АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
Закрито
Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

якби це були помилки.. а так в програмі куча галочок для таких "бюрократів" бо в кожній області районі свої трактовки нормативних документів що іноді доходить до маразмів що навід шрифт не такий

P.S. Це я про казначейство

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

AlexStyx, та я згодна з Вами, та винне в цьому наше неврегульоване і не чітке законодавство, а казначейство перестраховує себе при перевірках, тож хто як зрозумів букву Закону, так і вимагає....на жаль...

Аватар користувача
yaoleg
Коронована особа
Коронована особа
Повідомлень: 2478
З нами з: 11 лютого 2012, 11:15
Регіон: Винницкая область
Звідки: Вінниця
Дякував (ла): 21 раз
Подякували: 430 разів

Повідомлення yaoleg »

tinamar, в нас за це ніхто повертає, головне щоб код був правильний

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 16 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

yaoleg, Вас мабуть "слабенько" перевіряють yaoleg, перепитаю  тут у Вас за ці 01 у Мережі, де там цей код виставляється, що і там мені написало сільську раду, а не Рада?

Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

AlexStyx, у мене програма по замовчуванню працює в режимі поверх всіх вікон і щоб перейти  на інше вікно потрібно спочатку звернути її. Підкажіть будь-ласка чи це такі мої налаштування Віндовс чи програмні та чи можна змінити ці налаштування, так як це створює для мене деякі не зручності при користуванні, а саме використання комбінації Alt+Tab при зміні  вікон, приходиться хапатися за мишку чи тицяти течпад , що дратує і знижує продуктивність . А взагалі програма хороша, не хочеться повертатися до Мережі, дякую!

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Дімон, не знаю, програма написана на Java, тобто автономна від операційної системи, може якісь налаштування Windows, правда не зустрічав, таких налаштувань, попитаю може хто ще стикався з таким.

Boss
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 13
З нами з: 13 вересня 2012, 09:10
Регіон: Киевская Область

Повідомлення Boss »

Доброго дня. Підскажіть будь-ласка чи можливо в програмі відокремити "Освітню субвенцію"?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

В безкоштовній ні, у Вас одна установа,

в основній можна зробити декілька установ в межах одного КВК , наприклад КВК 1001 - Відділ освіти 1002- Відділ освіти(субвенн) , тоді буде облік окремо а на казну буде зводити в одне КВК 10

Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

AlexStyx, ще зауваження, воно вже озвучувалося...
khrystuk1032 писав:Доброго дня! Імпортував дані з Мережі-М. Імпорт відбувся успішно. Заходжу в список платіжних доручень, а вони розміщені не в порядку зростання нумерації ПД або дати їх створення. Трохи незручно в роботі. Чи можна відсортувати список ПД по номеру або даті?
щоб документи при відображені по замовчуванню сортувалися наростаючи по номеру(так як дата може збігатися) при цьому зберігати послідовність простими числами і десятками, тому як при сортуванні  через фільтр, наприклад розпоряджень, програма сортує  в такій послідовності---1,10,11.....2,20,21.........3,4,5,6,7,8,9!
Так же вона сортує при формуванні реєстру, чи то розпорядження, чи платіжок не зберігаючи послідовність.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Не розумію с приводу сортування, проклацав сам всі сортуваня та фільтри , ось скріншоти, що не так не можу зрозуміти




У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

ruslana1305
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкаccы
Подякували: 1 раз

Повідомлення ruslana1305 »

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, як змінити Довідник програм/підпрограм потрібно наприклад : бібілотека 110201, а видає 2404060? Було спочатку правильно, але що я нажала? Дякую.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Довідник програ/підпрограм то для ПЦМ. Можливо Ви перемкнули для роботи за ПЦМ у довіднику установа ?

110201 це КТКВК, додається у довіднику Установа

2404060 - це код КПК програмної класифікації МБ,

Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

AlexStyx, приблизно так
Але якщо у Вас працює коректно, чому в інших не працює?

Добавлено (25.02.2015, 22:26)
---------------------------------------------
Ось як це виглядає у мене








Ivanka
Квартирант
Квартирант
Повідомлень: 60
З нами з: 25 травня 2012, 16:15
Регіон: Тернопольская область
Подякували: 1 раз

Повідомлення Ivanka »

Доброго дня! Підкажіть! Коли платіжки і зобовязання експортую з АРМ на диск(до речі було б добре якщо можна було вибирати куда(папки)) і даю дівчатам в Казні, в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?

ruslana1305
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 38
З нами з: 09 січня 2013, 11:02
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкаccы
Подякували: 1 раз

Повідомлення ruslana1305 »

AlexStyx, Дякую. Так

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Доброго дня. В АРМ Бюджетна установа з Мережі все імпортував, а в платний ІПК Місцевий Бюджет не імпортує зобов'язання і ПД. Що можна зробити?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Ivanka писав:в них показує "іерогліфи"(в призначенях). Розумію що це неправильне кодування. Що і де мені зробити?

