АРМ «Бюджетна установа» версія 1.14

Теми які втратили актуальність, застарілі теми
Закрито
Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

Олексію, і я дякую!!!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Блюма Алексей писав:У нас все було готово, чекали поновлення мережі, поновлюйтесь автоматично

Обліковий запис мій заблокували тому пишу так

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.17 від10.09.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_17.exe
Коли заблокували??? Я нічого не блокував!! Зараз перевірю! Чому не написали в технічну підтримку? Я би перевірив одразу!

Аватар користувача
EVGENIY
Повелитель Галактики
Повелитель Галактики
Повідомлень: 8737
З нами з: 29 липня 2010, 01:27
Регіон: Харьковская область
Звідки: Харків
Дякував (ла): 114 разів
Подякували: 1185 разів
Контактна інформація:

Повідомлення EVGENIY »

Вас ніхто не блокував, перевірте! Може десь в логіні помилились! Завтра після 9-00 напишіть в технічну підтримку якщо не знайдете помилки, там теж я чергую!

Аватар користувача
cinichka
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 10 березня 2014, 10:02

Повідомлення cinichka »

В довіднику типової програмної класифікації видатків та кредитування місцевого бюджету не має програми за якою наша установа фінансується. Розділ 7300, з січня 2015 там 4 найменування. Як можна це змінить? :7:

gen_sokol
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 19
З нами з: 29 листопада 2011, 15:56
Регіон: Харьковская Область
Звідки: Харьков

Повідомлення gen_sokol »

Підкажіть будь ласка, як поставити в платіжках ознаку ОПЛАЧЕНО? В Мережі не бачила, де можно ставити відмітку про оплату. В АРМ "БУ" спробувала войти в платіжку та поставити галочку на "Виконано" вибиває помилку. Дякую. Може є інструкція для користування

Демьяновская Людмила
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 19 жовтня 2015, 20:53
Звідки: Украина, Белозерское

Повідомлення Демьяновская Людмила »

здравствуйте, как поставить в программе 2016 год, для составления бюджетных запытов?

Аватар користувача
Sofiy3690
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 14 липня 2014, 21:26
Регіон: Днепропетровская область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Sofiy3690 »

Підскажіть будь ласка: створюю звіт ф.2, ф.7 - експортую - ( мені пише підготовка dbf файлу для казни) - в результаті у мене на диску зберігається у форматі xml. Що робити? Заздалегідь вдячна за допомогу)
Двигайся не спеша, но только вперёд.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Вибачайте за довгу відповідь давно сюди не заходив

В АРМ 2016 буде з 16.11.2015
Буде експорт на Е-ДАТА, в повній версії вже тестуємо, зараз АРМ вивантажує тільки форму 7м для казначейства
Щодо програмно цільового методу, програми будуть скореговані ближче до 2016 року, буде орієнтуватися якщо з нового 2016 року, вже не буде звичних КТКВК 6зн, а будуть 4 зн ТКВКМБС програма вже для цього готова.

Аватар користувача
tinamar
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 459
З нами з: 06 жовтня 2011, 10:39
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавська область
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення tinamar »

Блюма Алексей, встановлена програма, всі довідники заповнені, але при нажиманні на кнопку друк, пише помилка формування звіту, відкривається вікно попереднього перегляду і там пусто немає документу, який виводиться на друк? джава і рідер встановлені, що ще не вистачає?
і питання номер 2: при встановленні нової програми ставиться версія 1.21, а програма яка вже була встановлена , так і є 1.17. При перевірці оновлення вручну, пише, що версія актуальна?

Бондаренко Богдан
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 27 листопада 2015, 10:06

Повідомлення Бондаренко Богдан »

Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, програму для роботи з Державним бюджетом.
Дякую!

Гончаренко Инесса
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 25 травня 2015, 11:45
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Гончаренко Инесса »

Доброго дня!!!! Підскажіть будь ласка!!!! не оновлюється АРМ "Бюджетна установа" на версію 1.22, а в версіїї 1.21 не можливо роздрукувати фін. юрид. та платіжки!!!

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Не знаю в чому може бути причина, ми у 1.22 включили 1.19, якщо не виходить автоматично оновинти до 1.22, завтра о 9-00 викладу тут ручне оновлення, якщо є термінові запитання по АРМ завжди можна перейти на сайт основної програми ІПК "Місцевий бюджет" і задати питання до технічної підтримки, там все оперативно підскажуть, так як цей форум не так часто переглядаємо.

