повідомлення khrystuk1032 »

Доброго дня! Імпортував дані з Мережі-М. Імпорт відбувся успішно. Заходжу в список платіжних доручень, а вони розміщені не в порядку зростання нумерації ПД або дати їх створення. Трохи незручно в роботі. Чи можна відсортувати список ПД по номеру або даті?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Сортування стандартне як у всіх програм с таблицями, натискаете на колоні по якій сортувати лівою кнопкою миші, там і сортування, правою фільтр.

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx, користуюся програмою з вересня 14, у казначействі зауважень до заповнення  фінансових і юридичних реєстрів не було, а сьогодні додивилися, що у полі де стоїть КВК 01 напроти де пишеться назва, пише не Апарат місцевої ради, а назву сільської ради. Можливо я у довіднику установи щось невірно заповнила? але ще: коли працювала у Фіндокументах до середини серпня 14 у реєстрах  де 01 було Апарат місцевої ради, а після  оновлення від 18.08.2014 теж стало писати теж назву установи, бо я коли переходила на Вашу програму звіряла всі поля паперових документів, щоб впевнитися у правильності даних при імпорті з Мережі. Як тепер і де виправити, щоб писало Апарат місцевої ради, бо повернули реєстри на заміну до завтра?

І тільки що: зателефонували із казначейства, у розпорядженні про виділення коштів, в рядку Усього потрібно писати тільки суму прописом, цифрами не повинно бути-не передбачено, сказали видалити..

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

tinamar писав:AlexStyx, користуюся програмою з вересня 14, у казначействі зауважень до заповнення фінансових і юридичних реєстрів не було, а сьогодні додивилися, що у полі де стоїть КВК 01 напроти де пишеться назва, пише не Апарат місцевої ради, а назву сільської ради. Можливо я у довіднику установи щось невірно заповнила? але ще: коли працювала у Фіндокументах до середини серпня 14 у реєстрах де 01 було Апарат місцевої ради, а після оновлення від 18.08.2014 теж стало писати теж назву установи, бо я коли переходила на Вашу програму звіряла всі поля паперових документів, щоб впевнитися у правильності даних при імпорті з Мережі. Як тепер і де виправити, щоб писало Апарат місцевої ради, бо повернули реєстри на заміну до завтра?

Довідник казначейство - пооставити галочку Виводити типову назву КВК

А щодо суми розпорядженя завжди було і прописом і цифрами для зручності вже 6 років, тут ми точного нічого не поміняєио, можете кинути у WORD та видалити цифри

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx писав:Довідник казначейство - пооставити галочку Виводити типову назву КВК
 AlexStyx,  дякую, що відповіли, галочка стоїть, де може ще подивитися?
AlexStyx писав:А щодо суми розпорядженя завжди було і прописом і цифрами для зручності вже 6 років,
Завжди було це на підставі якогось нормативного документа?, бо не зрозумію чому Вам за 6 років ніяке казначейство зауважень не робило, а нашому не такий бланк
AlexStyx писав:для зручності
зручніше було як і в реєстрах юридичних і фінансових підбивалася сума, але потім змінили бланки....якщо тільки для зручності, без нормативки в розпорядженні сума стоїть і цифрами, то тоді буду переробляти у ворді, в нас таке не пропустять...

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

У формі розпорядження, не передбачено цифровий підсумок у таблиці, Всього,

Тому так зробили ще давно у бланку, Прописом і цифрами, щоб казначеям та і бухгалтерам легше по загальній сумі орієнтуватися, а не кожен раз прописну суму перечитувати

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx писав:щоб казначеям та і бухгалтерам легше по загальній сумі орієнтуватися
а, зрозуміло, нашим легше не нанада, треба як правильно
tinamar писав:Цитата AlexStyx ()Довідник казначейство - пооставити галочку Виводити типову назву КВК
 AlexStyx,  дякую, що відповіли, галочка стоїть, де може ще подивитися?
AlexStyx, а тут?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Ой вибачте, це я без програми під руками, траба навпаки зняти галочку, Довідник казначейство - Виводити назву розпорядника замість назви КВК