Ми з серпня формуємо файли в кодувані windows 1251, всі файли крім розпоряджень, додаткових налаштувань в програмі немає
Дімон писав:AlexStyx, приблизно так Але якщо у Вас працює коректно, чому в інших не працює?

На Ваших скрінах, сортує по реестрах, у розпоряджені є одна особливість, сортування по номеру там не виходить, тому що існують користувачі які нумерують 1/a,3/субвен,4а, сорутвання виконує база даних, тому по цьому полі у розпорядженях сортування не проводимо, сортуємо по даті, можливо вирішемо це коли заборонемо створювати нестандартні номери розпоряджень, тоді зробимо як у рестрах юр фін.
gssppvv писав:Доброго дня. В АРМ Бюджетна установа з Мережі все імпортував, а в платний ІПК Місцевий Бюджет не імпортує зобов'язання і ПД. Що можна зробити?

Програми однакові але, довіднки різні у ІПК немає довідника Установа, там є два довідники Бюджет, Розпорядники повинні бути заповнені і створений хоч один розпорядник, і введені рахунки. і що у Вас висвічує у протоколі імпорту.

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Отримувачів і призначення імпортувало. Після імпорту юр, фін, ПД пише імпортовано 0 рядків.

Аватар користувача
Дімон
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 41
З нами з: 03 квітня 2012, 15:46
Регіон: Черновицкая Область
Звідки: Заставна
Подякували: 1 раз

Повідомлення Дімон »

AlexStyx, зрозумів, дякую.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Перевірьте довідник рахунків, імпорт йде по рахункам, якщо у довіднику рахунків намає тоі не буде імпортувати

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Довідник рахунків заповнений.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

При встановлені ІПК Ви правильно обрали бюджет, довідник бюджет який код бюджету 11 зн.

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Дякую за допомогу. Знайшов причину. Бухгалтер в довіднику рахунків в назву рахунку не писав сам рахунок, просто в полі КТКВКМБ вибирав потрібний код і він автоматично проставлявся в поле Назва рахунку.
Ще раз дякую.

Аватар користувача
Volchica_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 29 листопада 2011, 13:16
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Виноградов

Повідомлення Volchica_ubr »

Доброго дня,прошу допомоги-ніяк не  можу  ввести в програму АРМ «Бюджетна установа» розпис видатків бюджету  по установах , не бачить КФК ,де я допустила  помилку?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Довідник установа - Редагуати - Кнопка КТКВК , додайте необхідні коди

Аватар користувача
Volchica_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 29 листопада 2011, 13:16
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Виноградов

Повідомлення Volchica_ubr »

Добре,але куди додати необхідні коди?

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Довідник установа - Редагуати - Кнопка КТКВК , Додати

і з списку додайте 010116,100203, які вам необхідні

Аватар користувача
Volchica_ubr
Новачок
Новачок
Повідомлень: 4
З нами з: 29 листопада 2011, 13:16
Регіон: Закарпатская Область
Звідки: Виноградов

Повідомлення Volchica_ubr »

Дякую,розібралася,просто програма була не оновлена і не висвічувались КФК.
Ще раз дякую..будемо  співпрацювати...

gssppvv
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 49
З нами з: 12 серпня 2014, 15:18
Регіон: Винницкая Область
Звідки: Гайсин
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 3 рази

Повідомлення gssppvv »

Доброго дня. Робимо довідки про зміни до плану асигнувань. Якщо в довідці одне КФК, то казначейство затягує, а коли більше 1, то не затягує. Підкажіть будь-ласка в чому може бути причина? Дякую.

Аватар користувача
AlexStyx
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 126
З нами з: 12 липня 2012, 11:21
Регіон: Черкасская область
Звідки: Черкассы

Повідомлення AlexStyx »

Не зустрічав,
подібного,  структура файлу одна і та сама, що одне КФК що два,  DBF
файл однаковий, тільки кількість записів різна, ну взагалі рекомендуємо одне
КФК одна довідка, тому що коли ви будете друкувати річні довідки кошторисні у
вас всі вони будуть під одним номером.

Якщо хтось ще звернеться з такою проблемою, тоді можливо, заблокуємо і зробимо
щоб можна було обрати тільки одне КФК.

Може хтось з користувачів поділиться зустрічались з такою проблемою ?

Закрито

Повернутись до “Архів тем”