Гончаренко Инесса
Новачок
Новачок
Повідомлень: 2
З нами з: 25 травня 2015, 11:45
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Гончаренко Инесса »

Дякую!! Дуже чекаю)

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.22 від02.12.2015 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_22.exe

Beata
Новачок
Новачок
Повідомлень: 8
З нами з: 05 квітня 2014, 20:10
Регіон: Закарпатская область
Звідки: Чоп

Повідомлення Beata »

Добрий день. Допоможіть будь ласка!:57: У мене проблема с мережевами налаштуваннями, точніше з ім’ям Користувача, яке ім’я має стояти там і який пароль. Я вже всі паролі та імена перепробувала що є і постійно пише помилку. Адресу проксі поставила, порт также.

Аватар користувача
Sofiy3690
Новачок
Новачок
Повідомлень: 9
З нами з: 14 липня 2014, 21:26
Регіон: Днепропетровская область
Звідки: Днепропетровск

Повідомлення Sofiy3690 »

Підскажіть, будь ласка, встановили АРМ "Бюджетна установа", з Мережі втянули всі документи. При спробі в платіжне доручення внести "виконано" пише "неможливо внести зміни". Що нам зробити-підкорегувати? Заздалегідь вдячна за допомогу.
Двигайся не спеша, но только вперёд.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.24 від08.11.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_24.exe

- Зміни у програмі у зв`язку з наказом Міністерства фінансів України № 1118 від 04.12.2015 року зміни внесені у наступні форми
- План асигнувань загального фонду/ Зведений план асигнувань загального фонду
- Зведення показників спеціального фонду кошторису
- Лімітна довідка
- План спеціального фонду / Зведений план спеціального фонду
- Кошторис / Зведений кошторис
- Довідка про зміни до помісячного розпису фінансування загального фонду бюджету (Додаток 5)
- Довідка про зміни до помісячного розпису доходів загального фонду бюджету (Додаток 4)
- Довідка про зміни до помісячного розпису надання кредитів із загального фонду (Додаток 3)
- Довідка про зміни до плану надання кредитів із загального фонду (Додаток 13)
- Довідка про зміни до помісячного розпису асигнувань загального фонду бюджету (Додаток 2)
- Довідка про зміни до плану асигнувань загального фонду бюджету (Додаток 12)
- Довідка про зміни до річного розпису бюджету (Додаток 1)
- Довідка про зміни до кошторису (Додаток 11)
- Довідка про зміни до помісячного розпису спеціального фонду бюджету (Додаток 6)
- Довідка про зміни до плану спеціального фонду бюджету (Додаток 14)

Obitel
Новачок
Новачок
Повідомлень: 1
З нами з: 11 січня 2016, 16:23
Регіон: Черкасская область

Повідомлення Obitel »

Доброго времени суток)Скажите как правильно настроить сервер и компы что бы работать одновременно.

Barabashka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56

Повідомлення Barabashka »

Здравствуйте. Когда я набираю фін. зобов'язання, то при попытке сохранить появляется окно с надписью "помилка додавання запису". Подскажите, в чем может быть проблема?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Здравствуйте. Когда я набираю фін. зобов'язання, то при попытке сохранить появляется окно с надписью "помилка додавання запису". Подскажите, в чем может быть проблема?
У довіднику установ скоротіть назву там де скорочена назва не більше 36 символів
Доброго времени суток)Скажите как правильно настроить сервер и компы что бы работать одновременно.
Дивіться тут на форумі викладав інструкцію

1nata
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 112
З нами з: 12 квітня 2011, 08:55
Регіон: Полтавская область
Звідки: Полтавская обл
Дякував (ла): 6 разів
Подякували: 27 разів

Повідомлення 1nata »

Здравствуйте. Подскажите, пожалуйста, как можно "обнулить" нумерацию юр., фин. обязательств и платежек? данные за 2015 год были импортированы из "мережи" и 2016 год почему-то начинается не с "1", а продолжается нумерация с 2015 года

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

2015 рік потрібно було імпортуати у 2015 році, для очистки прикріпляю скрипт, він очищає юр,фін,платіжні доручення,
необхідні кроки

1. Зробити резервну копію Інструменти -Резервна копія бази данних
2. Зберегти і розархівувати отриманий скрипт у папку C:\ARM\
3. У програмі Інструменти - Оптимізація бази данних - Виконати
скрипт.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.

Barabashka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56

Повідомлення Barabashka »

Здравствуйте. При работе во многих разделах (розпис, зміни до розпису, заявка на фінансування) надо все время нажимать кнопку "додати рядок" и надо работать то мышкой,  то клавиатурой. Подскажите, нет ли какой-то горячей кнопки на клавиатуре с помощью которой можно добавлять строку без использования мыши, и если нет, то нельзя ли реализовать эту функцию в следующих версиях (к примеру клавишей ТАВ)

И еще вопрос. Как отражать изменение за счет "фінансування", что бы это отображалось в "зведенні показників"?