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx, дякую, тепер вийшло, але пише не повністю, чи то не суттєво: Апарат місцевої ради (Управління справами Верховної        і все, у нас можуть і за це повернути

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Цитата tinamar2
Ну а мережа пише 01 - Рада (Управління справами  ще як по старій класифікації

звісно можна всю шапку помістити тоді для полів не залишиться місця на першій сторінці,

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx писав:Ну а мережа пише 01 - Рада (Управління справами  ще як по старій класифікації
в мене в мережі до середини серпня 14  писало Рада без дужок, а потім стала назва сільської ради і дотепер, тому не можу і порівняти... доки з того року я сама користувалась Вашою програмою, зауважень не було, а з цього року ще сільські ради перейшли на неї, то тепер і говорять мені за помилки, які в них знаходять.. а я запитую у Вас

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

якби це були помилки.. а так в програмі куча галочок для таких "бюрократів" бо в кожній області районі свої трактовки нормативних документів що іноді доходить до маразмів що навід шрифт не такий

P.S. Це я про казначейство

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx, та я згодна з Вами, та винне в цьому наше неврегульоване і не чітке законодавство, а казначейство перестраховує себе при перевірках, тож хто як зрозумів букву Закону, так і вимагає....на жаль...

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

tinamar, в нас за це ніхто повертає, головне щоб код був правильний

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

yaoleg, Вас мабуть "слабенько" перевіряють yaoleg, перепитаю  тут у Вас за ці 01 у Мережі, де там цей код виставляється, що і там мені написало сільську раду, а не Рада?

Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

AlexStyx, у мене програма по замовчуванню працює в режимі поверх всіх вікон і щоб перейти  на інше вікно потрібно спочатку звернути її. Підкажіть будь-ласка чи це такі мої налаштування Віндовс чи програмні та чи можна змінити ці налаштування, так як це створює для мене деякі не зручності при користуванні, а саме використання комбінації Alt+Tab при зміні  вікон, приходиться хапатися за мишку чи тицяти течпад , що дратує і знижує продуктивність . А взагалі програма хороша, не хочеться повертатися до Мережі, дякую!

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Дімон, не знаю, програма написана на Java, тобто автономна від операційної системи, може якісь налаштування Windows, правда не зустрічав, таких налаштувань, попитаю може хто ще стикався з таким.

Boss
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 13 вересня 2012, 09:10
Регіон: Киевская Область

Повідомлення Boss »

Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи можливо в програмі відокремити "Освітню субвенцію"?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

В безкоштовній ні, у Вас одна установа,

в основній можна зробити декілька установ в межах одного КВК , наприклад КВК 1001 - Відділ освіти 1002- Відділ освіти(субвенн) , тоді буде облік окремо а на казну буде зводити в одне КВК 10

Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

AlexStyx, ще зауваження, воно вже озвучувалося...
khrystuk1032 писав:Доброго дня! Імпортував дані з Мережі-М. Імпорт відбувся успішно. Заходжу в список платіжних доручень, а вони розміщені не в порядку зростання нумерації ПД або дати їх створення. Трохи незручно в роботі. Чи можна відсортувати список ПД по номеру або даті?
щоб документи при відображені по замовчуванню сортувалися наростаючи по номеру(так як дата може збігатися) при цьому зберігати послідовність простими числами і десятками, тому як при сортуванні  через фільтр, наприклад розпоряджень, програма сортує  в такій послідовності---1,10,11.....2,20,21.........3,4,5,6,7,8,9!
Так же вона сортує при формуванні реєстру, чи то розпорядження, чи платіжок не зберігаючи послідовність.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Не розумію с приводу сортування, проклацав сам всі сортуваня та фільтри , ось скріншоти, що не так не можу зрозуміти




У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Закрито

Повернутись до “Архів тем”