04362042
Новачок
Новачок
Повідомлень: 5
З нами з: 04 квітня 2011, 13:02
Регіон: Киевская область
Звідки: Сквира

Повідомлення 04362042 »

Програмою користуюсь майже рік. Ця програма мені дуже сподобалась.  
Хочу попросити, щоб при друку  кошторисів та помісячних планів в полі КВК висвітлювалась повна назва відомчої класифікації (іншими словами збільшити розміри самої "клітинки").

Аватар користувача
TinaM30
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 04 березня 2013, 22:32
Регіон: Львовская Область
Звідки: Львов

Повідомлення TinaM30 »

Доброго вечора! Хочу попробувати в вашій програмі працювати, але в мене державний бюджет чи вона тільки для місцевого бюджету?
Якщо для всіх то я скачала версію 1.14, і як оновлювати все по порядку чи можна оновити останнім оновленням?
І чи є інструкція як налаштувати всі дані?

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

Здравствуйте. При работе во многих разделах (розпис, зміни до розпису, заявка на фінансування) надо все время нажимать кнопку "додати рядок" и надо работать то мышкой,  то клавиатурой. Подскажите, нет ли какой-то горячей кнопки на клавиатуре с помощью которой можно добавлять строку без использования мыши, и если нет, то нельзя ли реализовать эту функцию в следующих версиях (к примеру клавишей ТАВ)

И еще вопрос. Как отражать изменение за счет "фінансування", что бы это отображалось в "зведенні показників"?
Подумаем, мы специально не делали клавиатурой, чтоб бухгалтера сознательно добавляли строчки.
Програмою користуюсь майже рік. Ця програма мені дуже сподобалась.  

Хочу попросити, щоб при друку  кошторисів та помісячних планів в полі КВК висвітлювалась повна назва відомчої класифікації (іншими словами збільшити розміри самої "клітинки").
У кожному бланці, підгоняємо розмір щоб помістити все на 2 сторінки або на 1, якщо там розширити і помістити всю назву КВК "Апарат місцевої ради" то бланк кошторису вийде за 2 сторінки.

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.25 від30.01.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_25.exe

Зміни у версії 1.25

- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства фінансів України від 05.01.2016 № 2
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності, формe 7-м відповідно до проекту наказу Міністерства фінансів України оприлюдненого на офіційному сайті 06.01.2016 року.
- Внесені зміни до довідок про зміни до розпису, додана можливість замість 0,00 у пустих полях виводити " - " (Видатки - Зміни до розпису видатків - Друкувати - виводити " - " замість 0.00 у довідках про зміни )

Блюма Алексей
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 40
З нами з: 06 травня 2015, 14:24
Звідки: Украина, Черкассы

Повідомлення Блюма Алексей »

ВИЙШЛО ПОНОВЛЕННЯ ДО ВЕРСІЇ 1.26 від 02.02.2016 року -> http://ipkmb.org.ua/files/ponov/update_arm_1_26.exe

Зміни у версії 1.26

- Скорегований формат файлу DBF на E-DATA.GOV.UA

Зміни у версії 1.25

- Внесено зміни до бюджетної класифікацій відповідно наказу Міністерства фінансів України від 05.01.2016 № 2
- Внесено зміну у форми фінансової та бюджетної звітності, формe 7-м відповідно до проекту наказу Міністерства фінансів України оприлюдненого на офіційному сайті 06.01.2016 року.
- Внесені зміни до довідок про зміни до розпису, додана можливість замість 0,00 у пустих полях виводити " - " (Видатки - Зміни до розпису видатків - Друкувати - виводити " - " замість 0.00 у довідках про зміни )

Barabashka
Мешканець
Мешканець
Повідомлень: 104
З нами з: 14 грудня 2011, 08:56

Повідомлення Barabashka »

Здравствуйте. Подскажите, а в бесплатной версии можно вносить зміни по доходам? И если можно, то где их найти?

Аватар користувача
Natashika
Мандрівник
Мандрівник
Повідомлень: 23
З нами з: 04 листопада 2015, 23:24
Регіон: Одесская область
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення Natashika »

После обновления до Windows 10 пытаюсь создать юр. зобавязання, и после нажатия кнопки "Зберегти" ничего не происходит. До этого был Windows 7, все было нормально. Как исправить? Спасибо!
Обновлено 15.02.2016:
Сегодня пробовала на работе на Windows XP - та же проблема, так что дело не в системе, думаю, что не так?

Закрито

Повернутись до “Архів тем”